Pagini

20 octombrie 2011

Mesaj Arhanghelul Gabriel

Fiți dispuși să vă înfruntați temerile din trecut pentru a vă muta în noile dimensiuni ale Iubirii.”




Dragilor, 

Ați ajuns la un timp când ştiți că modul în care ați perceput întotdeauna lumea voastră pare că nu mai funcționează. S-ar putea să simțiți ca si cum traumele din copilarie sau alte lucruri din trecutul vostru de care nu sunteți mândri, se înghesuie în conștiința voastră prezentă. Acesta este un semn foarte bun, pentru că toate amintirile vin în mintea voastră pentru a fi eliberate, astfel încât să puteţi trăi în prezent. Noi încurajăm această eliberare de amintirile din trecut şi de teamă, astfel încât să puteți merge mai departe cu viața voastră. Fie că faceți acest lucru prin rugăciune, jurnal personal, vorbind cu un prieten sau trecând prin consiliere, cel mai important lucru este să fiți dispuși să vă înfruntați cu temerile din trecut, să le ţineţi în lumina iubitoare a conştientizării, şi apoi să le lăsați să plece.

Când lumina vindecătoare a iubirii, compasiunii şi acceptării luminează  vechile tipare şi temeri, ele îşi pierd puterea lor și sunt mai ușor de eliberat. Odată ce daţi drumul vechilor obiceiuri ale gândurilor şi sentimentelor, deveniți liberi să vă îndreptați atenţia de la trecut şi să vă concentrați pe crearea viitorului pe care l-ați dori pentru voi și pentru lumea voastră.

Vălurile dintre cer şi pământ sunt mai subțiri acum. Asta înseamnă că dorințele inimii şi atenția minții voastre poate aduce manifestarea a ceea ce este întru binele vostru cel mai înalt. Gândurile voastre crează realitatea voastră prezentă şi viitoare.

Indiferent pe ce vă concentrați, creşte în  energie, astfel că aceasta devine forța dominantă în lumea voastră. Puteţi alege să vă concentrați pe binele, frumusețea și iubirea inerente în toate lucrurile. Sau puteţi alege să creşteți nivelele fricii în voi. Dacă începeţi să căutaţi binele, îl veţi găsi. Şi cu cât vă uitați mai mult  pentru binele din lumea voastră, cu atât mai mult va creşte pentru că îi dați energie prin atenția voastră.

Veti începe de asemenea, să observaţi că vă simţiţi mai iubitori, mai paşnici şi mai optimişti. Oamenii vor parea mult mai binevoitori cu voi. Lupta voastră zilnică  se va înpuțina. Toate aceste lucruri sunt posibile pentru că începeți să căutați şi să vă concentrați pe bine, şi sunteți dispuşi să aveți mai multă iubire şi armonie în viaţa voastră. Va părea ca un miracol, dar miracolele sunt disponibile tuturor celor care le vor primi.

Îngerii sunt, de asemenea, disponibili vouă pentru într-un mod care nu a fost posibil înainte. Vom asista tot acest proces de schimbare a modului în care percepeți lumea voastră, dar dacă ne întrebaţi. Gândurile voastre sunt rugăciuni care curg afară, în eter şi care vă aduc lucrul asupra căruia vă concentraţi. Ce aveți de pierdut făcând apel la îngerul păzitor şi cerând mai multă iubire, pace și armonie în viața voastră? Ce ar putea strica să cereți sa vedeti ceea ce este bun, în loc de ceea ce provoacă durere?

Există o simplitate incredibilă în adevărul legii universale. Nu trebuie să fiți singuri în lupta voastră. Asistenţă Angelică este întotdeauna disponibilă pentru voi, aici, să aducă iubire şi lumină lumii. Mesajul nostru este întotdeauna unul al păcii şi armoniei. Noi căutăm să aducem numai bine în viaţa voastră.

Întrețineţi posibilitatea că ceea ce spunem poate fi de fapt adevărat, că ceea ce credeți poate crea realitatea voastră viitoare. Observați tiparele gândurilor voastre pe tot parcursul zilei. Sunt ceea ce vă doriţi în viitorul vostru? Începeți să vă concentrați gândurile doar pe ceea ce vă doriţi în viaţa voastră. Atunci când observaţi negativitate în mintea voastră, spuneți: "aceasta nu este o realitate acceptabilă, aceasta este ceea ce vreau ... mai multă iubire, mai multă abundenţă , armonie în relaţiile mele şi frumuseţe în lumea mea." Nu va trece mult până când veți observa schimbări în viața voastră, căci ceea ce cereți se manifestă. Aceste modificări sunt noile dimensiuni ale iubirii promise vouă.Voi sunteți cei care deţineți cheia pentru viitorul vostru prin ceea ce gândiți astăzi.

Amintiţi-vă mesajul vostru de astăzi de la îngeri este:

„Fiţi dispuși să vă înfruntați temerile din trecut pentru a vă muta în noile dimensiuni ale iubirii.”

Arhanghelul Gabriel

17 octombrie 2011
Traducere : Eliza