Pagini

27 octombrie 2011

Mesaj din Tărâmul Tse-Bo-Rah (2)



Suntem din Tărâmul Tse-Bo-Rah, semănăm lumea voastră cu Lumină Divină... 

Preaiubiți oameni de pe pământ,

A venit momentul în care lumina de pe pământ creşte într-un mod care va crea modificări neprevăzute. Este lumina care dizolvă  din ce este prea rigid pentru a permite să curgă cu noile intrări de conștiință Divină în creştere. Prin urmare, veţi vedea mai multe ”lucruri ce își vor pierde din apariţia lor familiară, pe măsură ce modificările de conștiință pe care acestea le poartă cu ele se formează.

Preaiubite Inimi, noi vă sfatuim să nu fiți preocupați! În aceste vremuri, este de cea mai mare importanţă să vă conectați direct cu Esenţa Divină a lucrurilor. Ceea ce vrem să spunem este: să conectaţi inimă a voastră cea mai profundă cu forța schimbărilor în sine, care poartă impulsul de eliberare şi libertate din vechile idei şi limitări şi din paradigmele cu care v-ați identificat atât de mult timp.

Mai degrabă, aşa cum am spus în prima noastră comunicare, să vă deschideţi pentru a primi lumina noastră, pe care o semănăm pe pământ şi direct în corpurile voastre, lumina răcoroasă de vindecare şi de ridicare a nivelului de conștientizare al Divinității voastre.

Vrem să vă spunem că acesta este momentul pentru a transcende punctul vostru de vedere de la a percepe lumea din afara voastră şi de a începe să percepeți realitatea în care trăiți din interior, din centrul vieții și conștiinței însăși.

Conectaţi-vă inimile cu motorul interior şi cu lumina tuturor lucrurilor, unificați-vă cu această forţă de viaţă şi Lumină Divină, care este, de asemenea, propriul vostru motor foarte sacru.
Este timpul pentru a permite acestei schimbări în conștiința voastră să aibă loc pentru a se elibera de iluziile unei lumi separate în dualitate, pentru a recunoaşte unitatea tuturor lucrurilor și ființelor, care este lumina radiantă luminoasă în centrul a tot ceea ce apare.

Acesta este timpul pentru a permite să fiți transformați de Forţa Divină, astfel încât ​​interiorul devine exterior şi exteriorul devine interior. Este o schimbare radicală, care va ajusta pentru totdeauna înţelegerea voastră distorsionată asupra realităţii , distorsionată de puterile care sunt de milenii.

Acum este momentul de a vă lua înapoi propria voastră divinitate și adevărata subiectivitate după cum ceea ce a fost acum obiect  cu această mare schimbare devine subiect din nou. Ați înţeles? Vrem să vă spunem că nu aţi văzut adevărata natură a lumii de atât de mult timp, - care a creat holograma iluziilor voastre - și nici nu ați fost conștienți de asta! Acum, acest lucru va fi inversat, şi veţi începe să vedeţi din nou adevărata voastră realitate pe măsură ce bandajele de la ochi sunt eliminate.

Observați şi asumați-vă o dispoziție de deschidere totală,dați drumul oricăror orizonturi înguste sau prejudecăți despre ceea ce trebuie să aibă loc. Şi minunile Creației Divine se vor desfăşura în faţa ochilor voștri. Este lumina cea care creează aceste modificări, plimbați-vă pe valurile ei, și nu vă daţi voie să fiți prinşi în aparenţa unor forme familiare. Noua voastră lume nu va fi construită pe fundamentele lumii vechi. Aceasta va fi complet nouă, şi voi veţi fi transformați cu susul în jos, înapoi în sus! Priviți-o!

Vă binecuvântăm imens!

Mesaj primit de Ute


Traducere : Eliza