Pagini

3 octombrie 2011

Hilarion- Mesajul Săptămânii:2-9 octombrie 2011


primit de Marlene Swetlishoff

Preaiubiților,

Așa cum mergeți înainte în viaţa de zi cu zi constatați că abilitatea voastră de a discerne adevărul a crescut furtunos. Nu mai sunteți reținuți în îndoiala de sine, gândindu-vă că aţi putea fi într-o iluzie. Acum sunteţi pe drumul cel bun cu destinul vostru Divin si totul în jurul vostru va reflectă astă înapoi la voi. Acceptaţi şi permiteți Universului să vă sprijine pe măsură ce continuați pe calea voastră. Aveti credinţă şi încredere că tot ce aveți nevoie vă va fi furnizat atunci când şi după cum este necesar. Tot ceea ce aveți nevoie pentru următorul pas va apărea înaintea voastră frumos în sincronizare divină,perfectă.

Voi toţi aţi câştigat acest drept. Aţi muncit multe, multe vieti pentru a ajunge la acest punct. Prindeți curaj şi îmbrăţişaţi această stare nouă. Relaxaţi-vă în ea şi oferiţi-vă susținerea pe care o meritaţi din plin. Rămâneţi centrați în inima voastră şi continuaţi să faceţi din această parte a Fiinţiei voastre fizice cel mai important punct focal de concentrare. ”Fiţi iubire” în toate gândurile, cuvintele, faptele şi acţiunile voastre. Simţiţi iubind necondiţionat totul şi pe toata lumea cu care intraţi în contact şi continuaţi să binecuvantaţi tot ceea ce se manifesta înaintea voastră, deoarece ceea ce ați pus în lumea în care trăiți va fi acum returnat la voi într-o magnitudine mai mare de binecuvântare.


Dedicați o parte a zilei discursului cu tărâmurile înalte şi ne referim la acest lucru într-un sens literal. Vorbiți cu noi, spuneţi-ne speranţele, visele şi preocupările voastre pământeşti. Adresaţi-vă pentru asistenţa noastră cu provocările actuale,apoi căutați răspunsurile noastre în replică. Răspunsurile noastre vin în multe feluri, prin transferul gândului, prin imagini, cuvinte, impulsuri, prin cuvintele care sunt vorbite de alţii vouă. Învăţați să observați toată viața din jurul vostru si veți începe să discerneți minunile de zi cu zi care manifestă totul despre voi. Viaţa în jurul vostru debordează cu posibilităţi nelimitate, tot ce este necesar este să credeți că este posibil şi să vă deschideți la ele.


Multe cicluri ale Pământului şi ale evoluţiei sufletului se apropie de sfârşit iar o Lume de uimire şi noutate este acum la orizont. Ştim că sunteţi obosiţi, căci uneori, 
pe când vă simțiți așa de pregătiți pentru ceva nou si proaspat ,gândurile şi emoţiile vechi pe care ați crezut că le-ați stăpânit și transmutat cu mult timp în urmă revin pentru un nou ciclu . Această perioadă va fi în curând în urma voastră şi vechile tipare şi programe ale vechilor paradigme ale Pământului se retrag ușor din memoria voastră şi în locul ei, chiar acum voi creați template-uri (șabloane) noi ale conduitei şi discursului.

 Este timpul să mergeți adânc înăuntrul vostru şi să începeți să vă înţelegeți şi să vă cunoaşteți complet, să vă acceptați complet așa cum sunteți ,să vă iubiți pe voi înșivă necondiţionat, pentru a vă afirma întregimea şi perfecţiunea. Ați făcut munca şi mai există încă multă înaintea voastră. Să știți că acum cu sprijinul din tărâmurile înalte care a fost disponibil pentru voi este mult mai uşor să vă conectaţi şi să discerneți. Apelați la noi zi de zi, pentru că suntem cu voi mereu. Venim ca flașh-uri de lumină în periferia viziunii voastre. Aţi văzut toate acestea de multe ori.

Continuați să pășiți pe Calea voastră cu cea mai mare onoare, onestitate şi integritate, pentru că prin exemplul vostru cei din jurul vostru vor începe să caute răspunsuri, pentru o cale mai bună pentru ei înşişi. Ei vor încerca să imite ceea ce percep şi admira în voi. Ei vor dori să dețină perla neprețuită pe care o dețineți. Lumina voastră şi Lumina tuturor Lucrătorilor în Lumină din toată lumea va fi căutată cu nerăbdare, pentru că ei vor fi magnetic atrași spre voi, ca insectele la lumină. Aveți tot ceea ce aveți nevoie înauntrul vostru, preaiubiților.


Străluciți înainte!


Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion 


© 2011 Marlene Swetlishoff


http://www.therainbowscribe.com 


Traducere :Eliza