Pagini

4 mai 2011

Confederatia Galactica- SaLuSa - 2 mai 2011


Asa cum aflati că timpul nu este o constantă, şi că în funcţie de ceea ce faceti se va părea, uneori, că se accelereaza în asa fel  încât suntetii convinsi ca ati pierdut timp.  Vă arată cum v-ati mutat într-o pozitie vibrationala a unui  nivel superior de constiinta. În cele din urmă timpul nu va mai fi experimentat ca fiind liniar şi totul va avea loc ‘Acum’, caci în realitate trecutul, prezentul şi viitorul sunt toate UNA. Acesta este motivul pentru care putem afirma destul de pozitiv faptul că la nivelul nostru de observaţie, Ascensiunea a avut deja loc. Procesul Ascensiunii  schimbă treptat corpul si întrega perspectivă, cum este , desigur, de aşteptat şi este un eveniment destul de natural. Există, de asemenea, si acele suflete care nu răspund la energiile mai înalte, şi, care fapt, au un interes scăzut sau deloc  în acest proces. Există ca rezultat o separare care apare între cele două grupuri, iar acest lucru va stabili care dintre ele vor ascensiona sau vor parasi Pamantul pentru o destinaţie diferita.

Totul face parte din Planul Divin şi este bazat pe  Legile Universale, care asigură ca fiecare suflet să progreseze corect în următoarea etapă a evoluţiei lor.

În contextul a ceea ce urmează să aibă loc în perioada rămasă care duce la Ascensiune, înaltarea voastra. este într-adevăr problema cea mai importantă. Pregătirile pentru un salt cuantic în viitor sunt necesare pentru a vă face cunoscut un nou stil de viaţă complet diferit. Există un decalaj care trebuie să fie puntea care rezultă din acţiunile deliberate ale Illuminatilor de a vă ţine  în urmă. Ce va lăsat într-o stare perpetuă de nevoie, şi va  împiedicat  să experimentati avantajele pe care tehnologiile noi vi le-ar fi oferit.. În consecinţă, majoritatea dintre voi s-au luptat să existe, şi aproape toate ţările Lumii a Treia au trăit în sărăcie continuă.

 Sunteţi  pe punctul de a experimenta abundenta si pacea înainte de a sosi sfârşitul acestor timpuri, şi odată ce v-aţi înaltat va veti muta în timpuri  mai minunate şi mai împlinite. Pământul este frumos în forma sa actuală, dar odată ce s-a înălţat va fi un exemplu de perfecţiune şi cu adevărat un lăcaş ceresc. La fel , veti fi tutorii desemnati al acestuia şi veti ajunge la o înţelegere, care vă va  permite o apreciere completă a locului pe care îl ocupă Mama Pământ, în vietile voastre, ca o Fiintă deplin conştientă.


Noi, cei din Federatia Galactică  suntem, de asemenea, parte din destinul vostru, şi nu suntem aici  doar  pentru a vă ghida mai departe. Suntem parte din voi si împreună ne vom re-uni din nou şi vom deveni Unul, odată ce vom trece la următoarea etapă de evoluţie. În cele din urmă, reveniti la nivelul de constiinta la care ati fost la înainte. Voalurile de separare se ridică, şi nu va mai trece mult timp până când va veţi da seama cine sunteti cu adevărat si vă veti revendica suveranitatea. În ciuda a ceea ce unii dintre voi simtiti, sunteti demni de oportunitatea care este în faţa voastră şi ar trebui să o apucati cu ambele mâini. Vor trece mii de ani de acum înainte până cand va mai veni o alta (oportunitate) din nou. Este, desigur, în întregime alegerea voastră, şi fiti siguri ca ati fost bine informati cu privire la aceasta, înainte de a veni pe Pământ pentru această viată. Dacă vă simţiţi atrasi de ideea Ascensiunii, atunci cu siguranta  veti fi unul din cei care au decis să facă parte din ea.

