Pagini

5 decembrie 2011

Saint Germain - Colapsul agendei controlorilor

NT* zgura- în context este folosită ca aluzie la energia întunecată/negativă

Ce s-a întâmplat cu zgura*, la care s-a dat drumul în timpul ascensiunii? S-a dizolvat în nimic, la fel cum face orice  boală atunci când nici o forţă de viaţă nu o mai menţine materializată. Ascensiunea a făcut energiei negative ce face acum la toate zgură din conştiinţa colectivă.
Ceea ce a fost inactiv pentru mai multe secole este sentimentul de viață în inimile canalelor, care a fost necesar pentru a ridica întreaga umanitate. Acest lucru a fost schimbat într-o zi din timpul vostru. Conţinutul afirmativ în atitudinile de viață cu privire la ce"pot  face "eliberatorii înseamnă mai mult sentiment de viață pentru toţi cei care sunt atinși de aceste atitudini. Când ne uităm la conștiința de masă acum, întunericul este compensat de iubire. Atât de mult astfel încât să putem găsi în curând o modificare mare în acele activităţi umane, care apar acum întunecate. Trezirea celor care fac ciocniri întunecate în atmosferă  poate să nu apară într-o clipă, dar poate să apară în timpul vieţii multora dintre cei care sunt acum negativi.

Răspunsurile la întrebări pot fi reluate acum. Una din întrebări este despre următoarea manifestare în livrarea de ascensiune- cum  va arăta? Indiferent de ceea ce se spune despre acest lucru, omul nu va face nimic pentru a controla următoarele zile. Toţi cei care sunt în aşteptarea unei dispariţii complete pot muri înainte de a se produce. Nu  mai contează acum pentru că o ascensiune de magnitudine mare s-a produs deja. După aceasta nu mai este nevoie de un colaps major al economiei mondiale pentru a aduce mai multă iubire în toate aspectele vieţii. Putem vedea acum un nou mod de a şterge visul de lăcomie al omului. Sunteți capabili pentru a vedea acest joc al controlorilor ieșind din existență? Acesta va ieși, și va fi cea mai sinceră dezvăluire atunci când o va face. Atunci când se va întâmpla acest lucru, vom rade la visul de pierderea completă a direcţiei de către majoritatea cu privire la manipularea generată de câțiva. Aşteptați acest nou vis, este pe cale să vină într-o nouă  apariţie a materialului, care oferă mai mult decât transparenţă.

Sunt acum oricare dintre răspunsuri disponibile? Nu, doar o cantitate minimă de detaliu a fost dezvăluit. Nici unora dintre corporatiile majore implicate nu le lipsesc bani. Ei sunt legătura în răsturnarea economiillor care sunt în colaps, nu guvernele. Corporaţiile care au dominat guvernele sunt răspunsul la schimbarea completă.  Reușiți să-i faceți să deschidă calea pentru mai multă compasiune şi acest lucru va perturba pe cei care iau aceste decizii care au cauzat toată mizeria ce conduce acum conspiraţia. Nu teorii, conspiraţia reală.

Informaţiile false, visători noi, şi răspunsuri, care au ieşit din jocurile vieţii sunt chiar acum la momentul lor cel mai activ din istoria lumii. Doar o anulare majoră a acestor manipulări active poate face lucrurile diferite. Când se întâmplă acest lucru, vom începe ascensiunea tuturor oamenilor care sunt capabili să dispară.

Anularea conspiraţiei va fi actul următor de curaj. Cei care cauzează drama banilor sunt pe cale să renunțe la controlul lor. Atunci când se întâmplă acest lucru, vom avea cea mai interesantă dramă de vizionat.  "Distracție pe gratis" este tot ce o putem numi.

În general, nici un vis nu este complet fără un final fericit, iar al vostru  nu va fi diferit. Când suntem capabili să ne salutăm unul pe altul într-un alt mod de contact, jocul controlorilor care sunt în prezent  la conducere va fi terminat. Acum este pe cale să se prăbuşească. Fiți conștienți, căci moduri noi de a trăi sunt pe cale să înceapă.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

Transmis prin Aruna

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com

Traducere:Eliza