Pagini

23 mai 2011

ARHANGHELUL MIHAIL - Nasterea Copilului Stelar în Constiinta Cosmică




Intrarea în Dimensiunile Inalte ale Luminii

Preaiubită Familie de Lumina,vă uram din nou bun venit,cu bucurie şi plăcere în acest Spaţiu de lumină şi Constiinta Inalta. Ati trecut prin multe schimbări în ultimele săptămâni, şi acum energia începe să se stabilească  in timp ce vă mutaţi în Pacea adânca şi Lumina Lunii Pline Wesak! Preaiubitilor, ne amintim bine momentul în care Buddha a umblat pe pământ, ancorând energia Divinului Masculin a iubirii si compasiunii trezite! Cât de minunat este că acum aceasta energie este trezită în aceia dintre voi care păsiti pe calea Iubirii şi Constiintei mai Inalte.

Ştim că acest lucru nu este uşor pentru voi, pentru că sunt atât de multi pe Pământul vostru, care încă păsesc în vechile moduri de a fi  şi încercă să exprime energia Apocalipsului şi distrugerii, pentru a activa un fel de catastrofă prin cuvintele si credintele lor. Preaiubitilor aflati că acest lucru nu va reuşi, deoarece Pământul s-a mutat definitiv în noua Linie Temporală şi cei care evoluează cu ea avansează în noi stări de conştiinţă mai înalte care exprima Voinţa Divină şi Iubirea Divină.

Deci, vom începe acest mesaj vorbind mai întâi de energia Divinului Masculin, care este activată cu această Lună Wesak, iar apoi vom vorbi de Cheile de Aur ale Constiintei mai Inalte care sunt folosite acum pentru a deschide portalurile de Iubire şi Gratie de către aceia dintre voi care sunt gata să îmbrăţişeze aceste daruri de la Spirit.

Luna Buddha şi Divinul Masculin

Aceasta Lună Plină din 2011 este o deschidere sau un Portal pentru energia Divinului Masculin si darurile compasiunii. După transformările si schimbările de pe Planeta din ultimele 6 luni şi haosul care a urmat, este timpul acum pentru a permite acestui flux nou de energie să aducă Pace şi Compasiune inimilor voastre

Buddha a fost trimis pe Pământ din Inaltele Dimensiuni ale Luminii să fie ancora pentru energia Divinului Masculin a Compasiunii şi Iluminării. Aceasta energie este un pas esenţial in calea evoluţiei, şi oferă o punte de la căderea în cursa iluziei materiale la claritatea Constiintei Inalte.

În acest moment, asa cum staţi pregatiti pentru a face trecerea de la dimensiunea a- 5-a în Dimensiunea a-6-a a Constiintei magice, este necesar să eliberati stransoarea iluziei materiale pe care o numiti 'economie' şi să intrati în Conştiinţa magică a creaţiei continue, fluxului si abundentei.

Preaiubitilor, Pământul este acum pe deplin împamantat în dimensiunea a 5-a de Interconectare şi Vointă Divină. Trecerea în Constiinta Dimensiunii a- 6- a este de a permite acelora dintre voi care sunteti gata să începeti să faceti trecerea în Inalta Constiinta a Magiei sau a Realitatii Cuantice şi să începeti să trăiti în aceste Tărâmuri Inalte ale Creaţiei. şi  Claritătii Magice

Energia Buddha este Podul între aceste Dimensiuni ale Luminii .... Prima "Cheia de Aur' de Lumină este energia Compasiunii întrupată şi ancorată de Buddha. La Luna Plină Wesak această energie va fi activată intens de valurile Luminii Cosmice care emana din Centrul Galactic, ,iar acestea se vor amesteca cu valurile Compasiunii Feminine Divine , care sunt transmise prin Lumina Platinum Shekinah ,iniţiind o serie de treziri şi transformări ca cei care sunt pregatiti, să-si utilizeze Cheile de Aur la trecerea în Conştiinţa Inaltă a 'Copilului Stelar' din cea dea 6-a Dimensiune.

Preaiubitilor, 'Copilul Stelar' este copilul magic din fiecare dintre voi, acea Fiintă de Lumină care se află în inima şi sufletul vostru şi care cunoaste Bucuria si Minunea existenţei Cosmice Infinite. Este copilul din timpul viselor, acea parte din voi care viseaza şi creează din Razele Cosmice de Lumină si Sunet.

'Copilul Stelar' nu poate deveni parte a realitătii voastre până când nu ati trecut podul Compasiunii în Tărâmurile mai Inalte ale Luminii. Apoi, puteţi intra în Dansul Luminii şi să deveniti un Maestru al Timpului si Luminii Armonice, şi chiar să începeti paşii către următorul portal al Dimensiunii a- 7- a, unde deveniti  'Ochiul lui Dumnezeu' în formă umană.

