Pagini

15 octombrie 2011

Saint Germain "A fi pregătit pentru Ascensiune"


Dragii mei. În aceste mesaje sunt conținute toate indicțiile pe care le pot da pentru ascensiune. Eu nu vă pot spune data. Şi nici nu pot să vă spun valul la care veți merge mai departe, sau modul de a vă organiza vânzarea mașinii voastre sau tranzcațiile bancare. Aceste lucruri sunt în determinarea voastră bazate pe felul în care am descris planul ascensiunii. Nimănui nu i se spune când moare, şi vă rugăm să vă evaluați acum viaţa voastră zi de zi pentru a şterge orice cauză de întârziere. Puteți să  hotărâţi să nu vă înălțați, până la data următoare a ascensiunii? Da, dar acest lucru nu va face data acelui val al ascensiunii, mai uşor pentru a fi determinată.

Renunțați la vis. Acţionând ca și cum visul este realitatea este ceea ce vă face să doriți să-l păstraţi. Mergând într-un alt nivel de conștiinta este modul de a-i aduce pe alții în visul vostru în realitate, de asemenea. Încetaţi a mai visa să ascensionați. Alegeţi să rămâneți în visare şi îi îndrumați pe alţii în acelaşi fel. Anulați ascensiunea voastră şi negați impactul care ar putea încheia visarea în întregime. Treziţi o armată de fiinţe conştiente la schimbarea completă a conştiinţei necesare pentru a ascensiona. Eliberați-vă de a-i elibera pe alții.

O parte din întârzierea din acest prim val de dispariție sunt atitudinile contractate ale celor care au nevoie să fie la primul val. Prea mulți nu sunt capabili să se desprindă de concluziile lor mentale despre dovezile de întârziere ale controlorilor de jocuri de conspiraţie. Noi nu controlăm nici nu manipulăm. Cauza noastră este împlinirea destinului vostru ales. Întârzierea a fost din cauza ataşamentului vostru la concluzia mentală că așa cum ascensionează Pământul la fel face și populaţia sa umană, indiferent de ceea ce conţine conştiinţa ei. Aceasta a fost tactica de întârziere a controlorilor. Combinați asta cu caracterizările ascensiunii din biblie, iar dogma trece peste conceptul de a fi în măsură să vă îndepliniți obiectivele proprii.

Conştiinţa cosmică nu este întotdeauna observată în aura unei fiinţe iluminate. Mulţi dintre candidaţii noştri la ascensiune sunt deja în măsură să se înalțe. Sunteți unul dintre ei? Mai mult de un milion pot acţiona la propria lor acceptare azi. Mult mai mulți sunt indeciși-  a alege ascensiunea în locul visului este o provocare pentru ei. A aştepta încă un an pare a fi atrăgător, reducând astfel crearea cauzei şi efectului, pe care încercăm a o crea. Spunând de asemenea că, avem nevoie de o mare avansare în conştiinţa colectivă în cursul anului respectiv. Indiferent dacă alegeţi un alt vis sau aceasta, un vis este încă un mod "nu foarte potrivit" de a trăi într-un corp.

Cei care aleg atitudinile negative despre ascensiune, pierd momente prețioase. Alegeți moartea în locul ascensiunii şi mandatați o experienţă de deces în timpul zilei de după al doilea val. Când începe cu adevărat, vindecarea Mamei Pământ, toţi rezidenţii trebuie să fie redirecţionați către alte galaxii sau să moară. Întrucât alte galaxii nu vor accepta condiţiile noastre contractuale pentru prețuita lor cultură, aceasta împiedică prima opţiune să se materializeze. Deci, toţi cei care aleg visul în locul următoarei porți de ascensiune vor muri. Pot ei veni înapoi pe Pământ pentru a completa ciclul lor de moarte şi renaştere? NU. Alegerea morții în locul ascensiunii încheie complet această oportunitate de contract. Singura opţiune care va fi pusă la dispoziţia acestora după al doilea val va fi de acceptare pe o bază individuală în comunitatea altei galaxii. Aşteptând pentru asta ar putea fi o aşteptare nedeterminată. 

Rezolvarea acestui mod de a pune capăt dramei umane poate îngheța în timp visul şi condiţiile sale negative, afectând capacitatea Mamei Pământ de a se vindeca şi anulând mandatul ei de a fi complet vindecată.

Cele mai multe dintre animalele din populaţia Pământului şi alte fiinţe materializate sunt acceptate şi vor continua viaţa lor şi ciclurile lor de moarte pe alte planete. Mai mult de jumătate din populaţia umană actuală nu se califică pentru ascensiune. Ele nu sunt pe deplin desemnate ca oameni. Multe au venit din alte locuri şi timpuri, și se vor întoarce. Doar 1/10 din acest grup sunt lucrători în lumină.

Cei mai mulți sunt creatori de dramă dintre cele mai comise, cei care v-au adus vouă lecţiile voastre. În nici un caz să nu-i considerați "altfel",ei  sunt cei mai îndrăgiți. Când lucrurile sunt dificile puteți crește cel mai mult. Acceptarea acestor dificultăţi fără vină anulează contracţiile voastre. Tragerea lor la răspundere, nu este vină,  este o altă lecţie pentru voi.

Eliberarea absolută de contracție , eliberarea corpurilor prin boală nu sunt criteriile de ascensiune. Inimile deschise şi conştientizarea clară absolută a luminii care trăieşte în organism poate şterge aceste contracții instantaneu. Fiți mai iubitori, iubitori inclusiv cu cei care au nevoie cel mai mult, şi oferiţi-vă mai puține atitudini negative cu privire la drama umană. Acest lucru vă va permite să vă înălţați.

Prezenţa este cheia! Fiind total prezent în fiecare clipă, fără nici o negare sau încărcătura în corp, înseamnă a fi pregătit.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

transmis prin Aruna

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com

Traducere:Eliza