Pagini

8 mai 2011

Djwhal Khul- Flacăra Violet

 
Djwhal Khul aici.  Tashi Delek. Un foarte călduros bun venit(Tibetan) pentru voi.

Pentru cei care s-ar putea să nu fie informati, eu sunt un Tibetan, practic un spirit cu încarnări multe, dar de asemenea, si cu alte încarnări, inclusiv unele care ar putea fi mult mai cunoscute în alte cercuri, astfel Djwhal Khul fiind numele pe care l-am ales atunci când am lucrat cu Madame Blavatsky din Societatea teosofică şi Alice A. Bailey. Unii în schimb imi spun Tibetanul. Asta e în regulă.

Vibraţa cu care vreau să lucrez azi este aceea a Flăcării Violet.  Acum Flacăra Violet este accesibilă în multe moduri diferite. Cu alte cuvinte, ati putea folosi un fel de culoare violet foarte profunda pentru energii de transformare.

Puteţi utiliza un violet foarte palid. Are de asemenea, calitati de transformare, dar un pic diferite.

Deci, ceea ce  dorim este să transformăm, transmutăm şi purificăm. Asadar, ce aş dori să fac acum este sa invoc aspectul pozitiv al celei de-a Şaptea Rază  Violet şi apoi să -i adăug Flacăra Violet a lui St Germain , permiteti apoi acesteia să învăluiască corpul.

Acum, în general, ea începe să mişte orice stagnare (a pranei) Chi-ului sau Qi. Acesta vă va da uneori un sentiment de zumzet sau  se va deplasa ca vântul  în interiorul corpului. Alte ori, este simtită ca un fel de sentiment frumos înălţător.

Deci, în timp ce respirati, aprindeti  acel foc violet, împreună cu aspectul pozitiv al celei de-a Şaptea Rază şi desigur puteti  de asemenea, să invocati prezenţa lui St Germain.

Simţiti cu adevărat energia venind prin corp. S-ar putea sa doriti chiar să va mutati bratele un pic ca Chi-ul (prana) sa circule. Respirati. [Expirati]

 Acum, dacă doriţi să adăugaţi mai multă putere, puteţi intona OM sau OM Mane Padme HUM ca un cîntec sau puteţi intona orice sunet special pe care corpul vostru pare să vrea să-l facă, şi apoi treceti la următorul sunet, etc, vibraţia sunetului adăugata la acestea, purifică,de asemenea.

Acest tip special de Flacără Violetă este foarte bună a fi folosită în orice moment, dar mai ales atunci când trecem printr-o mulţime de schimbări ca cele ce au loc pe pământ, explozii solare, şi alte lucruri, si doriţi să păstraţi constiinta voastră cât mai clară şi cât mai divină posibil.

Bine. Ca întotdeauna, vă mulţumesc şi dragostea mea pentru voi,
Djwhal Khul Canalizat de Rev Terri Newlon

www.TerriNewlon.com

Traducere:Eliza Fati