Pagini

27 mai 2011

Gânduri despre Realitatea voastră curentă de la Mama Maria şi Maestrul El Morya

  



Chanalizat prin  Natalie Glasson 22/05/11
Om Na - omna.org

 Unde gentile de iubire si lumină curg din inimile noastre pentru voi acum, pe masură ce conectăm lumina noastră cu lumina voastră, permiţând sentimentul nostru de unitate cu voi să crească şi să se intensifice. Ca de obicei dorim doar să vă sustinem în calatoria voastră minunată pe Pământ, dorim să vă încurajăm să vă umpleti inima cu iubire, pentru a vedea frumusetea care vă înfăsoară şi marile posibilităţi ce stau în faţa voastră.

Venim, ca reprezentanţi ai energiilor feminine şi masculine ale Creatorului, strălucind aceste calităti în fiinta voastră, activând energiile feminine şi masculine în mod corespunzător pentru a ajuta la unitatea voastră cu Creatorul. În această comunicare nu dorim să vă oferim  perspective sau revelaţii noi, ci sa vă reamintim de potentialele minunate care există în realitatea voastră, cu scopul de a intensifica experienţele voastre actuale de pe Pământ.

Noi, Mama Maria şi Maestrul El Morya vom împartasi cu voi gândurile noastre şi vom exprima clar, de asemenea, modul în care aceste gânduri pot fi transformate în afirmatii pentru a ajuta în realizarea propriei voastre înţelegeri a realitătii.


Mama Maria: Aveţi posibilitatea de a vă iubi necondiţionat.

 (Eu mă iubesc necondiţionat.)

Acesta este un cadou minunat, deoarece înseamnă că vă puteţi vindeca cu usurintă, că vă puteţi sprijini în orice situaţie şi că vă puteţi simţi în siguranţă, în siguranţă şi protejati în toate momentele din zi. Puterea de a recunoaşte iubirea pe care o deţineti si de a vă onora pe voi însivă cu iubirea voastră vă încurajează să vă acceptati propria  putere, să realizati  taria voastră, si să vă ghidati cu siguranţă şi uşurinţă.

Maestrul El Morya : Aveţi capacitatea de a înţelege energia iubirii.

 (Eu înţeleg energia iubirii.)

Când sunteti într-un corp fizic poate fi foarte greu de înţeles energia iubirii deoarece se manifestă ca vibraţie şi sentiment ce nu poate fi descris  sau analizat cu adevărat.Cel mai important este a recunoaste potenţialul şi existenţa iubirii. Iubirea este o esenta puternică, ce se manifestă de la Creator. Iubirea poate fi găsită în fiecare persoană de pe Pământ. Iubirea poate fi împartasită, exprimată şi acceptată.

Iubirea este mereu prezentă în fiecare moment şi experienţă a vieţii voastre. Iubirea nu există numai în jurul vostru, ea exista mai ales în interiorul fiintei voastre. Iubirea este o energie care compune îintreaga voastră fiintă, este o energie care vindecă şi îndrumă care vă poate umple cu bucurie si multumire. Dacă rămâneti conectati la iubire, prin recunoaşterea iubirii în interiorul fiintei voastre, în realitatea voastră şi în ceilalti, atunci veti  începe să înţelegeti iubirea Creatorului, puterea şi importanţa ei în realitatea voastră. În  realitatea voastră curentă iubirea este energia de transformare care poate fi folosită în toate situaţiile şi circumstanţele de pe Pământ, cu această înţelegere puteţi crea o realitate a iubirii pentru voi însivă.

Mama Maria:

Aveţi posibilitatea de a accelera ascensiunea voastră spirituală.

 (Eu imi accelerez acum  ascensiunea mea spirituală.)

Cu trezirea şi constiinta omenirii în creştere alături de vibratiile de lumină intensă, care sunt ancorate în Pământ de ghizii de lumină şi de umanitate, vă este oferită în prezent o împrejurare si o temelie puternică pentru a permite trezirii voastre spirituale să progrese cu uşurinţă.

Tot ceea ce realizaţi acum are un impact mai mare asupra realitatii, sentimentelor şi gândurilor voastre. Vibraţiile de pe Pământ si din interiorul fiintei voastre sunt mult mai rapide decât în ​​trecut, ceea ce duce la trezire şi la creştere accelerată. Este o mare binecuvântare să aveti energii de susţinere în jurul vostru , ancorate în Pământ încurajând ca toate iluziile să fie dizolvate şi adevărul să fie lămurit.

De asemenea, aveţi un sprijin extraordinar de la ghizii vostri, atunci când le cereti să accelereze trezirea voastră spirituală ei o vor face potrivit voinţei Creatorului. Vă sunt oferite toate resursele de care aveţi nevoie pentru a vă alinia la un nivel mai profund cu Creatorul. Energiile din jurul vostru sunt abundente în iluminare, este important să recunoasteti  faptul că sufletul vostru, ghizii si Creatorul , doresc ca voi să vă  treziti  la lumina Creatorului şi vă îmbrăţişează în vibratiile de susţinere a luminii.
Asta înseamnă că creşterea voastră spirituală se miscă într-un ritm mai rapid, permiţând ca voi să vedeti creşterea pe care o dobândiţi  şi calea ce se dezvăluie înaintea voastră. Micile ajustări în gândurile si realizările din interiorul fiintei voastre vor crea acum schimbări majore în cadrul realitatii voastre. Acest lucru înseamnă că voi, de asemenea , aveti o responsabilitate mai mare  în realitatea curentă.

