Pagini

11 mai 2011

Mesaj Arhanghelul Zadkiel


Salutări Preaiubitii mei

Vă salut  în Iubire si Lumină  

Fiecare persoană are un rol unic în a ajuta umanitatea şi planeta în timpul acestor vremuri de ascensiune şi schimbare. Aţi putea fi cineva care este într-o poziţie foarte publică, sau aţi putea fi cineva care lucrează în spatele scenei. Indiferent de poziţia voastră, modul în care vă desfăşuraţi poate contribui la armonia şi bunăstarea generală pentru toti de pe planeta voastră.

A trăi şi a acţiona cu Iubire pentru toţi este de cea mai mare importanţă în aceste vremuri de haos. Există multi care au suferit mari pierderi din pricina mediului fizic si care au experimentat pierderea celor dragi. Există alţii care se simt disperati din cauza altor circumstanţe de viaţă. Omenirea este în căutare pentru a calma durerile şi pierderile pe care le simte. Puteţi servi unui rol important în a ajuta umanitatea şi planeta fiind un exemplu viu de iubire. Atunci când gândurile şi acţiunile provin din rugamintea de a cere binele cel mai înalt al vostru  si al tuturor, acţionati dintr-un loc al Iubirii. Sunteţi Iubirea în acţiune.

Iubirea este o calitate care poate contribui la transformarea multor situaţii. Este o calitate care stă la baza transformării alchimice care este folosită pentru binele întregii omeniri. La  originea ei  –Iubirea- este o vibratie, o frecvenţă, un val de Lumină. Merge mult dincolo de a fi doar o emotie. Este o calitate prin care omenirea poate urca la niveluri tot mai înalte, pentru că este atotcuprinzatoare. Este o vibratie care se găseşte în Scanteia Divina în Centrul Inimii Sacre. Aceasta este o vibratie pură - una care este libera de contaminare şi de interferenţele si influenţele din afară, pentru că vine de la şi este parte din Marele Creator Suprem.

Când vă acordati la Centrul Inimii Sacre, vă magnetizati întreaga voastră fiintă cu vibratia iubirii. Aceasta pune în mişcare un proces alchimic, în care celulele corpului vibrează la frecventa Iubirii. Ele devin saturate cu Lumina Iubirii în timp ce încep să rezoneze în armonie cu Tot Ceea Ce Este. Acest lucru pune în mişcare o creştere ascendentă catre niveluri din ce în ce mai înalte. Emoţiile de o vibraţie mai joasă ,se diminueaza, deoarece acestea nu sunt în rezonanţă cu vibraţiile înalte.

Lucrurile frecvenţelor înalte încep să se manifeste, deoarece acestea sunt de o vibraţie similară cu cea mai înalta frecvenţa a voastră. Cu cat vă concentrati mai mult pe această frecvenţă şi permiteti esentei si Fiintei voastre să curgă cu această energie înalta, cu atât mai mult vă veţi simţi în armonie cu tot ceea ce este. Va ridicati natural la niveluri tot mai înalte. Se merge cu fluxul ascendent. Este o eliberare de rezistenţă şi de a permite energiei voastre să se acordeze la frecventa Iubirii.


Când vă acordati la vibraţia şi frecvenţa Iubirii, sunteti în armonie cu ordinea naturală şi ritmul Universului. Există un  zumzet sau frecvenţă care este Lumina în mişcare. Este o renuntare de la a mai privi lucrurile dintr-un singur punct de vedere,cerand în schimb binele cel mai înalt pentru voi si toti ceilalti.

Preaiubitilor, puterea de a vă acorda la Iubire este într-adevăr transformarea dincolo de imaginatia voastră. Poate înmuia cea mai tare inimă , aduce confort pentru cei în suferinţă, şi ofera compasiune şi înţelegere în perioade de schimbări. Există multi în lumea voastră, care sunt infometati şi însetati pentru acest tip de iubire şi înţelegere. Este ceea ce hrăneşte sufletul. Nevoile exterioare de hrană, îmbrăcăminte şi adăpost pot fi îndeplinite,însă sunt mulţi care doresc să fie alimentati cu energia Iubirii adevarate.


.Acest tip de Iubire nu cere nimic în schimb, ci este oferită de bună voie fara nici o expectanţă. Este pur şi simplu o vibraţie şi energie care este împărtăşită din Centrul Inimii Sacre, deoarece o radiati în orice moment. Este cine sunteţi în miezul fiintei voastre. Sunteţi o Mare Scanteie Divina a Marelui Creator Suprem, concentraţi- vă asupra Iubirii, radiati-o natural, pentru că este cine sunteti.


Puteţi lua măsuri simple dar puternice pentru a vă creşte capacitatea de a transporta mai mult din vibratia iubirii. Începeţi prin a vă concentra pe Centrul Inimii Sacre. Concentraţi-vă pe Iubire, şi simtiti creşterea ei în profunzime şi putere.Pe masură ce se adânceşte concentrarea voastră, veţi deveni mai calmi şi mai relaxanti. Acest lucru vă va permite să renunţaţi la acele lucruri care vă blochează de la realizarea şi acordarea la vibraţia Iubirii. Cu cat vă concentraţi mai mult pe vibratia iubirii, cu atat mai puternică va fi şi mai mult se va extinde. S-ar putea să doriti să intrati pe aceasta vibratie de mai multe ori pe zi. Acest lucru va contribui la susţinerea energiei iubirii şi pentru a consolida schimbările pozitive care au loc la nivel celular.


Pe masură ce vibratia Iubirii creste si frecventa voastră se ridică la niveluri mai înalte, se extinde spre exterior. Alţii, care sunt in jurul vostru beneficiază de energia voastră în timp ce celulele lor încep a se acorda la vibraţii mai crescute. Voi deveniti un far care radiază iubire, pace, armonie şi speranţă pentru cei din jur.


Preaiubitilor, lumea este în mare nevoie dupa vibraţia voastră iubitoare. Cu cat vă creşteti mai mult iubirea şi o radiati, mai multă veti putea primi. Am onoarea să vă binecuvântez pentru efectuarea acestui serviciu, magnific pentru toata umanitatea, Pamantul, Universul şi Omniversul. Voi sunteţi cu adevărat Iubirea în acţiune.

Multe binecuvântări de Iubire şi recunoştinţă.

 Eu sunt Arhanghelul Zadkiel
  

http://www.personalpathwaysoflight.com/latest.html

Traducere: Eliza Fati