Pagini

6 mai 2011

St.Germain - Dincolo de toate conceptele



Când canalul meu se va înalta, nu vor mai fi trimise mesaje. Sunt aceste mesaje importante pentru voi? Va ajuta ele sa va pregatiti pentru înaltare? Sunt cuvintele mele doar pentru curiozitatea voastra? Va puteti înalta ACUM? Faceti din acest lucru singura voastra preocupare, si tot ce este necesar va va fi dezvaluit.

Bun venit celor care sunt pregatiti. Nu va fi dificil sa va chemati la ascensiune. Doar cei care nu si-au luat angajamentul vor avea provocarea de a lua o decizie de ultima ora. Indiferent care ar fi aceasta decizie, va este dat întotdeauna liberul arbitru. Se aplica la toate deciziile, inclusiv la aceasta.

Partenerilor le plac contractele, noua nu. Ne place ca optiunile sa ramâna deschise si toate alegerile sa fie facute clipa de clipa. Contactul cu planul astral poate da peste cap ‘producatorul’ deciziei mentale, deci prezentati aceasta decizie inimii,nu mintii.

Nici unul dintre voi nu va fi lasat în afara apelului. Sunteti capabil sa-l auzi? Isi dezvolta discipolii mei capacitatea  de canalizare? Unii da, dar multi nu cred ca sunt capabili. Toti o pot face, însa nu toti sunt clari. A deveni clari înseamna sa stergeti negarea mentala din propria constiinta interioara. Veti lua în considerare posibilitatea ca toti vor putea canaliza propria lor constiinta interioara? Limpeziti mintea si aceasta va fi disponibila.

Practicati acest lucru zi de zi: limpeziti mintea si fiti complet constienti de toate lucrurile din jurul corpului vostru. Nu proiectati gânduri asupra lor, aveti doar constientizarea lor. Fiti asa cum sunteti: calmi, clari si constienti. Aceasta este starea voastra naturala. Doar mintea va da probleme,nimic din ceea ce este în constiinta voastra nu face acest lucru. A planifica, va scoate din constientizarea prezenta. A va plânge, de asemenea. Doar o declaratie absoluta este facuta în acest moment - contractele voastre va atrag  atentia de care au nevoie în timp ce viata continua.

Faptele reale despre orice, nu sunt în sfera de activitate a mintii.Numai ipotezele sunt disponibile, întrucat mintea colecteaza date si face presupuneri bazate pe ceea ce a colectat. Toate datele provin dintr-o origine incorecta, aceasta nu este ‘Adevarul’ asa cum concluzioneaza mintea. Configurarea oricaror date presupune ca lucrurile sa fie diferite de cum sunt în realitate. Convingerile sunt doar concluzii inexacte.

Dragii mei. Crezand ca nimic din ceea ce credeti nu este ‘Adevarul’ este cel mai important lucru pe care-l puteti face. Facand astfel usa se deschide ca adevarul sa fie revelat. Toate atitudinile, credintele si concluziile cu privire la datele de orice fel tin usa închisa.

A pretinde a fi un expert în orice este o aroganta. Când transmitem mai multa constientizare unora dintre voi  pentru a face un experiment sau a crea o capodopera, sunteti instrumentul lui Dumnezeu. Canalele nu sunt creatorii. Dumnezeu este. Canalele  nu sunt expertii. Dumnezeu este. Anulati aroganta si oferitii lui  Dumnezeu posibilitatea de a stabili modul în care corpul poate contribui cel mai bine la tot ceea ce este. Oferiti o usa deschisa lui Dumnezeu si acceptati cadourile trimise. A nu avea nici un fel de control este necesar ca voi sa puteti contine cadoul.

A practica atitudinea ‘voia lui Dumnezeu nu a mea’; este cheia. Permiteti si  acceptati tot ceea ce Dumnezeu va ofera ca cea mai necesara contributie. Asa este! Desi mintea voastra s-ar putea sa nu fie de acord.

Canalele false, cei care pretind ca au toate raspunsurile ca oameni, nu transmit contributia lui Dumnezeu. Afirmatiile false cu privire la acest efect pot induce în eroare pe cei care nu sunt în masura sa detecteze Adevarul direct de la Dumnezeu. Maestrii sunt cei care pot face acest lucru. Când un Maestru primeste un mesaj, sau o mare îmbratisare  de la Dumnezeu, el / ea raspunde, cu’Multumesc’.

Mesajele mele au fost o mare îmbratisare de la Dumnezeu. Nimeni nu le-a pretins ca fiind învatatura lor. Toate acestea sunt disponibile celor care sunt capabili sa actioneze asupra propriului impuls interior pentru a le obtine. Canalele false le umilesc. Lectia lor fiind - oportunitatea de a verifica în interior raspunsurile.

Gânditi-va la acest lucru: Visul meu este ca toti discipolii mei sa se înalte. Nu toti pot. Sunt ei mai putin calificati decât cei care sunt capabili? ..Absolut nu, doar mai putin deschisi. Iesiti din constiinta cauzei si efectului acum si fiti unul dintre cei care se înalta. Vin si cei aroganti ?.. Doar daca ies din conceptele lor si pot accepta constientizarea faptului ca traiesc sub aceste concluzii.

EU SUNT CEEA CE SUNT
Maestrul Inaltat  St. Germain
canalizat de Aruna
http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com/2011/04/beyond-all-concepts.html


Traducere :Eliza Fati