Maestrul El Morya :

Aveţi posibilitatea de a crea o realitate de frumusete.

(Pot crea o realitate de frumusete pentru mine.)

Dorinta cea mai mare a Creatorului pentru voi este să fiti  fericiti şi plini de bucurie, deoarece aceasta permite esenţei iubirii Creatorului din interiorul vostru să înflorească şi să curgă. Nu este nevoie acum pentru voi să experimentati negativitate sau evenimente dureroase, cu excepţia cazului în care doriţi asta sau în cazului în care este nevoie pentru învăţarea voastră spirituală.

Realitatea voastră poate fi un loc de frumuseţe şi bucurie pentru voi. Aveţi capacitatea de a menţine o stare de spirit pozitivă, creând cu procesul gandiri în fiecare moment o stralucire naturală de fericire şi împlinire. Cu puterea gândurilor voastre aveti capacitatea de a aprecia şi a recunoaşte prezenţa Creatorului în realitatea voastră şi binecuvântările ce vi s-au oferit.

Când recunoasteti frumuseţea Creatorului din interiorul si din jurul vostru,  începeti să creati natural sau să manifestati o abundentă de frumusete deoarece realizaţi că sunteti demni şi că frumuseţea naturală radiază din sufletul vostru. Voi deţineţi capacitatea de a vă deschide complet binecuvântărilor Creatorului, aceasta cuplată cu formele gând pozitive şi ştiind ceea ce dorinti să experimentati în realitate vă va ajuta la crearea unei realităti de frumusete.

Inţelegerea cea mai importantă  acum este că acum puteţi crea o realitate de frumusete, ce este realizabilă şi accesibilă. O realitate de o frumuseţe poate  părea ca este concentrată pe o realitate materialistă, dar de fapt este concentrată  pe iubirea şi  manifestările sale.

Mama Maria:

Aveţi posibilitatea de a vă aminti cine sunteţi cu adevărat.

(Îmi amintesc cine sunt eu cu adevărat.)

 Sunteti un aspect al sufletului Creatorului, aceasta înseamnă că deţineţi un aspect al calitatilor sacre: înţelepciunii, iubirii, păcii şi conştientizării Creatorului în interiorul fiintei voastre. Voi nu sunteti pur şi simplu o fiinţă umană, ci mult mai mult decât vă puteţi imagina în prezent. Ati ajuns pe Pământ, deoarece aceasta este o parte firească a călătoriei voastre ca suflet sau aspect al Creatorului.
Pământul vă permite să înţelegeti şi să descoperiti energiile voastre, pentru a înţelege sufletul Creatorului şi pentru a vă aminti încă o dată alinierea cu El. Sunteţi un far de iubire şi lumină cu resursele Creatorului la dispozitie pentru a vă ajuta si asista în realitatea voastră. Totul este în continuă schimbare, noi înţelepciuni şi înţelegeri se vor revărsa mereu în fiinta voastră. Voi vă modificaţi şi transformaţi în fiecare moment. Cu înţelegerea faptului că voi sunteţi mai mult decât personalitatea si corpul vostru fizic, veţi fi în stare să vă ocupaţi de realitatea voastră cu mai mare uşurinţă, lucrând energic pentru a produce ceea ce este necesar. 

Mama Maria şi Maestrul El Morya:

Aveţi capacitatea de a obtine înţelepciunea, atunci când sunteţi confuzi sau nesiguri.

(Obtin acum înţelepciunea de a înlătura toata confuzia şi nesiguranţa.)

Aveţi capacitatea de a rămâne echilibrati în orice moment, conectati la lumina  Creatorului.

 (Eu rămân echilibrat în orice moment, conectat la lumina Creatorului.)

Aveţi posibilitatea de a exista fără limitări, si în libertate.

(Eu sunt liber de toate limitările, eu am experienţa libertătii.)

Aveţi capacitatea de a vă deschide inima cu adevărat de a fi iubiti şi îmbrăţişati în iubirea Creatorului.

(Am deschis inima mea complet la iubirea şi  îmbrăţişarea iubitoare a Creatorului.)

Aveţi capacitatea de a vă vindeca fizic, mental, emotional si spiritual.

(Eu sunt acum vindecat fizic, mental, emotional si spiritual.)

Aveţi capacitatea de a accepta binecuvântările Creatorului în toate formele.

(Eu accept binecuvântările Creatorului în toate formele.)

Aveţi capacitatea de a atrage tot ceea ce aveti nevoie si dorinti în realitatea voastră.

(Eu atrag tot ceea ce am nevoie si doresc în realitatea mea.)

