Pagini

11 septembrie 2011

Comanda Ashtar - Mesaj special (9-2-2011)


Transmis prin  Yshatar (Transmisiile Ashtar)

Noi, cei din comanda Ashtar vă aducem un mesaj special. Dragilor sunteţi într-un moment de mare schimbare. Exista multe factiuni care, la acest moment profită de această oportunitate de "a face autostopul" în afara împuternicirii voastre, la rândul lor, şi în acelaşi timp, reducând vibratiile voastre și îndepartând concentrarea voastră de la unitate. Dragii mei, acum nu mai este un moment de separare, în schimb, este o călătorie spre unitate. Drumul s-ar putea să nu fie uşor pentru mulţi, dar fiți siguri, totuşi, că se înregistrează progrese, războiul dragii noştri a fost castigat mult timp în urmă, la începutul mileniului vostru. Am protejat Pământul pentru eoni, totuși până la noul mileniu nu ni s-a permis să acționăm. Lecţia de dualitate a trebuit să fie jucată. A fost o luptă care a implicat multe,multe rase. Bătălia a fost grea, dar s-a încheiat mult mai paşnic, decât era de aşteptat.

Alianţa necinstită (care a implicat mai mult decât rasa reptiliană şi gri), a fost neutralizată cu eforturile combinate ale arhanghelilor, precum şi ale altor diverse alianțe binevoitoare inter-galactice. O mare reuniune a Consiliului a avut loc în prima zi a noului vostru mileniu, timp în care alianţele necinstite au fost notificate că Pământul a fost înconjurat de către diverse nave comandă şi flote de protecţie şi au fost informaţi că contractul lor cu liderii Pămîntului a fost terminat şi de asemeni și accesul lor în această regiune a spațiului.

În timp ce lunile şi anii din timpul vostru a trecut aceste alianţe necinstite au devenit din ce în ce mai disperate. Resursele lor au fost epuizate şi accesul lor la alte diverse sisteme stelare, planete a continuat să scadă. În timp, aceste forţe rebele nu au avut altă alegere decât să se alăture forţelor de lumină, nu s-au alăturat toți comandei sau federaţiei, dar toți au devenit parte din alianţe binevoitoare. La cererea lor de a servi lumina şi alte civilizaţii , au fost curăţați şi vindecați spiritual, frecvenţa lor este acum la 5D  și mai sus, ei au rupt toate legăturile cu energiile negative care îi consumau şi s-au mutat din dualitate.

Ei sunt acum sub conducerea lui Hristos / Sananda,  El Moyra și alți maestri înălțați care au lucrat cu ei pentru ai ajuta să înţeleagă acţiunile lor din trecut şi rolurile pe care l-au jucat. Acest lucru după cum ştiţi, dragii mei a fost o lecţie, o lecţie pe care au învăţat-o şi au predat-o ambii, natura dualitatii si revenirea la unitate şi construcția fricii şi modul în care aceasta afectează conştiinţa. Aceasta este lecţia cu care oamenii de pe Pământul vostru s-au confruntat de mult timp. Dar bucuraţi-vă, dragii nostri, după cum am declarat înainte, acum este un moment de renaștere.Nu doar pentru planeta voastră ci pentru întreaga creație ,incluzând creația(sursei) însăși.

Ce ar fi învăţat fraţii şi surorile prin respingerea şi ocolirea învățătorilor? fără  învățători nu pot fi nici studenţi, şi fără studenţi nu pot fi nici învățători, şi, astfel, viaţa devine goală. Noi nu putem elimina sau ignora ceea ce este un aspect al nouă înşine. Amintiţi-vă fraţi şi surori, maestrul Hristos a umblat cu cei ai lumii voastre, care s-au pierdut cel mai mult. El a umblat cu cerşetorii şi femeile care au fost numite prostituate. Hristos a iubit toţi oamenii, şi a chemat pe toţi la masa lui. Toți au fost bine primiți ca să frângă pâinea cu preaiubitul Maestru Hristos. De asemenea, toți sunt bineveniți să se alăture comandei noastre şi de partea surorilor şi fraţilor lor binevoitori. În cazul în care refuză, ei se vor regăsi în încălcarea directă a legilor universale menţinute de către flotele noastre de protecţie, odată menţinute de către flotele noastre de protecţie aceștia sunt apoi aduși în faţa marelui consiliului. În timp ce fiinţele, sunt supravegheate de mai mulți maeștrii vindecători şi învățători ce lucrează cu ei.

