Pagini

21 mai 2011

Djwhal Khul - Împământarea si protecţia




Djwhal Khul aici. Tashi Delek.

Bine. Vom începe cu o lumină frumoasă alb-aurie venind prin chakra coroanei chiar acolo în partea de sus a capului şi lasând-o să curgă în jos, prin corp. O energie alb-aurie foarte caldă, care are şi un pic de putere de vindecare, de aceea lucrăm cu aceasta combinaţie.

Şi acum în lecţia de astăzi vreau să vorbim un pic despre a fi împământat deoarece avem unele situaţii astrologice care vin şi s-ar putea să vă simţiţi frecvent mai năuci, poate chiar un pic obosiţi, simţind că aveţi nevoie să luaţi un pui de somn.

Unele dintre ele sunt în urma influenţei Lunii Pline Wesak care tocmai a trecut. Este un eveniment anual, Anul Spiritual Nou, dacă vreţi, pentru Lucrătorii în Lumină.

Dar o parte din ele sunt, de asemenea, influenţele Cereşti ce au loc acum, aşadar a sta impământaţi este de fapt un mod de a spune că păstraţi conştiinţa în corpul vostru fizic şi/sau în jurul corpului fizic. Deci, un exemplu de a nu fi foarte împământat ar fi atunci când mintea voastră rătăceşte la momente din trecut, sau când visaţi cu ochii deschişi în viitor sau simţiţi că picioarele voastre abia ating solul în timp ce mergeţi pe jos, ceva de acest gen. Este o întâmplare frecventă.

Există multe beneficii când lucrăm să aducem constiinta pentru a ocupa structura fizică. Una este prezenta voastra în acest moment, dar mult dincolo de asta. Atunci  pot apărea epifaniile şi se pot produce miracolele. Puteţi, de asemenea apoi transcende legile fizice. Deci, de exemplu, pentru a face o vindecare miraculoasă sau pentru a vă teleporta în altă locaţie şi astfel de lucruri, necesită un anumit procent de conştiinţă în vehiculului fizic. Acesta nu e chiar de 100%, dar este pe aproape. Deci, cu cat practicati mai mult să fiti în structura fizică cu atât  mai bine, aducând-o apoi în momentul prezent cât de mult puteti

Deci, câteva tehnici. Una ar putea fi- în centrul frunţii, există acolo o nişă mica, ca un fel de cruce celtică. Puteţi  foarte uşor să o atingeţi sau doar să puneţi un pic degetele în faţa voastră doar puţin şi apoi, unul dintre lucrurile pe care eu le utilizez sunt cele Trei Stele - O esenţă. (N.T.engl. Three Star One essence) Puteţi să o ţineţi în faţa celui de-al treilea ochi şi să simţiti energia pe care aceasta o produce

Şi apoi, oricare dintre ipostaze, ar putea fi o ipostază yoga,  postura Tai Chi este cea favorită pe care o am care constă într-o înclinare a bazinului, îndoind genunchii un pic, picioarele sunt de lăţimea umerilor şi paralele, deci nici un picior în afară.
Şi apoi singura tensiune pe care o simţiţi în muşchi este în partea superioară a coapsei sau în partea de sus a piciorului de la genunchi la şold. Dacă simţiţi tensiune, tensiune musculară, oriunde în altă parte, postura  nu este ţinută în mod corespunzător.

Şi apoi în timp ce sunteţi aşezaţi sau chiar conducând maşina, un mod de a practica împământarea este să pretindeţi că aveţi de gând să vă ridicaţi din scaun, dar nu vă folosiţi braţele. Aşa că, asta de asemenea, este un fel de înclinare a bazinului şi vă aduce prezenţi în corp. Şi puteţi practica asta, şi în scaunul de la birou sau după cum am menţionat în timpul conducerii, sau în timp ce luaţi masa etc şi asta vă va aduce, de asemenea, în prezenţă.

Următorul lucru important de reţinut este respiraţia. Nu vă ţineţi respiraţia. În timp ce vă ţineţi respiraţia nu sunteţi prezent în vehicul, în corpul vostru.

Şi apoi un alt lucru important, este să evitaţi să vă incrucişaţi membrele. Deci, încrucişarea picioarelor, chiar şi la glezne, sau încrucişarea braţelor, de asemenea, tind să va ia din corp, mai ales de la brâu în jos, dacă vă incrucişati picioarele acest lucru tinde să facă aura aproape stagnantă sau nula sau lipsă în jumătatea inferioară a corpului, astfel că doar jumătatea superioară primeşte chi.(prană).

Apoi, cei care îsî încruciseaza braţele au frecvent probleme digestive, sau de obicei,cu ceva care afectează plexul solar, ar putea fi ficatul, splina, pancreasul, stomacul, chiar plămânii.

Deci mai bine pentru a face o buclă completă. Să vă atingeti picioarele împreună unul langa altul, poate sa inmpreunati mâinile. Faceti o buclă completă, apoi ganditi-vă la ea ca la energia electrică, o incrucisare creează probleme în cablurile electrice, dar un cerc sau o buclă este bun. Deci vreti fluxul circular (curgerea energiei circulara)şi atunci când impreunati mâinile şi va atingeţi picioarele  impreuna unul langa altul, va reciclati defapt propria voastră energie iar atunci când va incrucisati membrele, absoarbeti defapt energie negativa de la alţii. Deci, este, de asemenea, o postura de protecţie.

Şi puteţi chiar  să vă încrucişati  degetele la spate şi aşa va părea altora ca şi cum postura voastră este destul de deschisă, dar ceea ce faceti defapt este să puneti un fel de scut de forţă în jurul vostru pentru protecţie. Este deosebit de bun pentru protecţia emoţională.

Bine, dragii mei. Ca întotdeauna, vă mulţumesc şi dragostea mea pentru voi.

Djwhal Khul 

 prin Rev. Terri Newlon ,19 mai ,2011

 Traducere: Eliza Fati