Pagini

9 octombrie 2011

Saint Germain "Sunteți un Maestru ? Spuneți Da!"


Trezirea la adevărul existenței voastre este doar un detaliu de care să fiți conştienţi. Toate eliberările contracţiilor din corp au ajutat să vă facă un vas de lumină în formă umană. Când va veni apelul ascensiunii , toate vasele de lumină vor fi chemate. Nici o atitudine de îndoială nu va fi luată în  privința vredniciei voastre.  Cei care au devenit cu adevărat Lucrătorii în Lumină o să livreze acum lumină.

A urma un profesor care vă va spune altfel va aduce momente dezamăgitoare când va veni ziua acestui următor val. Nimeni nu se poate înălța dacă nu şi-a încheiat temele. Sunt cei care le completează acum încă eligibili ? Absolut! Continuați întotdeauna să renunțați la negativitate atunci când apare. Odată golită, inima va fi larg deschisă. A preda despre a nu face nimic pentru a ascende este  îndrumarea controlorului. Rămâneți pe această cale şi visul ascensiunii va fi complet negat. Eliberați-vă de gândirea negativă despre toate detaliile experienţei umane de a fi un lider adevărat al luminii. Atitudinile pozitive neutralizează comentariile întunecate atunci când sunt făcute de alţii.

Toți copiii lui Dumnezeu sunt pe acelaşi ceas în ceea ce priveşte ascensiunea.  Nici unul nu este "ales", toți își aleg propriul lor viitor. Nu există nici o diviziune între învățător şi Chela (discipoli). Toţi oamenii sunt egali în ochii lui Dumnezeu. Nici un grup de oameni, nu este considerat un grup mai important decât altele. Atunci când a fost compusă Biblia în maniera datelor istorice create ca lege, destinul grupului numit Israeliții nu era sigur. Ei au ales o autoritate de control divin să consimtă şi să-l declare, ca Dumnezeul lor. A fost el cel care a ales sau a fost ales? Nici unul, numai el a fost singurul lor contact şi ei au acceptat cererile pe care el le-a făcut pentru propria lor co-creaţie. Sunt ei aleși ori ei au ales? Toți sunt aleși și aleg.

Dragii mei, noi toții suntem copiii lui Dumnezeu, chiar şi Maeștrii divini ai creaţiei lui Dumnezeu nu sunt mai dragi lui Dumnezeu decât oricare dintre voi. Nici unul nu este mai favorizat!  Puteți deveni mai favorizat? Nu, dar sunteți capabili de a livra mai mult din dansul  luminii la manifestarea naturii co-creative decât cei care sunt mai puţin conştienti.

La douăsprezece triburi li s-au dat tablițele pe Muntele Sinai şi numai unul le pretinde. Toate celelalte au ales să nu, dar ele nu vor fi şterse din memoria lui Dumnezeu. Când aceștia sunt chemaţi să se înalțe sunt egali în fața tuturor celorlalți chemați. Nu se va face nici o delimitare pe această parte a vălului.

Practicile pentru a ajunge la ascensiune nu sunt modul de livrare intenționate de iniţiatorii lor. Cei ce întâmpină pe toți la un nivel angelic vor fi Maeștrii Înălțați și Arhanghelii, care sunt aspecte ale luminii divine rugate de Dumnezeu să asiste. Răspundeţi chemării lor și mergeți pentru ai întâlni.

Apatia nu înseamnă același lucru cu a fi mulțumit," indiferent  de ce se întâmplă". Puteți fi încântați de faptul că viaţa poate fi îmbunătăţită pentru toţi ca urmare a realizării voastre? Cât de semnificativă poate fi o consecinţă? Noi nu vă livrăm spre ceva ce nu ați mai experimentat înainte-doar zgura negativității mentale face asta. Suntem în afara acelui context şi venim, ca buni prieteni  în fața companionilor noștrii. Luați-ne de mâini şi treceți prin ușa spre fericirea angelică.

Răspunsurile la comentariile mesajului de astăzi nu sunt publicate, deoarece acestea sunt greşit –direcționate în detaliile lor.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

transmis prin Aruna


Traducere:Eliza