Pagini

11 octombrie 2011

Hilarion- Mesajul Săptămânii:9-16 octombrie 2011


Preaiubiților,

Așa cum energiile intense se revarsă  în atmosfera Pământului  mult din ceea ce a rezistentat cu încăpăţânare acestei mari iubiri ce inundă Pământul va începe să disipară din toate domeniile vieţii voastre. Va veni un sentiment de eliberare de tot ceea ce v-a tulburat anterior în mintea voastră şi vă veți găsi împuterniciți în tot ceea ce faceți și tot ceea ce sunteți. O mai mare claritate a scopului și dorințelor inimii voastre va umple ființa voastră și mult din ceea ce va împiedicat să progresați înainte vă fi dispărut din experiența voastră.

Multe teste au fost depăşite cu succes şi a le suprapune oferă un sentiment mai mare de a şti că ceea ce a fost îndurat a fost exact ceea ce a fost ales de Sufletul vostru şi Sinele Superior ca experienţele care erau necesare a se întâmpla, în scopul de a vă aduce la acest moment prezent. Sunteţi cu toţii gata pe marginea unui nou început, de a trăi viața cu un accent mai mare pe mai mult sublim în experienţă. Va fi o dorință de a experimenta plăcerile simple care vă sunt disponibile pentru a le împărtăși în orice moment şi tot ce este necesar este conştiinţa de apreciere.

Pe măsură ce modificările continuă să iasă la suprafață în fiecare fațetă a vieții așa cum aţi cunoscut-o pe Pământ și înăuntrul fiinţelor voastre, va fi un flux al vieții ce înainte nu a fost înţeles. Va fi o mai mare profunzime a gândului şi respect pentru toată viaţa din jurul vostru. Multe din distragerile exterioare care v-au ocupat timpul şi atenția vor cădea natural pe măsură ce vin la voi realizările că viața este menită să fie trăită, savurată şi experimentă direct, în fiecare moment, fiind în acelaşi timp pe deplin prezenţi în conștiința voastră mai degrabă decât să fiți pur şi simplu un observator al ei.

O  mai mare apreciere a naturii va aduce multă ușurare din tensiunile ce asaltă corpurile voastre fizice şi câmpurile voastre energetice. În acest mediu noile energii si codurile din ele pot fi asimilate şi integrate cu mai mare uşurinţă şi graţie, deoarece a fi în natură înseamnă a oferi un semn de respect planetei pe care locuiţi, vă mişcați şi vă aveți fiinţa. Există un schimb de relaţie simbiotică care are loc între voi şi acest lucru va deveni acum mai evident pentru voi.

Această perioadă este o perioadă de reflecţie pentru a merge înăuntrul vostru și pentru a vă conecta profund la miezul ființei voastre și a deveni mai adaptați la propriile voastre ritmuri în viaţă. O stare de liniște şi relaxare va facilita o mai mare conştientizare a Prezenţei voastre Înalte şi a ceea ce doreşte Prezenţa voastră să ştiți. Deschideți-va la darurile care sunt filtrate jos în atmosfera Pământului  fiind între timp într-o stare de respect şi recunoştinţă pentru această  mare oportunitate.Este nevoie de conştientizare din partea voastră că aceste daruri sunt disponibile pentru voi şi că doriţi să le asimilați în ființa voastră. Faceţi din asta intenţia voastră ori de câte ori vă aflaţi în natură şi natura la rândul său, vă va ajuta în a le primi.

 Până săptămâna viitoare ....

 EU SUNT Hilarion

© 2011 Marlene Swetlishoff

 http://www.therainbowscribe.com/

Traducere: Eliza