Pagini

23 mai 2011

Hilarion - Bine ati revenit,Preaiubiti Lucrători întru Lumină

Mesajul săptămânii 22-29 Mai, 2011


 În timpul săptămânilor trecute a avut loc o schimbare  în constiinta de masă şi veţi fi văzut dovada în acest sens în zilele următoare. Multi dintre voi ati creat Piloni de lumină, de fapt, voi sunteti Pilonii de Lumină   iar această activitate este adăugata la campul colectiv al umanităţii şi la atmosfera de pe Pământ. Toate aceste schimbări sunt foarte pozitive şi de acum va deveni mai uşor a menţine şi a ancora Lumina pentru că vor fi atât de multi dintre voi angajati  în aceasta activitate.

În fiecare din voi a existat un sentiment de creştere a luminozitatii Fiinţei, care are ca efect un sentiment mai mare de bunăstare şi pace iar acest lucru va avea  efectul cel mai benefic  în vieţile voastre de zi cu zi. Cei mai multi dintre voi simtiti acum prezenţa crescândă a Sinelui vostru Superior în chakra coroanei şi acest lucru este cel mai evident atunci când sunteti implicati în disciplinele spirituale cu vibratii usor de observat în această   arie.Veţi începe să observaţi un răspuns mai mare de la Sinele vostru Superior în activităţile lumesti şi nu fiti prea surprinsi să descoperiti că purtati o conversaţie telepatica ciudată  de la cele mai ori.


Când se întâmplă acest lucru, este un indiciu de activitate mare în sinele voastre multi-dimensionale. Vă  veţi găsi implicaţi luând parte la o reverie în care sunteţi părtaşi la diferite aventuri din 'imaginaţia' voastră. Acesta este implicarea activă care apare  în dimensiunile şi nivelele mai  înalte. Sunteţi cu totii activi pe celelalte nivele în timpul somnului, dar acum veţi începe să observaţi aceast lucru apărând în timpul rutinei voastre zilnice. Viaţa devine o aventură mai mare şi singurele limite sunt doar acelea care le stabiliti voi  însivă. Indrăzniti să   visati si să  creati aceste minunate scenarii  în vietile voastre de zi cu zi. Creati şi simţiti schimbările minunate care au loc pentru voi si cei dragi şi în lumea din jurul vostru.

Orice creati acum voi, Creatorii conştienti în propriile voastre vieţi ,se adaugă la întrega constiinta colectivă  şi mult mai mulţi se vor Trezi din aceasta cauză. Lumina voastră  şi activitatea voastră pentru Lumină  creează  o mai mare deschidere în mintea umanităţii. Întotdeauna intenţionati ca ceea ce creaţi să  fie pentru Binele cel mai Inalt al tuturor şi, desigur, pentru propriul Bine Suprem. Dumnezeu a aprobat Ghizii şi Echipa de Ascensiune să  lucreze cu sârguinţă cu voi ,  în timpul activitatilor voastre zilnice. O prima cerere de asistenţă pentru timpul zilei voastre, dimineaţa la trezire, va ajuta să stabiliti tonul pentru restul zilei

Fiti atenti la ceea ce încă mai vine din interiorul vostru şi continuati să observati şi,  să  eliberati mai degrabă decât să vă implicati în încărcătura emoţională a acestuia. Va fi mai uşor cu cât veti fi mai conştienţil că aveţi această capacitate. Aceasta este Măestia de sine în acţiune. Aceasta este alchimia practicata conştient .În curând veti observa că acum creati situaţii şi  întamplari minunate în viaţa voastră , mai degrabă decât să eliberati mai multe surprize din adâncul fiintei voastre interioare. Viaţa  va fi mult mai usoară  pe masura ce practicati asta.


Suntem mereu cu voi, Dragilor. Lucrăm ca Unul acum. Aveti Legiunile de partea voastră  fiecare din voi şi în fiecare zi şi noapte. Niciodată nu păsiti singuri. Iubirea noastră  este  întotdeauna cu voi. Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT  Hilarion

canalizat de Marlene Swetlishoff

Sursa: http://lightworkers.org/channeling/132183/hilarions-weekly-message-may-22-29-2011

Traducere:Eliza Fati