Pagini

18 mai 2011

Mesaj de la Sananda ''Amintiţi-vă Cine Sunteţi, şi Integraţi înţelepciunea momentului ‘Acum'


Iubiţlor,

 Amintiţi-vă cine sunteţi, amintiţi-vă cine sunteţi în fiecare moment al lui ‘acum’. Ştim că este o provocare, dar ea vă ajută să rămâneţi concentraţi în momentul lui ‘acum’, concentraţi pe această sarcină măreaţă şi glorioasă a cunoaşterii totalităţii fiinţei voastre. Despre asta este vorba, dragilor. De aceea, sunteţi aici dragilor, să vă cunoaşteţi pe voi înşivă, să vă cunoaşteţi cu adevărat, să fiţi şi să cunoaşteti Sinele vostru Dumnezeiesc.

Viaţa de zi cu zi pe care o trăiţi, este o cale pentru voi de a explora darurile voastre, şi de a învaţa lecţiile şi a trece testele, astfel încât să cunoaşteţi Sinele vostru adevărat. Voi radiaţi această lumină a lui Dumnezeu când ajungeţi la această cunoaştere. Radiaţi această lumină a lui Dumnezeu mai departe pentru toate fiinţele şi formele de viaţă de pe pământ şi pentru pământ. Veţi asista toată viaţa la ridicarea vibraţiilor în a cincea dimensiune, în  vibraţiile ascensiunii.

Dragilor, ştim că citiţi aceste mesaje, ştim că citiţi ce vine prin aceast mesager şi prin alţii în acest moment, deşi vă spuneţi vouă înşivă şi celor din jurul vostru: “Ei bine acestea sunt la fel. Nu este nimic nou în acest mesaj, am mai auzit acest lucru înainte. De ce repetă canalele aceleaşi lucruri ? Oare nu sunt ele capabile să aducă mai departe noi informaţii? Vrem informaţii noi.” Preaiubiţilor, noi vă spunem că veţi continua să auziţi aceleaşi modele de gândire repetate, aceleaşi mesaje din nou şi din nou până când le integraţi si mergeţi mai departe la un nou nivel. Mesajele sunt spuse în moduri diferite, prin diferite canale, deoarece există aceia dintre voi care vor rezona la aceeaşi forma gând spusă în cuvinte diferite. Veţi avea un moment "aha', în funcţie de modul în care mesajul este dat.

Sunt  câţiva dintre voi care nu au nevoie sa audă aceste forme de gândire din nou şi din nou. Este condiţia ego-ului uman, de a vă ghida în mai multă durere şi suferinţă. Apoi mai sunt cei, care cred că sunt maeştrii şi nu mai  trebuie să facă nici o muncă de curăţare personală. Ei cred că ştiu tot ce este de ştiut şi sunt răbdători sau nu chiar atât de răbdători, aşteptând lansarea în tărâmurile înalte. Aceştia dragilor sunt aceeia care au cel mai mult nevoie de repetarea mesajelor.

Intoarceţi-vă înapoi la voi înşivă ,dragilor. Întoarceţi-vă înapoi la smerenie, la umilinţă, la claritatea cunoaşterii voastre interioare ştiind că există multe de făcut, pe planurile interioare, pentru fiecare dintre voi. Este multă curăţare a vibraţiilor joase, este o aducere a ego-ului sub îndrumarea Sinelui vostru Dumnezeiesc, necesară pentru fiecare dintre voi. Puţini de pe planetă au integrat Sinele lor Dumnezeiesc, până în punctul în care ego-ul lor este sub conducerea Sinelui lor Dumnezeiesc, şi puţini şi-au adus mintea subconştientă, conştienţa si supraconştienţa în aliniament, funcţionând împreuna în armonie şi echilibru.

Continuaţi, dragilor. Continuaţi. Citiţi şi recitiţi, meditaţi şi integraţi doar acele mesaje şi înţelepciunea care rezonează cu voi. Vă rugăm să le validaţi în inima voastră sacră. Adresaţi-vă pentru validare de trei ori, ca să fiţi siguri că aveţi claritate. Ascultaţi la înţelepciunea voastră interioară, şi mai presus de toate amintiţi-vă că propria voastră ghidare interioară este cea mai bună şi niciodată nu veţi fi conduşi pe căi greşite.

Ceea ce este divin aparţine iubirii, este înălţător, inspirat, şi expansiv. Ceea ce nu este divin, este bazat pe teama, limitare şi va aduce emoţii negative şi forme gând negative.
  E nevoie mai mult ca oricând de fiecare dintre voi, e nevoie ca voi sa rămâneţi pe calea cea dreaptă. Calea înapoi la Unu are multe abateri, multe căi laterale, dar vă rugăm să staţi pe calea cea dreaptă. Ştim că nu este uşor, şi vă reamintim din nou, cu cât sunt mai mari testele, cu atât sunt mai mari darurile. Fiţi sinceri cu voi înşivă, şi ascultati la înţelepciunea voastră interioară, integraţi ceea ce aţi învăţat cu dragoste, răbdare, înţelegere şi iertare pentru voi înşivă şi ceilalţi.

Apoi, când sunteţi pregătiţi, mergeţi mai departe, cu tărie şi curaj şi nu cedaţi niciodată, dragilor. Nu renunţaţi niciodată, mergeţi înainte cu determinare, în dragoste şi bucurie, ştiind că universul mereu vă sprijină, aşa cum facem şi noi din tărâmurile mai înalte. Chemaţi-ne, astfel încât să vă putem ajuta să mergeţi mai departe în uşurinţă şi graţie, şi să vă putem înconjura în iubire necondiţionată.

Nu sunteti niciodată singuri, preaiubitilor. Nu ati fost niciodată singuri. Noi am fost întotdeauna cu voi şi vom continua să fim cu voi, asa cum vă întoarceţi la lumina măreată şi divină a lui Dumnezeu şi străluciti în toata gloria voastră.

 Eu sunt cu voi, în fiecare moment , în iubirea inimii voastre sacre.

 Eu sunt Sananda.

prin  Rev. Michelle Coutant, mai 2011

sursa: http://www.transformingradiance.com/jeshua.html

Traducere: Eliza Fati