Aveţi capacitatea de a înţelege direcţia înţeleaptă  din partea sufletului vostru şi  ghizilor vostri.

 (Am înţeles direcţia înţeleaptă a sufletului meu şi a ghizilor mei.)

Aveţi posibilitatea de a descoperi abilităţile voastre  fizice spirituale şi uimitorele talente cu usurintă..

 (Eu  înţeleg acum propriile mele abilităţile fizice şi  spirituale şi uimitoarele talente.)

Aveţi capacitatea de a comunica si a deveni una cu Creatorul; aveţi capacitatea de  a vă scălda în lumina Lui.

 (Eu sunt acum una cu Creatorul;.Eu  comunic cu Creatorul ; Eu ma scăld  în lumina Lui)

Prin comunicarea noastră de astăzi nu numai că dorim să vă oferim afirmatii valoroase pe care le-ati putea folosi în viaţa voastra de zi cu zi, dar ne-am dorit de asemeni să vă reamintim cât de minunata este de fapt realitatea curentă. Sunteti binecuvantati cu atâta abundenţă , atât de multe oportunităţi, posibilităţi şi lucruri bune. Sunteţi deja tot ceea ce s-a vorbit azi.

Dacă vă puteţi aminti asta mereu, atunci vă puteţi transforma chiar mai mult realitatea. Ne dăm seama că mulţi oameni devin atât de blocati în realitatea lor fizică cu situaţiile negative care au loc au uitat să recunoască, să aprecieze şi să ofere mulţumiri minunatelor binecuvântări pe care le primesc în mod firesc zi de zi.
Sunteţi îmbelşugati în mult mai multe moduri decât am declarat azi. Alocati-vă suficient timp să notati şi să înregistrati binecuvântările, minunatele energii abundente care sunt cu voi chiar acum şi experienţele ce se revarsă în realitatea voastră. Este important să aveti mentalitatea că sunteţi deja, tot ceea ce doriţi să fiti chiar acum. Oamenii au adesea vise sau obiective şi ei percep că timpul este cel care va ajuta la realizarea lor. Timpul este o iluzie şi a fost creat doar pentru a aduce structură realitătii voastre fizice. Nu este timpul cel care permite viselor voastre să se manifeste ci înţelegerea treptată,  că sunteţi deja tot ceea ce visati. Această înţelegere vine treptat, deoarece o doriti, dar nu trebuie să fie un proces gradual şi se poate manifesta instantaneu, este pur şi simplu nevoie să dizolvati obiceiul si să creati un nou model de generare, manifestând şi trezind energiile din interiorul vostru.

Vă rugăm să nu vă dati voie să simtiti negativitate în ceea ce priveste realitatea voastră  indiferent care ar fi circumstanţele, deoarece dorim să vedeţi nenumaratele binecuvântări, care sunt deja cu voi. Cu această schimbare în modul în care percepeti realitatea voastră, veti schimba toate situaţiile negative pe masură ce atrageti iubirea Creatorului mai adânc în realitatea voastră şi în fiinta voastră. Vă rugăm să adoptati percepţia că locuiţi într-o realitate care este binecuvântată din belşug.  Acceptati din toată inima că sunteti binecuvântati de Creator şi demni de aceste binecuvântări. Să stiti că puteti solicita binecuvântările să se reverse în si prin fiinţa voastră. Realitatea voastră este frumoasa asa cum este acum; retrageti-va atentia de la negativitate, de la pierderi,de la ceea ce nu aveti şi onorati abundenţa care este în interiorul şi în jurul vostru.
Permitând acestei stări de existenţă să devina un model, va încuraja abundenta să curgă în toate formele ei în realitatea voastră cu uşurinţă şi perfecţiune.
Este important ca omenirea să înceapă să observe şi să accepte cat este de binecuvântată, şi iubită deoarece astfel va rupe tiparele negative, care sunt gravate în conştiinţa multora de pe Pământ. Mulţi oameni încă mai deţin convingerea că nu sunt demni de binecuvântările, energia şi iubirea Creatorului.

Unii cred că este imoral să aiba abundenta în toate modurile atunci când se dedică Creatorului. Alţii cred că situaţiile şi experienţele negative necesită şi ar trebui să  li se acorde mai multă concentrare şi atenţie decât celor pozitive. Tiparele de rezistentă la abundenta Creatorului sau ignorarea binecuvântărilor Lui trebuie acum să fie dizolvate; este prezenţa iubirii cea care va încuraja această modificare.
Iubirea încurajează aprecierea şi acceptarea. Daţi-vă voie să credeti în iubirea Creatorului fiind recunoscători şi onorând realitatea curentă pentru binecuvântarea abundentă care cu adevărat este.

Daţi-vă voie să vă vedeti pe voi si realitatea voastră în lumina adevărului.

Cu binecuvântări abundente,

Mama Maria şi Maestul El Morya

Sursa: http://lightworkers.org/channeling/132214/thoughts-your-current-reality-mother-mary-and-master-el-morya

Traducere: Eliza Fati