Nu fiti preocupati dacă sunteţi pregatiti pentru ea,  sau dacă nivelul vostru de constiintă se va ridica. Acest lucru reiese fi bine din modificările subtile cu care vă confruntaţi înlăuntrul vostru. Veţi dobandi un control mai mare asupra vouă însivă cat si a gândurilor şi emoţiilor in care sunteti implicati, şi mai capabili de a vă centra, astfel încât să rămâneti calmi şi liniştiti, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Într-adevăr, puteti aduce o oarecare linişte altora fiind pur şi simplu în jurul lor.

Ne dăm seama ca sunteti obosit si frustrati în îndelungata asteptare pentru un semn evident de schimbări pozitive. Cu toate acestea,  criza şi haosul care au loc în prezent, sunt primele semne ale unei curăţari majore care  are loc. Înţelegeti că Pământul este poluat cu energii negative, care trebuie să fie îndepartate înainte ca pacea să poată fi stabilită.  Este trist faptul că anumite suflete sunt direct implicate în astfel de probleme ,dar este alegerea lor să se ispăşească pentru acţiunile întreprinse care au condus la acestea. Karma se eliberează şi în cele din urmă va permite ca o nouă energie pozitivă să fie împământată în acele domenii. Există, desigur, schimbări fizice care trebuie să aibă loc, de asemenea, şi tocmai acestea le monitorizăm pentru a  păstra orice daune şi pierderi de vieţi la un nivel minim.

Subliniem faptul că nu este dreptul nostru de a interfera cu planurile vietii voastre,iar acest lucru înseamnă pentru unii dintre voi că veţi fi în locuri unde apare activitatea cel mai des. Aceasta nu neagă în nici un fel posibilitatea de a vă înălţa ca oricare alt suflet, chiar daca urmează moartea corpului fizic, va putea totuşi să aibă loc.


 Suntem mai activi decât oricând, în timp ce Pământul se zdrucină din nou din cauza avîntului de evenimente negative. Cu toate acestea, Mama Pământ este conştienta că aceasta este tot o parte de curăţare vitală care trebuie finalizată înainte ca toti să se poată înălta. Vă puteţi aştepta la focare de schimbări violente, odată ce energiile Pământului sunt supuse la efectele energiilor puternice ale Luminii ce vin spre el. Energiile joase sunt transmutate mai repede decât oricând, şi acest lucru va aduce un rezultat mult mai paşnic. Ca Fiinte de Lumină ce sunteti, acestea (energiile de lumină) de asemenea vă ridică  şi vă recomandăm să luaţi timpul  necesar pentru a le permite să fie absorbite în corpul vostru. Acesta până la urmă ,se schimbă treptat corpul şi va continua să facă acest lucru până când celulele sale devin cristaline şi capabile să conţină un grad mai mare de constiintă. Sunteţi îndreptati spre o mare înălţare care va conduce la o conştiinţa deplină şi la înălţimea de a deveni o Fiintă Galactică

Intâmpinati rutina de zi cu zi cu o atitudine pozitivă, si nu lasati frica sa intre în gandurile voastre. Trebuie să ştiti acum că viitorul vostru este asigurat, şi că Planul Divin pentru civilizaţie şi Mama Pământ nu poate da greş. Asa că nu sucombati la încercările celor întunecati de a vă distrage atenţia de la calea voastră. Ei sunt, de fapt, devastati de creşterea bruscă a conştiinţei, şi de creşterea gradului de conştientizare asupra modului în care v-au controlat şi v-au  înrobit. Sunteţi în căutarea adevărului în toate problemele, şi într-adevăr, acesta vă va elibera. Increderea va fost grav abuzată de către cei care ar fi trebuit să lucreze pentru interesul vostru  cel mai bun în loc de a o face pentru propriul lor interes. Acestia au aflat  de felul în care sunt cu adevărat,  iar zilele lor sunt numerotate. Curând vor exista schimbări dramatice care vor permite ample schimbări în guvernele majore implicate. Va trece foarte putin până când veti avea oamenii potriviti conducându-vă în perioada  finala de dinaintea Ascensiunii.

Sunt SaLuSa  din  Sirius, şi rămân purtătorul de cuvânt al unui  grup care reprezintă Federatia Galactica, şi care vă ghidează mai departe.

Iti multumesc, SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light

Traducere: Eliza Fati