Pagini

13 mai 2011

La urma urmei, ce este Cerul,daca nu iubire evidenta?


Nu exista diferenta intre Dumezeu din Cer si Dumnezeu de pe Pamant.Eu sunt acelasi Dumnezeu. Eu sunt Unic. Eu nu fac diferente flagrante. Nu ma las inflentat de nici un capriciu. Sunt mereu acelasi. Nu am toane. Nu aleg si nu sunt pretentios. Eu iubesc. Eu iubesc totul. Eu nu am temperament. Nu ma infurii. Nu ma razbun. Eu iubesc. Eu iubesc totul.
Voi ati fost creati dupa imaginea mea. Nu Eu am fost creat dupa imaginea voastra. Eu sunt Dumnezeu ,iar voi invatati sa vedeti precum vad Eu, dintr-o perspectiva cu mult mai mare. Veniti langa mine pe aceasta ramura a copacului in care Ma aflu.
In calitate de fiinta omeneasca de pe Pamant, voi invatati despre divinitatea voastra. Circumstantele din viata voastra in lume demonstreaza ca voi invatati despre adevarata voastra natura, va recunoasteti divinitatea si incepeti sa o exprimati. In mod cert nu va aflati aici pentru a invata despre slabiciunea omeneasca.
Veniti aici, langa Mine si vedeti asa cum vad Eu. Eu nu vad greseala.Vad ca uneori gresiti.Vad ca invatati sa va comportati in lume si sa atingeti Constiinta Superioara.Va curatati ochii si inima, facand loc iubirii. Constiinta Superioara este iubire. Va acordati tot mai mult la iubire si la Dumezeu.
Ascultati, Unimea cu Mine nu e ceva ce se invata. Nu este studiu. Nu exista note. Nu e ceva ce se dobandeste. E o purificare.
Este ca atunci cand inotati pe langa reziduri si ajungeti intr-o apa limpede si albastra. Pe masura ce renuntati la lucrurile inutile, aduse de gandirea si credinta limitata, lasati trecutul in urma, lasati viitorul si vedeti mai clar. Incepeti sa vedeti ca Mine
Cand vedeti asa cum vad Eu, nu puteti decat sa iubiti. Vedeti ca nu exista altceva de facut in intreaga lume. Cu naturalete, cu usurinta, nu va lasati vrajiti de altceva, caci ce s-ar compara in Cer si pe Pamant cu iubirea? De fapt, vedeti ca oriunde v-ati uita in univers exista doar iubire-nu aveti la ce altceva sa va uitati si nimic altceva ce sa fiti.
La urma urmei, ce e Cerul, daca nu iubire evidenta? Iubire evidenta, doar iubire, iubire ce vibreaza ca cea mai inalta nota cunoscuta omului sau lui Dumnezeu.
Si ce e iubirea, daca nu Unime? Aveti deja un simt al Unimii.Ati identificat-o Stiti la ce ma refer cand spun Unime. Aceasta transcende natura omeneasca si totusi, reprezinta varful unde poate ajunge omenirea.
Cand nu va aflati in corp omenesc, stiti fara indoiala CINE si Ce sunteti. In corp omenesc va puneti intrebari.Nu stiti cum sa impacati Divinitatea cu partea fizica.Asta e dilema voastra.Uneori , sunteti de parere ca acest corp neascultator v-a fost impus.Nu puteti crede ca l-ati acceptat. Gasiti ideea ca voi l-ati cerut este de-a dreptul ridicola. Ce om sanatos la minte ar face asa ceva? Voi ati facut asta , cu o inima sanatoasa .
Cand ati ales aspectele acestei vieti de pe Pamant, nu v-ati gandit doar la voi insiva. Evident, aveati in minte o imagine de ansamblu.Evident vedeati mai mult decat vedeti acum. Atunci nu erati orbi, asa cum sunteti acum. Dar pana si aceasta orbire a fost ceruta de voi, astfel incat sa fiti absolut nevinovati , ca acel copil ratacit in padure, care isi gaseste drumul spre casa .
In prezent, nu considerati ca sunteti inocenti. S-ar putea chiar sa va simtiti vinovati.
Sunteti constienti ca puteti fi cea mai pervertita fiinta de pe Pamant -si totusi in Cer sa fiti inocenti.
Haideti, nu va agatati atat de puternic de capcanele lumii. Haideti, iubiti-va pe voi insiva, si inca o data, intr-o clipa ajungeti in acel stadiu suprem cunoscut ca CER.
Extract "Scrisori din Cer", Dumnezeu prin Gloria Wendroff