Pagini

15 mai 2011

Eu sunt Lordul din Sirius


'Imbratisati pe fraţii şi surorile voastre în Sirius ... '

Fiti impecabilitatea  poziţiei voastre, ca Detinator al  Pământului

Dragii nostri...

Aţi ajuns la un punct de cotitură, o alta schimbare binecuvântată, în căutarea voastră pentru măestrie. Aţi ajuns punctul de lumină, punct în care lumina într-adevăr este mult mai puternică pe planeta voastră decât întunericul. Desi poate părea ca nu e aşa, este o iluzie, asa cum este si viata aceasta pe care o traiti. Este o iluzie foarte puternică, una pe care aţi ales-o fiecare, astfel încât să puteti experimenta cele mai mari daruri pe care le veti primi, în timp ce învaţati şi integrati lecţiile şi testele vietii voastre .

Intunericul este pur şi simplu lipsa luminii, desi întunericul aduce frica si vă paralizează în inacţiune, o condiţie care nu este propice pentru creşterea voastră, acesta nu este benefica pentru voi, pentru cei din jurul vostru şi pentru toate celelalte forme de viaţă de pe pământ. Frica se hraneste cu frică şi continuă să adauge la iluzia  haosului şi distrugerii, din care va ridicaţi cu totii.

Şi într-adevăr vă ridicaţi deasupra ei, dragii nostri.  Ştiti că e aşa, în miezul fiinţei voastre. Fiecare sunteţi o măreata fiintă  divină de lumină, cum poate fi, ea altfel decât atât? Sunteţi lumină pură, sunteti lumina lui Dumnezeu şi nu este întuneric în această lumină. Aceasta lumină este pură, este plina cu particule adamantine. Este lumina din toată creaţia, care doar vă aşteaptă să o lăsaţi înăuntru. Lăsati-o să curga dragi nostrii, lăsaţi-o să curga liberă ,fără obstacole în realitatea voastră. Lăsati-o să curgă prin chakra coroanei,să curgă  prin voi, completând câmpul vostru şi fiecare aspect şi fatetă a voastră. Lăsaţi-o să curgă în mama pământ, lăsaţi-o să curgă afara pe planetă şi lăsaţi-o să curgă în toată creatia. Lăsati această lumină să strălucească ,ca o fiinta strălucitoare şi binecuvântata ce sunteti, ca o măreata fiintă divină de lumină.

Păsiti mai departe în măestria voastra,  dragii nostri, Măretia este doar la o bataie de inima depărtare. Măreţia se află în determinarea, devotamentul, perseverenta voastră, in marea dorinţă arzatoare de a-l trăi pe Dumnezeu, a fi Dumnezeu, pentru a cunoaşte şi a experimenta lumina în fiecare moment al vostru Acum. Aceasta este măreţia, aceasta este cine sunteţi, fiecare dintre voi. Nu este doar pentru câtiva alesi, este pentru fiecare suflet de pe această planetă şi pentru fiecare suflet care este în ciclul de reîncarnare pe această planetă. Acum că ascensiunea este aproape, e necesar mai mult ca oricând, să curgeti, să fiti, şi să trăiti aceasta Lumină a lui Dumnezeu, să fiti şi să străluciti lumina voastră magnifică în fiecare moment acum.

Noi, din lumina stralucitoare numită Sirius, am fost cu voi, înca de la începutul încarnării pe planeta voastră binecuvantată. I-am sustinut  pe cei care ar fi menţinut  lumina chiar daca planeta voastră a căzut în întuneric. Am asistat pe cei care au continuat în devotamentul şi determinarea lor de a ridica planeta din efluviile celei de-a treia dimensiuni. Am fost aici cu voi, şi am găzduit sufletele voastre binecuvântate, oferindu-le asistenţă în procesul de învăţare pe planurile interioare, deoarece acestea si-au ridicat conştiinţa pentru a reveni acasă la familia de lumină.

Sirius a fost o ‘staţie’ în universul vostru, pentru ca cei din lumină, să viziteze, să integreze înţelepciunea lor în tapiseria vieţii pentru cei dintre voi care sunteti gata să aveti o nouă înţelepciune, o nouă învăţătură, care va ajuta la tehnologia şi creşterea voastră în toate modurile. Este minunată, asistenta care a fost oferită de cei din lumina Christică, cei care sunt atât de pregătiţi şi dornici să acorde ajutorul lor, pentru voi si planeta voastră iubită, în timp ce vă înăltati în lumină.

