Pagini

14 octombrie 2011

Mesajul Arhanghelului Uriel - Natura Răbdării

 
Puteţi numi rabdarea o virtute, o necesitate dureroasă, o lecţie sau o provocare, dar aceasta este doar un aspect al timpului, densității şi mișcării energetice. Răbdarea este o definiţie a dimensiunii a treia de mișcare a energiei pe care o veți putea vedea în cele din urmă, cu o perspectivă multi-dimensională. Ceea ce voi numiți răbdarea este mișcarea energiei prin timp şi în filtrul de densitate. Energia se mişcă încet în a treia dimensiune, pentru că este controlată prin intenţie. Vă cunoașteţi pe voi înşivă ca maeștrii acestui proces, deoarece asta este ceea ce sunteți. Iar atunci când aveţi această înţelegere vă puteți ridica deasupra lecţiilor de răbdare.

Există limitare în densitate pentru că trebuie să învăţați să vă vedeți ca şi creatori, manifestând realitatea prin intentia voastră. Energia este pur şi simplu o prezenţă care așteaptă indicația voastră. Realitatea este un flux de creație energetică în continuă schimbare, a cărei mișcare este guvernată de intentia voastră. Timpul devine un factor atunci când staţi în gândirea celei de-a treia dimensiuni. Cu creaţia voastră voi lucraţi, de asemenea, în mai multe dimensiuni. Dacă ceea ce încercaţi să creaţi are legături din alte dimensiuni, în special în cele mai joase dimensiuni, atunci trageți, de asemenea, densitatea acestor dimensiuni cu creatia voastră, ceea ce creează lecţii de răbdare.

Energia este prezentă în toate lucrurile şi în orice moment. Şi mişcarea ei are loc în orice moment, atât cu, cât şi fără participarea voastră. Pe măsură ce interacţionați conştient cu energia devine în funcţie de intenţia voastră şi în funcţie de perspectiva voastră dimensională, acea curgere care poate fi limitată de timp şi de densitate, care mai apoi devine lecţie de răbdare în timp ce aşteptaţi pentru manifestare. Sau își asuma aspectul dimensional mai înalt de atemporalitate după cum ştiţi că intenţia este întotdeauna îndeplinită în perfecţiunea sincronizării divine.

Ego-ul dorește totul acum din punct de vedere al fricii sale de deconectare. Cu toate acestea, acum este pur şi simplu un moment şi toate lucrurile se întâmplă în fiecare moment. Răbdarea este modul în care ego-ul vede întârziere între ceea ce crede este necesar pentru împlinirea şi dorinţa sa pentru iubire şi întârzierea Universului în îndeplinirea dorinţelor sale. Atemporalitatea este perspectiva spiritului de manifestare, deoarece ştie că nu există nici o aşteptare, doar împlinire perfectă. Pe măsură ce îmbrătișați sinele vostru muti-dimensional deveniți atemporali, iar densitatea nu mai face parte din calea vieții voastre pentru că  vă puteţi imagina şi conecta cu toate lucrurile, ştiind că în calitate de creator voi creaţi în perfecţiunea atemporalității şi acel moment nu este decât intersecţia dintre intenţie şi manifestare.

 www.urielheals.com
 Traducere: Eliza