Pagini

11 octombrie 2011

Saint Germain "Ce este necesar a fi șters ?"

           
Ceea ce cuvintele mele vă spun este că puteți ascende. Faceți ascensiunea angajamentul vostru și completați ștergerea  negativitătii voastre nu prin a vă plânge sau  a critica ceea ce nu se potriveste cu dorințele egoului vostru. Din ce în ce mai multe detalii sunt revelate zilnic despre minciunile spuse de guvernele voastre, de specialiștii corporațiilor de marketing și companiile farmaceutice. Vă oferă aceste detalii sentimente mai bune? Sunteți recunoscători pentru aceste minciuni? Nu, deveniți mai negativi. Mesajele mele vă oferă iubirea lui Dumnezeu în cuvinte ce sunt menite a vă ridica din această negativitate.

Cum poate cineva ascende din propria negativitate? Prin a privi la tot ceea ce observă ca daruri ale lui Dumnezeu pentru creșterea în conștiență. Conștiența poate fi extinsă fără atitudinile negative atașate la ceea ce este revelat. Totul este necesar pentru a crește în conștiență.Nu sunt deloc  accidente. Când vi se oferă mai multă conștiență, cel mai constructiv lucru pe care îl puteți face este să fiți recunoscători. Atacarea conștienței materiale șterge coeficientul vostru de conștiință. Ce puteți face pentru a fi o lumină în mijlocul întunericului. Fiți recunoscători. Străluciți acea lumină asupra întregii negativități.

Dragii mei ,ceea ce nu este considerat acceptabil pe acest blog este aroganța. Când un comentariu conține un atac negativ asupra oricui, sau degradează mesagerul, nu este postat. Abilitatea voastră de a obține postarea comentarilor poate folosi acest lucru ca o indicație. O alta indicție ar fi : nu includeți un link către un alt site  care nu adaugă nimic de valoare la livrarea acestui mesaj. Linkurile fără legătură care sunt în scopul comercializării credințelor cuiva, nu sunt acceptate. Aceste linkuri nu pot fi șterse de moderatorul blogului, așa că întregul mesaj trebuie șters. Celălalt criteriu pe care îl folosesc pentru a modera comentariile este dacă poate fi înțeles conținutul. Unele comentarii nu sunt în engleză sau nu sunt scrise astfel încât să poată fi înțelese de către cititorii vorbitori de engleză. Acestea de asemenea nu sunt publicate. Îndeajuns spus.

Vă rog puneți întrebări. Simțiți-vă liberi să comentați.Dar fiți coștienți că atitudinile arogante, negative nu ajung pe acest blog. Ce numesc eu aroganță? A fi împotriva punctului de vedere al unei alte persoane și a fi dictatorial în atitudinea despre opinia voastră. A face pe altcineva să apară nerespectat este de asemenea arogant. A nu fi de acord este în regulă. Dar nerespectarea celui cu care nu sunteți de acord este negativă. Alegerea cuvintelor amabile poate permite multor puncte de vedere să fie prezentate. A acționa ca un maestru nu include a umili pe altcineva.

De fiecare dată când vă prezentați ca un comentator mai știutor decât mine sau alții atitudinea voastră se degradează. Acționați ca o ființă divină- iubind și respectând  ceea ce spun alții-și veți fi mult mai credibili.
Afirmațiile false acceptate ca realitate nu sunt oricum modul în care acționează un maestru. Fiți atenți în a livra o opinie ca o opinie, nu ca un fapt. Aroganța face ca opiniile voastre să pară fapte. Nu există nici o autoritate în acest univers care să pretindă precizie totală în mesajele sale din cauza naturii  tuturor lucrurilor de a fi o concluzie colectivă la acel moment. Nici un detaliu nu este concludent,deoarece nimic din ce este conceput de minte , nu este exact. Totul este condiționat mental pentru a se potrivi atitudinilor si credințelor în acest vis pe care îl concluzionați ca realitate. A se prezenta ceva ca un concept înseamnă că nu se pretinde a fi adevăr. Acest lucru este mult mai exact.

Cuvintele mele despre ascensiune sunt pentru a vă conduce în această direcție. Sunt ele exacte? Vom vedea în curând. Atunci când vor fi menționate datele și orele s-ar putea să nu apară exacte,deoarece timpul în tărâmul nostru este non-existent.

Dragii mei.Vă rog scăpați de atitudinile si credințele voastre mentale și citiți mesajele mele cu mai puțin atașament la detalii. Considerați-le ghidul vostru spre o posibilitate. Fiți un canal clar a propriei voastre cele mai Înalte Conștiințe și dezvoltați smerenia. Eu Sunt Cel Ce Sunt este adevărata voastră identitate. Toți sunteți Maeștrii în creația lui Dumnezeu. Mintea voastră este cea care gândește altfel.

Așa cum a spus odată un om înțelept : Mintea mea pune întrebările și inima mea le răspunde. Vă rog continuați să întrebați și ascultați.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

transmis prin Aruna
Traducere:Eliza