Pagini

16 mai 2011

Mesaj Mira din Înaltul Consiliu Pleiadian

   
Salutări, eu sunt Mira din Înaltul Consiliu Pleiadian. Eu vin la voi astăzi cu iubire şi vindecare pentru ca vedem că sunteţi în mijlocul ei. Fortele intunecate au fost neobosite în modul în care tratează umanitatea. Ei stiu ca zilele lor pe Pământ sunt limitate. Ei încearcă să ia cât mai mult de la voi , înainte de a pierde toată puterea lor. Este un proces de desprindere. În timp ce ei sunt insuflati cu Lumina, încă mai încearcă să stoarcă cât de mult pot de la voi.

Fie că este vorba de răspândirea fricii, lăcomiei, lipsurilor, violenţei, sau gândurilor otrăvitoare şi mesaje trimise umanitatii, lupta dintre lumină şi întuneric este în viteză maximă. Voi sunteţi pilonii de Lumină care ajută la stabilizarea planetei şi oamenilor ei. Noi vă asistam de-a lungul drumului si monitorizăm planeta, atât în ​​spaţiu, pe suprafaţă, cât şi în interiorul Pământului. Noi toti lucrăm, împreună cu alţi membrii ai familiei spaţiale şi Taramurile de Lumină. Suntem la fel de ocupati ca voi şi la fel de angajati  cauzei ca si voi.

Acum vrem să vă consolăm. Vrem să ştiţi că aveţi întreaga Forţă a Creatiei cu voi care vă însoţeste  pe voi şi Pământul într-un nou mod de a fi. Sunteţi iubiti şi ocrotiti, ghidati şi vindecati. Avem nevoie de voi la fel de mult cum aveţi nevoie de noi. Din punctul nostru de vedere există zone periculoase în jurul planetei care au nevoie de o concentrare suplimentara a Luminii. Multi dintre voi sunteti ghidati unde să direcţionati rugăciunile voastre şi energia Luminii. Urmati întotdeauna aceasta ghidare.

Vă rugăm, de asemenea, să continuati să trimiteti Lumina Japoniei ;reactoarele nucleare sunt încă în pericol. Adevărul nu se spune în mass-media. Vă rugăm să trimiteţi aceste energii in toate locurile cu energie nucleară din jurul planetei pentru a consolida  fisurile pe care sunt construite.

Zonele  Australiei, Noii Zeelande, Golfulul Mexic, tuturor zonelor de coastă din jurul planetei, pe fundul oceanului, Chinei, Coastei de Vest şi de Est a Statelor Unite, Mexicului care ar putea folosi consolidarea cu iubirea si lumina voastră. Noi lucrăm cu voi pentru a stabiliza situaţia voi sunteti punctele pivot de transcendenţă a Luminii.

Schimbările climatice şi meteorologice sunt producătoare de anxietate  necunoscută şi de asemenea de nesiguranţă,  în rândul populaţiei. Noi vă putem spune însă că natura are grijă de sine şi se va ajusta şi adapta în consecinţă. Poate nu o sa vă placă, dar si voi veti face la fel. Fiecare loc de pe Pămant trece prin acest proces de adaptare. Acesta este unul necesar ce faciliteaza curătarea Pămantului.

În final, umanitatea va avea un respect mai mare pentru Pământ şi natură. Asa cum  Lumina continuă să strălucească asupra voastră adevărul devine intensificat. La un anumit punct de ruptură toate secretele vor fi dezvaluite. Veţi vedea unele imperii prăbuşite iar greşelile vor fi corectate în beneficiul umanităţii. Aceasta va fi un moment de reconciliere pe mai multe nivele.

Ne uitam cu conştientizare dornică la acest proces, care este acum în plină desfăşurare. Viziunea noastră asupra corupţiei ar fi mai mult decât ar putea mintea voastră înţelege. Veţi şti ceea ce spunem atunci când este momentul potrivit ca revelaţiile să iasă la suprafată. Trăiţi în energiile accelerate ale ascensiunii.

Aceste energii sunt întreţesute ca firele spre o nouă civilizaţie pe planeta Pământ. De acum înainte se vor întâmpla mult mai multe cu o viteza ametitoare. Voi trebuie să rămâneti împământati şi în Lumină. Noi suntem cu voi. Sunteti binecuvântati si iubiti.

Eu sunt Mira.

 prin Valerie Donner, Mai 14, 2011  

http://thegroundcrew.com/channeled_messages.htm#message

Traducere:Eliza Fati