Pagini

27 octombrie 2011

Saint Germain "Ascensiunea și descensiunea –Clarificări"


(N.E. Ascensiune-înălțare ; descensiune-coborâre)

Atunci când vor ascensiona candidaţii la ascensiune vor fi capabili să schimbe conţinutul de lumină pe care-l conţin în orice moment. Este această frecvenţă de lumină care-i va face să dispară, datorită noului lor nivel de conținut al luminii. Cei mai mulţi dintre cei care nu vor ascensiona sunt deja mult mai denși, astfel că atunci când frecvenţa de lumină a celor care  vor ascende este ridicată, aceştia vor apărea a fi invizibili pentru acești observatori.

Când am dictat Mesajele Maeștrilor, Vol.. III au existat trei valuri ale ascensiunii planificate. Când s-a deschis portalul în anul 2009, mulţi au ascensionat si apoi au descensionat pentru a continua a-i ajuta pe alţii să se pregătească pentru ascensiune. Niciodată înainte nu au fost atât de mulți maeștri înălțați care locuiesc în cartiere, deoarece ei nu a dispărut, așa cum ar fi facut-o în mod normal.

Următorul val al ascensiunii este de fapt al doilea, şi a nu ascensiona este singura alegere disponibilă, alta decât dispariția. Nu va fi nici o descenisiune de data asta.

"Trebuie" nu se aplică atunci când vine vorba de ascensiune. Cei capabili vor alege sau nu. Odată ce alegerea este definitivă ei vor dispărea sau nu. Alegerea de a ascende sau nu este de domeniul lui Dumnezeu şi poate fi livrată numai de Dumnezeu. Ego-ul poate părea că alege, dar decretul lui Dumnezeu este singurul factor de decizie. Când alegerea este o opţiune, nici un candidat care decide din propria canalizarea sau auzire a apelului nu va fi lăsat în urmă. "Nici o alegere ",înseamnă doar că voia lui Dumnezeu trebuie să aleagă. Vor face candidaţi la ascensiune aceasta decizie din mintea lor? Nu, doar cei care trăiesc cu ""voința divină nu a mea "; vor fi gata să ascensioneze.

Tot mai mulţi candidaţi sunt capabili să ascensioneze acum. Ceea ce a avut loc în ultima vreme este deschiderea unui câmp magnetic care provoacă o schimbare majoră în conștiința umană. Acesta afectează toate diferenţele. Jocurile de întuneric și lumină nu vor mai decide viitorul. De acum înainte, doar creșterea luminii va stabili cum se vor desfăşura lucrurile. Deoarece conștiința de masă conţine toate punctele de vedere, candidaţii la ascensiune care dispar, vor avea nevoie ca contribuţia lor să fie înlocuită. Mulţi dintre cei care pleacă vor putea deveni ajutoare pentru cei care pot primi şi descifra mesajele lor, deoarece ei sunt canale clare.

Cei care vor dispărea vor rămâne intacți pentru o vreme, deoarece aura lor va emite o radianță până când corpul se dizolvă.

La acest, al doilea val, nu va avea loc nici o descenisiune , numai ascensiune. A nu fi de acord a ascensiona atunci când sunteți chemați nu va descalifica pe nimeni de la al treilea val şi ultimul. Când acela vine, numai cei rămaşi în urmă  s-ar putea "schimba într-o existenţă dimensională diferită", ceea ce înseamnă că ei pot continua co-crearea lor doar în vieţi omeneşti DACĂ sunt acceptați de către o altă comunitate galactică. Nu va fi nici o livrare de grup spre o alta galaxie, doar solicitanţii individuali pot aplica. Când am compus aceste mesaje originale a fost anticiparea unui plan de salvare al Federației Galactice. Întrucât niciuna dintre planetele care iniţial au convenit asupra unei ocupații sunt acum dispuşi să accepte una, nici un alt plan nu mai poate fi creat până când apare mai multă conștiință pe Gaia.

Când apelul ascensiunii vine Nu am de gând să mai livrez acest blog. Canalul meu va fi printre ultimul grup de pe al doilea val. Atunci când ea pleacă nu-i mai putem da nici o dictatare , ceea ce înseamnă că cei care nu au acţionat pentru a învăţa cum să fie un canal clar nu vor fi în legătură cu noi informaţii. Obțineți această capacitate acum, ar trebui să aveţi nevoie pentru a fi ghidat de către mine sau alți mesageri de înaltă frecvenţă.

Oferiți-mi un canal profund, clar al conştiinţei Cristice într-un maestru uman şi mesajele pot continua.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

transmis prin Aruna

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com/2011/10/ascending-and-descending-clarification.html

Traducere: Eliza