Pagini

16 octombrie 2011

Consiliul Înalt Pleiadian şi SanJAsKa: “Raiul care trage cu ochiul şi Ciclurile Ascensiunii”


Canalizat prin Wes Annac

Ne-ar plăcea să vă atragem atenţia pe deplin cu prezenţa noastră imediată în jurul vostru. Am simţit nevoia a atât de mulți dragi Lucrători în Lumină de pe Pământ de a fi în comunicare cu noi, şi vă putem spune că în cea mai mare parte, suntem cu voi chiar şi atunci când nu puteți să ne simțiți. Noi stăm cu voi în timpurile tulburătoare dacă doriţi să facem asta, iar noi suntem, uneori, acea voce calmă din mintea voastră ce vă permite uşor să ştiţi că totul este în rergulă. Da, am făcut apariţii dramatice pe Cerul vostru arătându-vă tuturor că existăm într-adevăr, şi suntem cu voi, dar atunci când este stabilită o conexiune cu noi , prezenţa noastră imediată în jurul vostru,este mult mai reală. Dorim să vă alinăm în timpul vostru de durere, dorim să vă arătăm miracolele la care vă întoarceți, dorim să vă anunţăm că, în ciuda a ceea ce experimentaţi pe pământ, viaţa este cu adevărat minunată şi este menită să fie savurată.

Dacă aţi putea avea doar o întrezărire a raiului, care vă aşteaptă, aţi pășii în vieţile voastre de zi cu zi de pe Pământ , cu apreciere față de experienţa pe care ați găsi că o aveți. Dacă ați putea realiza și simți cu adevărat că după această Viaţă v-ați îndreapta spre fericirea voastră supremă, visul vostru suprem, atunci ați aprecia mai mult experienţele voastre pământești decât o fac mulţi dintre voi astăzi. Dându-vă seama ce trăiți în interiorul unei holograme şi că realitatea este mult mai bună decât ceea ce experimentaţi, v-ar face să începeți să apreciați iluzia în care vă găsiți. Ar face viața atât de usoară deoarece ați știi pe deplin că Raiul este locul în care mergeți după aceste dificile lecții în dualitate.

Suntem în prezent mai ocupați ca niciodată, facem tot ce putem din poziţiile noastre diferite pentru a ne asigura că Reluarea Legăturii noastre cu voi se va desfășura în ​​condiţii de siguranţă şi, în curând. Înţelegem şi acceptăm problemele voastre cu cuvântul şi tot ce implică, dar din punctul nostru de vedere, se pare că evenimentele au condus cu adevărat  la evenimentele dorite, care vor initia divulgarea de către media. Suntem în negocieri cu cabala acum mai mult ca niciodată, sau ar trebui să spunem cu rămăşiţe ale cabalei care încă nu au fugit. Mai există câțiva încăpăţânați care încă proclamă proprietatea lumii voastre şi a vieţilor voastre, dar chiar şi acești ultimii câțiva ştiu în adâncul lor că s-a teriminat. Putem avea acces la gândurile şi emoţiile lor, şi putem vedea dincolo de cochilia dură care au afișat-o , şi dincolo de această cochilie este frica. Ei sunt atât de profund înfricați de ceea ce se va întâmpla cu ei, și se găsesc acum într-o poziţie nouă și ciudată.

Mii de ani aceste suflete întunecate au susţinut domnii peste voi, şi v-au luat atât de multe dintre libertăţile voastre, stigmatizând ţăranii şi cetăţenii de jos că ei sunt conducători, aceste suflete se tem extrem de voi toți . Ei nu au crezut cu adevărat și nici nu au considerat vreodată că se va ridica cineva din Statele Unite  din nou în picioare pentru drepturile lor așa cum au facut-o în anii 1960. Ei au crezut că au avut destul de multă grijă de această problemă prin înăsprirea legilor privind luarea de droguri şi îndepărtarea oricărei persoane influente din acele vremuri. Noi le-am spus în mod repetat că protestele au să erupă peste tot în lume, iar acum ei văd asta în manifestare. Ei au fost obișnuiți să se simtă invincibili, dar acum simt teama față de consecinţele acţiunilor lor. Mulți dintre ei  învaţă acum că un ego mare şi un costum la modă pur şi simplu nu sunt suficiente pentru a umple golul pe care nici măcar nu au realizat că l-au avut.

