Pagini

23 octombrie 2011

Mesaj din Tărâmul TSE-BO-RAH (1)


Dragii noștrii,

Suntem fiinţe din Tărâmul Tse-Bo-Rah! Noi semănăm Lumina Divină pe Pământ în acest moment pentru a ajuta cu ascensiunea lui şi cu ascensiunea omenirii şi a tuturor fiinţelor  de pe el care îl vor urma în dimensiunile superioare. Noi suntem din Dimensiunea a șaptea şi încă aproape de Centrul Galactic. Suntem o forţă Unită de Transmiţători ai Luminii Divine. Munca noastră este una de fericire,  de a insufla noua fericire în corpul şi inima Gaiei şi a omenirii.

(În acest moment o pasăre clopot începe să cânte semnalele sale mistice de fericire!)

Dacă sunteţi gata să primiți lumina noastră, veţi observa cum conștiința voastră este înălţată în timp ce această lumină lichidă răcoroasă curge în jos în voi. Şi veţi observa că pământul înalt, dintotdeauna întreg şi sacru, fără abuzuri şi suferinţă, este deja eliberat de corpul lui vechi ,deformat şi se schimbă în adevăratul lui loc  nou şi glorios în ceruri. Iubiților, scopul nostru este de a vă arăta şi a vă ajuta să faceți tranziţia în Lumea Nouă cât mai confortabil cu putiință privind durerile corporale şi emoţionale. Suntem aici pentru a uşura şi a vă calma rănile, pentru a dizolva nodurile voastre energetice şi a transmuta corpul vostru dens bazat pe carbon într-unul cristalin.

A fost spus că acest proces de transformare aduce mare suferinţă fizică, dar, cu adevărat, acesta nu trebuie să fie aşa. Dacă sunteţi capabil de a primi lumina noastră vă va ajuta să treceți prin procesul de transformare, cu mai multă bucurie, încredere şi energie înaltă. De asemenea, dorim să vă spunem cât de mult vă iubim. Noi suntem conectați direct la Iubirea lui Dumnezeu, Sursa Radiantă Divină a tuturor fiinţelor. Noi suntem dedicați să fim donatorii acelei Radianțe prin intermediul serviciului nostru Sursei. Noi alimentăm jos în mod constant  această lumină. Este în jurul pământului şi deja în corpul Noului Pământ. Si aşteaptă să fie primită de către fiecare dintre voi. Numai în întuneric există durere. Deschideți-vă Luminii și durerea va fi dizolvată. Lumina noastră este răcoroasă, prin urmare, pentru a vă uşura inima voastră şi corpul vostru. Lumina noastră este liniștitoare şi vă plasează înafara multelor necazuri pe care umanitatea le suferă în acest moment și construiește o protecție împotriva vibrațiilor întunecate - dacă ne permiteți să vă protejăm. Cunoașteți că tot ce este necesar este consimţământul vostru. Este nevoie de deschidere și disponibilitate pentru a primi lumina care curge prin noi la voi.

Chemați-ne! Și veți simți ca ceea ce am spus este adevărat. Deja se întâmplă!

Sunteţi întotdeauna binecuvântați!

Mesaj primit de Ute

Copyright: Ute Posegga-Rudel, Oct 2011 http://radiantlyhappy.blogspot.com

Traducere :Eliza