Preaiubitilor, acestea sunt Cheile de Aur, care sunt oferite tuturor celor care sunt pregătiti. În acest moment, al lunii pline Wesak, vi se oferă Cheile Dimensiunii a 6 a, pentru a intra în Tărâmurile Copilului Stelar şi pentru a deveni un Maestru al Luminii Armonice şi un Maestru al Timpului. Dar mai întâi, Preaiubitilor, la această Lună Wesak, va trebui să integrati pe deplin energia compasiunii şi Masculinul Divin. Acest lucru se realizează prin eliberarea tuturor iluziilor materiale şi legăturilor de aceste iluzii şi a vă deplasa într-o pace deplină şi claritate a Fiintării. Dacă veti medita şi concentra pe aceste daruri,la momentul de Lună Plină, vă vor fi oferite Cheile de Aur.


Maestru al Luminii Armonice.

 Preaiubitilor, a- 6- a Dimensiune este Tărâmul magiei şi Incântării, sau dacă vreti să fiti mai ştiinţifici, taramul Cuantic, sau ceea ce a fost cunoscut de către strămoşii vostrii ca 'tărâmul visului'. Este acel loc unde 'realitatea' este flexibilă şi maleabilă, în care conştiinţa şi dorinţa modelează forma cauzei şi efectului asupra dimensiunilor inferioare.


Cei care intră pe acest teren de joacă dimensional trebuie să fie 'puri la inimă', sau vor fi întotdeauna prinşi în 'sala oglinzilor' a lăcomiei şi furiei proprii, creând la nesfârşit 'karma'. Acesta este motivul pentru care, în această Nouă Realitate podul spre dimensiunile mai înalte este Compasiunea, cei care traiesc prin Legea Conmpasiunii sunt puri la inimă şi nu vor fi încurcati în iluziile lăcomiei şi puterii.

Copilul Stelar este pur la inimă şi caută doar sa exploreze,să se aventureze si să împărtăsească darurile Spiritului. Nu este nimic pentru a fi pastrat, la propriu sau pentru a fi ascuns, pentru toti este deschis şi limpede în Câmpurile Cosmice ale Luminii, care sunt locul de joaca al Copilului Stelar din interior.

Pentru a călătorii în Câmpurile de Lumină, este necesar să fiti, de asemenea, un Maestru al Luminii Armonice. Acest lucru înseamnă pur şi simplu să aveti activat Corpul vostru de Lumină pentru a putea funcţiona cu acel Corp de Lumină din centrul lui în Inimă.

Maestrul Luminii Armonice este centrat în Inima şi împământat în Chakra Stelară a Pământului şi în Chakra Stelară a Sufletului. Maestrul Luminii Armonice este capabil să mentină Corpul de Lumină într-o stare de rezonanţă armonică cu Lumina şi Vointa Divină , şi să absoarbă cu usurintă radiaţile cosmice în Corpul de Lumină.

Maestrul Luminii Armonice este întotdeauna pe deplin conştient de energia si lumina din jurul lui sau  ei, şi este capabil să menţină  echilibrul în orice moment.

Atunci când aceste abilitati au fost stapanite si integrate, atunci veti fi capabili să plimbati razele de lumină şi să călătoriti cu usurintă în Câmpurile Cosmice stelare. Veti fi capabili să curgeti cu valurile Cosmice si veti putea forma fluxurile cuantice în realitatea pe care o alegeti, în procesele de co-creare cu Lumina.

Măestria Timpului.

 Preaiubitilor, atunci când intrati în acest Câmp al Luminii stelare şi plimbati Undele Cosmice în Dimensiunea a 6-a, trebuie de asemenea să fiti un Maestru al Timpului. In dimensiunile superioare, Timpul este fluid si flexibil, acesta nu este o realitate 'fixă’ aşa cum pare în dimensiunile inferioare.

În acest nivel Cuantic al Constiintei, veţi învăţa să stăpâniti mai multe fluxuri ale timpului pentru a putea să existati în acelaşi timp în multe cicluri diferite sau Linii Temporale.

Aceasta nu este o sarcină uşoară pentru Mintea, care a fost condiţionată să creadă că există doar timpul linear asa cum este experimentat pe Pământ. Dar, Maestrul Timpului va ştii că  timpul există în Unul...  în Infinitul Acum, şi că totul este experimentat ca Unul.

Diversele Linii Temporale sunt create pentru a permite Copiilor Luminii să călătorească în multe dimensiuni de constiintă. Timpul este un instrument, sau o cheie, pentru intrarea în diferite stări de Realitate si Constiintă. În a 6-a Dimensiune asa cum deveniti un Maestru al Timpului, veti începe să simtiti cum vă puteţi deplasa între aceste fluxuri diferite de Energie şi Lumină Divină.

Schimbările fizice din corp

Iubitilor, pe masură ce treceti prin aceste schimbari, veti simti unele schimbări fizice. În primul rând, aceste modificări vor activa pineala, pituitara si glandele tiroide foarte puternic.