Salutări tuturor! EU SUNT SanJAsKa din Consiliul Pleiadian al celor Nouă. Vă salut cu dragoste în acest începutul al zilei a şaptea a calendarului vostru Maya. Mulți au vorbit despre acest calendar pe internet, şi din păcate puţini ştiu de fapt destul despre asta și că multe miracole sunt planificate pentru lunile rămase din acest an. Mayaşi voștrii au urmărit mai multe cicluri vechi, cicluri care au curs prin timp şi care însele s-au repetat bazate pe un plan de evoluţie divin. Acesta a fost planificat de către Creatorul Suprem al acestui univers, și acesta este un ciclu de evolutie, care este urmat imediat de aproape fiecare planeta din acest univers. Fiind spiritual avansată şi având multe instrumente, să nu mai vorbim de asistenţă de la noi, civilizatia antică Maya a fost capabilă să urmărească ciclurile,cel mai important ciclu fiind cel din prezent care este să ajungă la un sfârșit la sfârşitul acestei luni calendaristice octombrie .

Ca întotdeauna, am recomanda să nu vă legați prea mult de date, dar sfârşitul ciclului vostru de evolutie se apropie într-adevăr rapid. Ce înseamnă acest lucru este că divinul nu mai aşteaptă mult. Una dintre preocupările noastre cu ascensiunea voastră a fost că părţile cele mai magice și mai vizibile ale acesteia încep sa-și facă efectul înainte de a avea o şansă de a ajunge în mod deschis, ceea ce ar lăsa toată omenirea, cu multe întrebări şi multe confuzii. La sfârşitul acestui an calendaristic se vor vedea multe miracole manifestându-se, miracole ce sunt în prezent înafara înțelegerii voastre. Acesta este principalul motiv pentru care e nevoie să ajungem mai devreme, mai degrabă decât mai târziu, astfel încât să putem să începem să vă educăm pe toți în privința acestor minuni care se apropie. Suntem norocosi să avem acum mai mulți pe Pământ cu excepția  echipajului nostru de la sol aşa că dacă se produce cel mai rău scenariu şi nu vom putea fi în măsură să fim cu voi înainte de a începe să apară Orașele de Lumină, vor fi multe suflete învăţate, care vor putea ajuta omenirea să înţeleagă exact ceea ce se întâmplă.

Evident, în cazul în care acele multe minuni ar începe să se manifeste înainte ca noi să sosim "oficial", puteţi paria că cererile publice pentru înţelegere şi adevăr ne-ar conduce  în pragurile voastre destul de repede după asta. Ne-am exprimat nesfârşit celor întunecați necesitatea de a sosi înainte de sfârşitul acestui an, şi noi ştim că răspunsul lor tipic va fi de a face tot ce stă în puterea lor pentru a opri acest lucru să aibă loc. În acest moment, mulţi dintre ei nici nu înţeleg măcar cu ce se luptă, deoarece este clar că Lumina înseamnă "mai bine" şi este o forţă mult mai rezonabilă care să îndrume majoritatea omenirii. Sarcina cea mai dificilă, ce ne va fi încredințată atunci când vom ajunge va fi de a explica totul întregii omeniri, şi aici intră membrii echipajul nostru de la sol și semințele stelare. Mulţi dintre voi aţi luat roluri oarecum influente pe internet sau în altă parte, şi noi intenţionăm să vă ajutăm dacă asta este intenţia voastră. Doar prin emoţia pură a tuturor acelora dintre voi care citesc acest mesaj chiar acum, putem spune că majoritatea dintre voi vor dori să lucreze cu noi. Vom avea nevoie să vă folosiți cunoştinţele voastre vaste pentru ai educa pe aceia din jurul vostru cu privire la ceea ce se întâmplă.

Dragi Lucrători în Lumină, există un motiv pentru care atât de mulţi dintre voi ați fost aparent "lansați", în zonele cu densitate mai joasă în care vă simțiți singuri în credințele voastre. Într-adevăr, am simţit singurătatea unora dintre voi, în aceea că nu aveaţi pe nimeni cu care să împărtăşiţi adevărurile voastre despre Viaţă ,dar să ştiți că toţi sunteţi acolo unde sunteţi pentru un scop divin. Noi vom avea nevoie să fiți unul dintre acele multe suflete, care sunt avansate în anumite privinţe pe Pământ, care îi pot educa pe cei neinformaţi în privința noilor minuni care vor avea loc. Mult, mult mai mult trebuie să se manifeste în afară de noi şi navele noastre spaţiale, multe minuni eterice aşteaptă lumea voastră, care sunt în prezent destul de dificile pentru voi să vi le imaginați.

EU SUNT SanJAsKa din Consiliul Pleiadian al celor Nouă, şi împreună cu Înaltul Consili Pleiadian dorim să ştiţi că energiile Divinului pe care le absorbiți sunt menite a vă purta pe o rază aurie de Lumină direct la noi şi la ghizii voștrii spirituali. Vă așteptăm cu brațele deschise pentru a primi prezenţa voastră, şi aşteptăm cu nerăbdare să re-aprindem flacăra apropierii noastre.

Mulțumim SanJAsKa, Consiliului Pleiadian al celor Nouă şi Consiliului Înalt Pleiadian.


Traducere: Eliza