Pagini

30 mai 2011

Mesajul săptămânal al lui Hilarion, 29mai- 4 iunie- 2011


Canalizat prin Marlene Swetlishoff


In timp ce mergeti cu vieţile voastre zi de zi , luati-vă timp în săptămâna ce urmează pentru a fi în Natură şi bucuraţi-vă de razele soarelui pentru cel puţin 5 minute în fiecare zi. Există calităţi de energizare si de vindecare conţinute în aceste raze, care sunt extrem de benefice pentru cei care sunt pe calea Înălţării. Vizualizati mici Sori venind în fiecare chakra incepand de la chakra coroanei până la chakra rădăcină şi  încercati să le simtiti cum pulsează şi se extind. Această practică vă va ajuta să vă  conectati cu Corpul vostru de Lumină si să  stabiliti o conexiune puternică.

De asemenea, mersul pe jos timp de cel puţin 15 minute în fiecare zi este excelent pentru a vă asigura că ale voastre campuri de energie curg în mod corespunzător şi că nu apar blocajele. Respiraţia profundă din burtă este foarte utilă pentru a inhala noile energii pranice care acum abundă în atmosfera din jurul vostru. Este bine să se bea două pahare de apa imediat dupa trezire în fiecare dimineaţă,şi un alt pahar cu aproximativ o jumătate de oră înainte de fiecare masă şi un pahar înainte de culcare şi, bineînţeles, ori de câte ori simţiţi sete. Cu aceste practici zi de zi, împreună cu disciplinele voastre spirituale regulate, va fi mult mai uşor să vă aclimatizati la frecvenţele mai înalte  .

Tiparele ciudate ale vremii vor continua si este bine ca fiecare dintre voi sa spuneti rugăciuni pentru protecţia oamenilor, deoarece aceste tipare meteorologice apar în diferite locuri din întreaga lume. Acestea sunt energiile dense ce sunt curăţate în acest moment şi pur si simplu nu există nici o modalitate de a scăpa de aceasta curăţare oriunde şi ori de câte ori apare. Amintiţi-vă, că aşa cum fiecare dintre voi deveniti Fiinte radiante de Lumină, asa si planeta voastră,  radiază din inima ei Lumină din interior, în cercuri concentrice prin straturile de la suprafaţă şi în afara în atmosferă.

Este un moment foarte bun pentru a merge adânc în interior pentru a gasi liniştea atât timp cât puteţi, pentru a vă conecta cu inima voastră este esenţial să menţineti armonia şi echilibrul în timpul acestor vremuri haotice. Întotdeauna intenţionati Binele cel mai  înalt pentru toţi şi fiti pregătiţi ca mulţi din jurul vostru vor încerca să facă din voi un 'teren de deseuri'*, din cauza Luminii voastre. Amintiţi-vă că este un indiciu că energiile cosmice ale Iubirii care curg pe planeta voastră fac munca de purificare a tot ceea ce nu poate intra în frecventele 5 Dimensionale.

Menţineti cele mai  înalte viziuni pentru Binele cel mai înalt al tuturor, Dragilor, pentru ca voi sunteti fundatia a tot ceea ce este bun şi sănătos în aceste vremuri în schimbare.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

©2011 Marlene Swetlishof

sursa: http://lightworkers.org/channeling/132741/hilarions-weekly-message-2011-may-29-june-4-2011

(*NT.engl'- un loc in care sunt trimisi oamenii nedoriti)

Traducere:Eliza Fati