Pagini

20 octombrie 2011

Mesaj Mira din Consiliului Înalt Pleiadian.



Transmis prin Valerie Donner 

19 octombrie-2011

Salutari, eu sunt Mira. Eu vă vorbesc astăzi din partea  Consiliului Înalt Pleiaidan.Suntem la dispoziţia voastră.

Vă găsim într-o stare de lucruri interesante. Sunteţi iluminați şi înălţați într-o varietate de moduri iar alții vă trag înapoi în vechiul mod de gândire. Această realitate veche derivă în trecut, dar încă vă afectează într-o varietate de moduri. A treia dimensiune este familiară. Chiar dacă vă puteţi imagina trăind într-o stare de conștiință mai înaltă , fericită, abundentă iubitoare și de acceptare, este foarte uşor să vă bazați pe gândurile familiare şi oarecum pe modelele negative de gândire. Sunteţi chemaţi să vă ridicați deasupra dimensiunii a treia și a vă folosi mai mult gândurile voastre pozitive.

Noi suntem poziționați în jurul Pământului. Iubirea noastră se revarsă spre voi într-o multitudine de moduri. Noi ne implicăm într-un mod util pentru a asista procesul de naștere al Pământului, precum şi al vostru. Noi suntem pentru împuternicirea voastră şi pentru cea a Pământului. Noi menținem o viziune pentru voi cei de pe Pământ şi pentru întreaga viață trăind în armonie şi iubire. Vă vedem,pe voi Lucrătorii în Lumină, ca faruri ai acestei Lumini. De aceea alegem să comunicăm cu voi, pentru a vă înştiinţa de cât de mult ne pasă, că suntem aici şi vă iubim. Noi vă sprijinim în schimbare.

Pe măsură ce umanitatea se deschide mai mult la recunoașterea noastră și a familiei voastre spaţiale, putem progresa cu asistenţa noastră. Deschiderea inimilor voastre şi cunoştinţa faptului că noi existăm va şterge vechile tipare. Acest lucru va servi Pământul şi viaţă în bine. Unora s-ar putea să nu le placă prezenţa noastră, dar acest fapt ramane, noi existăm, sunt una cu voi, si avem un rol important în ascensiunea planetei voastre.

Calendarul anului 2012 se apropie rapid. Veţi începe să vedeţi câteva schimbări importante. Ele vor amplifica nevoia pentru schimbare. Multe vor fi eliberate. Progresul se va face. Adevăruri noi vor fi dezvăluite. Mai multe persoane vor fi în căutarea trezirii spirituale şi a răspunsurilor la întrebările cu privire la toate modificările care au loc. Haosul va continua. Pământul va vorbi mai tare. Vor fi mesaje în cer, apă, pământ şi mare. Pământul ştie de prezenţa noastră. Este firesc pentru el. Lucrăm împreună și am făcut-o de-a lungul eonilor de timp.

Veţi avea nevoie să învăţați să vă încredeți în ghidarea voastră interioară și intuiție. Veţi avea nevoie pentru a menţine o legătură fermă cu Pământul. Veți fi chemați pentru a ajuta alte persoane, pentru a vă ruga, medita şi conecta cu noi. Uitați-vă la cer pentru mesaje. Chemați-ne pentru claritate şi asistenţă. Simţiţi pământul sub picioarele voastre. Dansați în Lumina cunoașterii că urmăm simfonia vieţii în timp ce ne mutăm împreună într-o dimensiune mai înaltă.

Vă trimit iubire, pace şi vindecare,

 Eu sunt Mira din partea Consiliului Înalt Pleiadian.


  Traducere: Eliza