Incercati să comunicati cu  noi, fratii si surorile  de pe Sirius. Intrati în meditaţie, cu intenţia de a va conecta cu mine, pentru a vă conecta cu fiinţele Christice binecuvântate din Sirius. Stabiliţi-vă intenţia de a vă conecta cu vibraţia grupului binecuvântat al maestrilor înăltati. Sirius a fost un punct de adunare, pentru aceste fiinţe binecuvântate, care si-au întârziat  progresul lor şi creşterea în lumină, pentru a vă ajuta în a voastra. Asa cum vă mutaţi mai deplin în lumină, aceste fiinţe binecuvântate, vor începe să facă din planeta Pământ punctul lor de focalizare. Este deja o realitate, preaiubitilor. Din ce in ce mai mult, maestrii înăltati, Consiliul de Lumină, se adună pe planeta voastră, deoarece acestea vor face parte încă o dată pe deplin din- Mt. Shasta, Shambhala, şi alte site-uri sacre, casa lor de origine. In timp ce activarile cristaline sunt completate în deplinătatea luminii de diamant, Consiliul de Lumina isi va muta  încă o dată reşedinţa în mai multe locaţii sacre, care au primit lumina deplină a vibraţiilor de diamant cristalin.

Intrati în meditaţie, permiteti să fiti deschisi pentru a primi vibraţia locului sacru, care va rezona cu voi. Cu această rezonantă, veti simti de asemenea vibratiile şi rezonanta maestrilor înaltati asociati cu acest site sacru. Adăugati lumina voastră la Intreg, dragii nostri, adăugati lumina voastră în plenitudinea vibratiilor de lumină de diamant pentru a asista locurile sacre în conştiinţa deplină. Ele, de asemenea, sunt conştiente, nu fac nici o greseala. Aşa cum mama voastra pământ are constiintă, asemenea au si locurile sacre şi nodurile de putere, prin influenţa adăugata şi continuitatea formării de reţele particulare şi (leylines)liniile de forta magnetică care sunt cele mai semnificative pentru fiecare sit sacru. Revărsati lumina voastră site-ului sacru care rezonează cu voi, dragii nostri. Revărsati lumina voastră şi  asistati intrarea în conştiinţa deplină şi puterea luminii de diamant, pentru acest site sacru.

Este nevoie de voi, de fiecare dintre voi. Asa cum o ajutaţi pe preaiubita mamă pământ, îmbrăţişaţi-o în bucurie. Sunteţi fiecare deţinători ai pământului, fiecare din voi, ati fost de acord sa fiti un administrator şi un deţinător al pământului şi al tuturor formelor de viaţa. Păsiţi în impecabilitate din această poziţie, asupra căruia aţi convenit cu atata dragoste si bucurie. Fiţi cu el, în linişte, şi cereti validare. Cereţi să simţiţi iubirea pământului vostru, a acestor site-uri sacre pe care le veţi asista. Cereţi  validare în inima voastra sacra, cereţi validarea în orice mod ar putea veni aceasta la voi. Şi apoi lăsaţi-o să vina, dragilor, păsiti în plenitudinea poziţiei voastre în calitate de deţinător al pământului aşa cum il onoraţi şi hrăniţi, asa cum iubiţi şi preţuiti toate formele de viaţă.


Păsiţi în aceasta impecabilitate dragii nostri,  şi veţi vedea că nu veţi mai dori să-i sprijiniti pe cei care ar profana preaiubita mamă pământ, în  prădarea resurselor ei. Planeta voastră iubita va împărtăşi resursele ei de bună voie cu voi, doar dacă vă deschideti constiinta tehnologiei ce vă este oferită. Acesta este plasată în eter pentru a o accesa. Faceti acest lucru acum, preaiubitilor, faceti acest lucru şi ridicaţi-vă pe voi însivă şi planeta voastra, în fluxul şi sincronicitatea abundentei, care va incepe să curga prin voi, pe masura ce veti utiliza noile tehnologii disponibile vouă. Această tehnologie vă va elibera, şi va onora pământul vostru în utilizarea blânda a resurselor lui.

Noi suntem cu voi în mare dragoste şi asistenţă. Suntem un mare centru de învăţare pentru voi, in timp ce călătoriti în planurile interioare. Vizitati-ne, vizitati locurile noastre de ascensiune, chemati-ne. Suntem fiinte Christice, cu voi în eternitate, sărbătorind cu voi, aceste timpuri binecuvântate de ascensiune.

Eu sunt Lordul din Sirius.

prin  Rev. Michelle Coutant

12 mai , 2011 


www.transformingradiance.com.


Traducere: Eliza Fati