Pagini

17 octombrie 2011

Hilarion Mesajul săptămânal 16-23 octombrie 2011


Prin Marlene Swetlishoff

Iubitilor,

Concentrarea pentru următoarele zile este de a continua să rămâneți împământați, vigilenți şi calmi. Lăsați energiile să curgă prin voi în miezul Pământului şi înapoi până la Marele Soare Central într-un flux continuu şi binevoitor. Permiteţi-vă a elibera orice resturi mai rămân pentru curățare așa cum ies la suprafață, amintindu-vă că, indiferent în ce mod au ieşit,înseamnă pur şi simplu că ele se mută afară şi departe de voi. Încercați să nu vă lăsați trași înapoi în bucla locală a acestor energii vechi,doar intenţionați că aţi terminat cu ele şi atunci când se simte completă, cereți Mamei Pământ să ia aceste energii, să le transmute şi să le folosească când are nevoie cel mai mult.

Cei Treziți continuă să se adune în număr mare în fiecare oraş şi cătun din întreaga lume. Există un impuls de val de proteste care nu și-a atins încă vârful şi aceste adunări vor continua până când cei aflaţi la putere sunt forţaţi să înceapă să facă modificările cerute aduse sistemului. Apuse sunt zilele celor în poziţii de putere care nu au luat în seamă oameni lor. O nouă zi în modurile în care se reglementează treburile ţării şi ale naţiunii se întrevede la orizontul de posibilități. Cei Treziți nu vor renunța în cererea lor pentru dreptate pentru tot ceea ce a păstrat oamenii buni din fiecare ţară legați de sistemele imposibile de control.

Acum este un timp de grație pentru voi dragii mei, care ați trudit neîncetat prin multe, multe vieți pentru a aduce la îndeplinire evenimentele curente, în scopul de a realiza Ascensiunea Pământului şi a tuturor locuitorilor de pe ea. Pe măsură ce veţi continua să experimentaţi eliberarea a tot ceea ce nu mai servește Calea voastră de Ascensiune, voi vă veti găsi susținuți în vieţile voastre de zi cu zi într-un mod minunat de sincronistic. Cereți orice aveți nevoie și apoi așteptați să vi se răspundă  în moduri rapide si minunate. Îngerii voștrii așteaptă cu nerabdare să servească în orice mod în care pot să vă ajute să vă deplasați prin această etapă. Amintiţi-vă, ei vă iubesc necondiţionat şi nu au nici o judecată despre orice experimentați. Este pur şi simplu o experienţă, una pe care voi înşivă ați ales-o, în scopul de a învăţa lecţiile specifice sau de a obţine înțelegeri specifice şi competenţe înainte de a fi venit la încarnare.

Pe măsură ce treceți prin aceste experiențe, să știți că există milioane de alte persoane care se confruntă, de asemenea,cu propriile teste şi provocări particulare pentru propria lor educaţie şi învăţare spirituală aşa că, nu sunteți cu adevărat singuri  în tărâmul vostru. Nu deveniți descurajați atunci când drumul pare întunecat, continuați să faceți ceea ce faceți. Prin stabilirea unui picior în fața celuilalt, miracolele pot fi atinse. Aderați la disciplinele voastre de zi cu zi cât de bine puteți, odihniți-vă suficient şi relaxați-vă şi petreceți cât mai mult timp posibil afară în natură printre familiile copacilor, astfel încât ei să vă poată oferi sprijin şi vindecare atunci când este posibil.

Găsiţi înăuntrul vostru mijloacele de a vă detașa de orice haos aparent care vine şi menţineți acele viziuni puternice ale unei lumi mai bune pentru toţi de pe planeta voastră frumoasă. Concentrați-vă zi de zi pe chakra inimii voastre și simțiți cum pulsul iubirii voastre ajunge la inimile tuturor,din interiorul şi din jurul planetei. Este iubirea voastră unită în Unicitate cea care va schimba această lume. Lăsați tot ceea ce credeți, spuneți şi faceți să reflecte acest lucru.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

© 2011 Marlene Swetlishoff

http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm

Traducere: Eliza