Pagini

31 octombrie 2011

Hilarion Mesajul săptămânii 30 octombrie – 6 noiembrie 2011


Preaiubiților,

Multe schimbări au loc în interiorul vostru în aceste timpuri. Celulele voastre sunt modificate pentru a facilita transformarea corpului într-un corp fizic mai puțin dens. Acesta va fi un proces îndelungat în anul 2012 şi chiar dincolo. Toate depind de evoluţia şi gradul de pregătire al fiecărui individ pe măsura ce vor continua în calatoria lor spirituală de experiență pe Pământ. Unii dintre voi veți fi transformați destul de repede şi veți fi Şabloane de exemplu pentru cei care vin la acest proces la un moment ulterior.

Fiecare dintre voi aţi luat sarcina de transformare a ființei voastre fizice la toate nivelurile, chiar dacă majoritatea dintre voi nu ştiți cu adevărat ce implică.Totuși, ați ales ascensiunea în corpul vostru fizic așa că modificările în voi continuă să apară. În timpul acestor vremuri, descărcările de energii noi continuă să urce prin voi, creând o frecvenţă mai mare în interiorul vostru, care la randul lor activează spiralele latente de ARN / ADN, care pun în mișcare,schimbarea profundă.

Să ştiţi că sunteți întotdeauna susţinuți şi asistați de Familia de Lumină. Noi vă monitorizăm pe fiecare dintre voi şi facem orice modificări care sunt necesare pentru ca transformarea voastră să se poată face cu cel mai mare confort, gratie, usurință și protecție. Cei mai mulți dintre voi au făcut ajustări în dietele de zi cu zi au renunțat de bună voie la multe alimente și substante care nu sunt favorabile pentru întregire, vitalitate şi sănătate în corpul vostru elementar. Să știți că aceste alegeri sunt aduse în faţa voastră la dimensiuni mai înalte şi totul vă este explicat, astfel încât alegerile corecte pentru schimbările cele mai graţioase înăuntrul vostru vor avea loc în deplină siguranţă.

Lucrăm împreună în parteneriat şi egalitate, pentru că suntem aici pentru a vă servi în aceste timpuri. Am fost cu voi din propriile noastre alegeri pentru a rămâne cu evolutia de pe Pământ și pentru a fi de ajutor în aducerea tuturor de pe Pământ și din interiorul lui prin transformarea monumentală a procesului de Ascensiune in dimensiunile mai înalte ale Fiinţei. Aceasta este bucuria noastră umilă şi cea mai mare să fim cu voi în aceste timpuri şi să urmărim cu uimire şi veneraţie progresele incredibile pe care Omenirea le-a făcut, mai ales în ultimele şase luni.

Mult, din ce a fost odată pe Pământ se schimbă rapid şi în toată Planeta oamenii buni fac alegeri să ia o poziţie pentru un mod mai bun de a trăi, acționa şi Ființa. Prin mijloace paşnice, este o realizare nerostită din partea multora că tot ce aceștia trebuie să facă este să facă alegerea lor, şi să persevereze în hotărârea lor de a crea schimbări pozitive în beneficiul tuturor de pe planeta lor. Această tendinţă va continua în anul 2012 şi va crea multe schimbari binevoitoare în calitatea vieții cetațenilor din lumea voastră.

Văzută din perspectiva noastră, există o mişcare definită înainte spre Lumină și tot ceea ce este necesar este pus la dispoziţie, ceea ce înseamnă că întotdeauna sunteți ghidați de Sinele vostru Înalt să vă deplasați în directiile care sunt spre binele vostru cel mai înalt și cel mai bun. Sinele vostru Înalt este foarte activ în acest moment, pregătindu-se pentru o asimilare mai mare cu voi, pe măsură ce are loc trecerea de la o dimensiune în alta în zilele următoare. Aveți încredere că vă aflaţi în locul potrivit şi că sunteţi pe calea dreaptă, că totul este bine și totul este perfect, pentru că este aşa!

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT  Hilarion

© 2011 Marlene Swetlishoff

http://www.therainbowscribe.com/

 Traducere: Eliza