Pagini

17 mai 2011

Arhanghelului Uriel - Ce sunteti voi?



Fiecare dintre voi este o întrupare a scânteii divine a Creatorului, lumina care este viaţa, energia care împuterniceşte totul, prezenţa care reflectă rolul vostru pe pământ. Voi îndepliniti scopuri multiple în fiecare viată, în plus faţă de transformarea şi vindecarea proprie, pentru că pastraţi energia, oglinda de vindecare,  creati noi poteci de lumină si adevăruri pentru omenire. Şi fiecare din voi deţine un loc în ciclul energetic de ascensiune a pământului în calitate de participanţi la încheierea ciclurilor karmice care au fost în istoria pământului de la crearea sa. Stiti cine sunteti, acum trebuie să revizuiti ceea ce sunteti în aceasta viata, deoarece aceasta vă permite să setaţi puternic intenţia de a vă concentra energia astfel încât să traiti mereu prin cele mai înalte expresii de manifestare a energiei voastre.

Omenirea este definita prin ‘a face’ şi mai puţin prin ‘a fi’, ceea ce este opusul celei mai înalte intenţii pentru umanitate , întruparea materială a spiritului, care este fiintarea. Se pune un accent puternic pe ceea ce faceti în domeniul de aplicare al vieţilor voastre şi cum măsoară acesta nivelul de succes pe care credeţi că l-ati realizati sau nu în viata voastră. Dacă aţi creat avere, succes, educaţie şi ati realizat ceea ce atât voi cât si alţii valorizati cel mai mult în unele arii din viata voastra, simţiti că sunteti cea mai bună expresie a energiei voastre. Şi în timp ce sunteti o expresie a umanităţii voastre, acesta  înseamna să ‘faceti”'şi  nu să ‘fiti”

Atunci când sunteti conştienţi de adevarata voastra natura şi de scopul vostru , de a întrupa spiritul în forma materială, care permite apoi spiritului să ocupe un loc pe pământ în a treia dimensiune, sunteţi ceea ce sufletul vostru a intentionat sa fie pentru aceasta viata. Ceea ce faceti în prezenţa voastra materiala este cel mai eficient atunci când aveţi o intenţie pentru ceea ce vreti să fiti în fiecare viaţă.Vreţi să fiţi vindecaţi, sa stabiliţi noi paradigme, sa aveţi o nouă prezenţă energetica, pentru a finaliza un ciclu karmic şi a îndeplini un ciclu de vindecare? Toate acestea sunt dependente de ceea ce stabiliţi ca intentie pentru ceea ce sunteţi  în fiecare viaţă.

Cu cât vă axati sa fiti mai buni în umanitatea voastră  cu atât sunteti mai depărtati de adevărata natură a prezenţei voastre, care este împlinirea dorinţei sufletului vostru pentru vindecare, învăţare, creştere şi transformare. Fiecare dintre voi poartă cel mai mare potenţial al Sursei de lumină, atunci când sunteti acea Lumină în  tot ceea ce faceti. Ceea ce sunteti, apoi, depinde de  cantitatea de lumină căruia ii permiteti să facă parte din fiecare experienţă.

Amintiţi-vă că totul este lumină, voi sunteti  lumină şi totul se întoarce la lumină. Apoi, puteţi fi recipientul pentru lumina care este necesara pentru îndeplinirea ascensiunii în toate aspectele legate de pământ şi să aduceti vindecare lumii şi vouă înşivă.


Traducere:Eliza Fati