Pagini

18 octombrie 2011

Mesajul Arhanghelului Uriel- Dimensiunile Voinței


Liberul vostru arbitru este darul Sursei, astfel încât să puteţi gestiona energia celei de-a treia dimensiuni. În această zonă puteţi face tot ce doriți, deoarece aici aveți putere nelimitată şi control asupra energiei. Dar frecvent vă folosiți voința în moduri care nu vă servesc şi, de asemenea, nu recunoșteți faptul că voința voastră există ca energie multi-dimensională, care include 5 sau mai multe dimensiuni de ființare. Fiecare aspect dimensional are un scop şi toate trebuie să fie folosite împreună în scopul de a pune în mişcare puternica capacitate de manifestare care este dreptul vostru din nastere, precum şi modul în care vă îndepliniți scopul de a crea energia pentru ascensiune.

În prima dimensiune voința voastră există ca energia luminii și întunericului, pe care o știți ca iubire sau frică. Alegerea pe care o faceți în acest aspect vă permite să vă mutaţi în a doua dimensiune, care este structura sau forma. În această dimensiune voința voastră creează o realitate a cărei formă depinde de dimensiunea primei energii în care vă aflați. A treia dimensiune este energia emoțiilor,care este cea în care judecați lumina, întunericul și forma de la cum vă simțiți cu privire la ceea ce ați creat. În scopul de a trece la dimensiunea a patra, aveţi nevoie să învățați energiile iertării și detașarii,care sunt lecții ale celei de-a treia dimensiuni.

În dimensiunea a patra sunt scopul şi intenţia, care vă mută afară din energiile inconştiente ale emoţiei și într-un control mai mare asupra creaţiei voastre, care necesită lecţiile celei de a treia dimensiuni, detaşarea şi iertarea. În dimensiunea a cincea aveţi viziune şi cunoaştere, care necesită credinţă şi încredere, şi conexiune deplină la Sursă şi puterea voastră în calitate de co-creator. Când ajungeți la a cincea dimensiune voința voastră este conectată direct la aspectele voastre cele mai înalte, Sinele vostru Înalt şi sursă şi aici este locul în care creați raiul pe pământ.

Prin înțelegerea numeroaselor aspecte ale voinței voastre voi puteți să ştiţi cum creaţi şi din ce creați. Frica este cel mai scăzut nivel de vibraţii energetice, precum şi cea mai puțin satisfăcătoare şi benefică, dar alegerea de a fi în energiile iubirii și luminii este una dintre lecţiile omenirii. Eliberarea judecății, învinovățirii de sine şi iertarea sunt podul spre cele mai înalte dimensiuni de ființare. Folosiţi-vă voința pentru a crea realitatea pe care o doriți cel mai mult pentru voi și lumea va beneficia de folosirea voinței voastre de a vă servi scopul, pentru a extinde energiile iubirii și a experimenta viața ca cea mai înaltă expresie a luminii voastre.

www.urielheals.com
  Traducere: Eliza