Cei care intră în modurile de fiintare ale  dimensiunii a 6-a vor începe să experimenteze modificări biochimice şi celulare în sistemul endocrin şi în zonele din creier care se ocupă de percepţia, transmiterea şi recepţia de date. Într-adevăr, Dragilor, vă veti modifica capacitatea de a primi date şi transmisii de lumină de la Mintea Superioară a lui Dumnezeu.
Acest lucru înseamnă, în primul ca vor exista schimbări în glanda pineală, pentru a permite o recepţie mai extinsă a 'lărgimei de bandă'(N.T.engl- bandwidth-rata de transfer a datelor) Cosmice. Din punct de vedere fizic acest lucru poate însemna sentimente de presiune sau dureri de cap şi dureri musculare în partea din spate a capului, baza craniului şi umeri. Apoi, glanda pituitară va începe să se restructureze, şi puteti avea senzatii de ameţeală, viziune înceţosată, zgomote ciudate în urechi. Creierul este realiniat nu numai pentru a primi date noi, dar, de asemenea, pentru a începe transmiterea datelor la un nivel superior prin transmisiile de lumină prin ochii şi transmisiile de sunet prin gât de la tiroidă.

Deci, tiroida va fi, de asemenea, afectata de aceste schimbări şi modificări. În aceste cazuri, multi dintre voi vor experimenta simptome asemănătoare gripei cu bronşită şi sinusuri, precum şi probleme cu echilibrul glandei tiroide , cum ar fi valuri de căldură, energie scăzută sau hiperactivitate.

Puteţi începe, de asemenea, să experimentati 'suprapunerile de timp', pe măsură ce începeti să stăpâniti Timpul. În acest proces este posibil să aveţi experienţe intense ale vietilor trecute, sau experienţe viitoare de viaţă, care trebuie rezolvate şi integrate în orice experienţă cu care vă confruntati în timpul prezent.


Cheia pentru a vă ocupă de aceste episoade este de a nu vă implica prea mult în trecutul vieţii în sine, ci să recunoaşteti că aceste 'schimburi de timp'sau 'suprapuneri de timp'sunt felul vostru de integrare a datelor, astfel încât să vă puteţi deplasa între diferitele Linii Temporale cu uşurinţă, ca să fiti liberi să călătoriti prin Undele Cosmice ca un Maestru al Timpului.

Ochiul lui Dumnezeu

La momentul Solstiului din iunie şi spre începutul Anului Nou Planetar, la sfârşitul lunii iulie, multi dintre voi veti utiliza următoarele Chei de Aur pentru a intra în Dimensiunea a 7 a de Lumină, în care veti deveni 'Ochiul lui Dumnezeu 'în limba arhetipală.

Egiptenii antici au înţeles că 'Ochiul lui Dumnezeu' a fost acel loc sau acea stare de Conştienţă în care Fiinta devine un portal de transmitere a Luminii Divine si a Vointei Divine. În acest moment, Fiinţa nu mai calatoreste prin undele de Lumina, ci devine un obiectiv prin care Lumina este concentrată. Acest lucru necesită stăpânirea absolută a Luminii si Timpului, şi capacitatea de a transmite şi de a împământa Lumina Divină.

Aceste fiinţe care au devenit 'Ochiul lui Dumnezeu', vor fi ancora pentru manifestarea Noului Pământ. Asa cum Lumina Divină este concentrată astfel prin prisma acestora, Divinul se va manifesta în jurul lor şi prin ei, permiţând Divinului să se manifeste şi să creeze, prin Iubire si Lumina pură.

Preaiubitilor, în acest stadiu, manifestarea nu e 'voia mea'(*a egoului) , ci 'voia Ta'(*a Tatălui) , şi Fiinţa serveşte doar ca un portal pentru Voinţa Divină şi Manifestare fără aşteptări şi dorinte. Aceasta este lucrarea Maestrului Ascensionat, în Forma Umană, unul care ştie că forma umană în cea mai înaltă frecvenţă a sa, este un vehicul de transmiterea Gratiei şi Voinţei Divine.

Deci, Preaiubită Familie de Lumină, pentru cei dintre voi care caută să crească şi să evolueze în Lumină, există multe de facut în lunile care se prefigurează. Timpul care precedă alinierea 11/11/11 va fi un moment puternic de creştere şi evoluţie pentru multi dintre voi care sunt pregatiti şi chemaţi să facă parte din aceasta noua deschidere şi trezire.

Pentru cei din constiinta joasă, va continua să fie o perioadă dificilă în timp ce iluziile vechi ale dimensiuni joase continuă să creeze stres şi dizarmonie în cei care nu au nici o înţelegere a proceselor implicate. Pentru voi, asa cum cresteti şi vă extindeti în Lumină, munca voastră va fi să deţineti Compasiunea in inima voastră, astfel încât această Iubire sa poate atinge pe toţi cei care mai trebuie să se trezeasca la realitatea Noului Pământ şi la potenţialele sale creative pentru fiecare persoană.

Noi vă dorim bucurie si iubire în aventurile voastre cu Lumina, Arrmonie şi timp!

Canalizat prin Celia Fenn-16 mai, 2011


 Traducere : Eliza Fati