Pagini

25 octombrie 2011

Mesajul Arhanghlului Uriel - Eliberați profesorul, îmbrățișați lecţia.


Toată lumea în viaţa voastră este un profesor și fiecare profesor are o lecţie corespunzătoare cu care aceștia au fost de acord să vă ajute. Nu sunt asocieri întâmplătoare sau accidentale, reuniuni sau conexiuni în orice aspect al vietii voastre. Vă sunt oferite lecţiile şi profesorii lecților corespunzătoare, care sunt oportunităţi de a învăţa,  schimba energia şi a vindeca aspectele energetice, care sunt experimentate ca emoții. Fie că descrieți acestea ca bune sau rele, puternice sau neputincioase, plăcute sau neplăcute, ele toate sunt conexiuni energetice cu un scop de vindecare şi reconectare. Odată ce aţi terminat lecţia este timpul pentru a elibera profesorul astfel încât să puteţi fiecare să vă mutați în alte dimensiuni, de ființare, în alte frecvențe energetice sau paradigme de învăţare.

Când lecţia este neterminată, profesorul a fost prea dificil, experiența nu este aliniată cu aşteptările voastre, sau nu simțiți ca aveți rezolvarea dorită, există o nevoie de a vă agăţa de profesor până când puteţi obţine rezultatele pe care le doriți. Acest lucru presupune că profesorul are puterea în lecţii, dar aceștia nu o au. Lecţia există pentru învăţarea şi vindecarea voastră , profesorul este mesagerul. Puterea este în mesaj, nu în profesor. Şi când nu puteți elibera profesorul nu îmbrățișați pe deplin lecţia şi atât voi cât şi profesorul sunteți într-un vid energetic, incapabili să vă mişcați, deoarece rezolvarea şi finalitatea acestei experienţe se întâmplă atunci cand, voi,studenții, puteți elibera profesorul.

Eliberarea apare cu iertarea şi acceptarea profesorului, cu lecţia, situaţia şi toate energiile implicate. În orice loc vă simțiți incompleți, în afara alinierii sau integrității cu învăţarea sau profesorul este un loc pentru voi de a face vindecare suplimentară şi de a elibera munca pentru a deveni în întregime aliniați cu acest aspect energetic. Aceasta cunoaștere nu poate fi acordată de către profesor, nu există nimeni care să vă poată da permisiunea de a fi compleți,și nu există nimeni care să vă poată da rezolvarea. Depinde de voi să decideți ca ați încheiat cu un profesor sau cu o situație și sunteți pregătiți  să avansați pe calea voastră de vindecare,la lecția și profesorul următor.

Profesorii servesc unui scop și veți avea mulți în timpul vieţii voastre. Fiecare are un cadou de învăţare pentru voi şi atunci când învăţarea este completă, trebuie să eliberați profesorul, astfel încât să vă puteți muta într-un nivel diferit de conectare şi de experienţă sau să mergeți pe căile voastre separat. Oricare dintre opţiuni poate fi potrivită pentru voi, dar trebuie să alegeţi una pentru această experienţă anume. Şi veți repeta această alegere de mai multe ori, în viaţa voastră când vă conectaţi cu profesorii care vă prezintă lecţiile. Experienţele sunt repetate când învăţarea este neterminată; noi paradigme de învăţare vin la voi atunci când aţi terminat cu cele vechi şi ați îmbrăţişat de bunăvoie profesorul şi învăţarea, v-ați oferit darul rezolvării şi completării şi ați permis căii voastre să se mute într-o nouă paradigmă de vindecare , învăţare, creştere şi transformare.

www.urielheals.com

  Traducere: Eliza