Mesaj canalizat de la un Comandant al flotei de Protecție Universală (primit acum câteva luni în urmă): 

Salutări oamenilor de pe Pământ Eu sunt capul unei flote de protecţie extra-dimensională menită să protejeze universurile şi toate galaxiile şi planetele. Există mai multe miliarde de flote fiecare cu flotele lor proprii (asta doar pentru a da un exemplu a cât de multe dintre navele noastre există), flota noastră a fost desemnată din anul 2000 pentru a proteja universul vostru şi  planeta voastră. Motivul pentru care vă contactez la acest moment este de a împărtăşi adevărul despre ceea ce s-a întâmplat cu planeta voastră şi ce se va întâmpla în curând. Înainte de acest an au fost mulţi care au avut frau liber către planeta voastră ca urmare a unui tratat între guvernele şi persoanele care nu au avut în minte cel mai bun interes al oamenilor.

Cu toate acestea, la începutul tranzitiei pe Pământ, în acest an (prin acest an se referă la anul 2000) au fost stabilite anumite înțelegeri în loc pentru a pune capăt recoltării rasei umane şi pentru a permite umanităţii să evolueze şi să se înalţe așa cum a fost menită. Atunci răpirile au încetat şi mutilările s-au încheiat. Întregul vostru univers este protejat de foarte multe din navele noastre, care se asigură că numai cei care sunt în serviciul altor persoane pot accesa. Navele noastre nu sunt vizibile, dar ele exista acolo, ne uitam, de asemenea,la operaţiunile NASA şi ne asigurăm ca nu vor mai fi tentative care nu vizează interesul vostru cel mai înalt,ei au aceeași tehnologie pe care noi din tărâmurile înalte o avem, totuși acestea nu sunt făcute publice, tehnologia lor provine din tratatul încheiat între guvernele si rasele cu servirea de sine.

Ar trebui să ştiți că NASA a călătorit în spaţiu adânc, dincolo şi înapoi. Au trăit pe alte planete şi câteodată s-au întors efectuând lor înșiși răpiri, dar acest lucru a fost interzis şi nu mai pot continua, această directivă a venit de la cea mai mare sursă şi va fi pusă în aplicare cu orice preţ, violenţa este întotdeauna ultima opţiune, este preferat ca aceștia să se întâlnească cu Marele Consiliu. Deşi, fiţi siguri că nu va exista nici o ameninţare la adresa rasei umane. Multele anomalii care au fost observate pe planeta voastră, care sunt cunoscute ca spirale, au fost o dovada a intervenției noastre de înlăturare a anumitor fiinţe de pe planeta voastră prin intermediul portalului, eliminând prin urmare vibraţiile energetice joase şi puterile pe care le-au avut asupra oamenilor vostri, permiţând astfel ca anumite evenimente să aibă loc, cum ar fi creşterea de putere a rasei umane asupra tiraniei planetei lor.

Evenimente ca acestea vor continua să apară pentru a elimina implanturile negative care au fost incluse pe Gaia, în fiecare ţară din lume, odată ce aceste evenimente au fost îndeplinite pe întreaga planetă înlăturând pe cei care provoacă cele mai multe distrugeri de energie înţeleaptă, va exista o schimbare mai mare decât ar putea fi imaginată, deşi atunci când va avea loc acest lucru nu poate fi împărtășit, depinde de Gaia de a decide această soartă, comunicarea ei cu sursa este factorul decisiv.

Inimile oamenilor care au rămas şi care sunt în serviciu de sine, dar nu distructiv în natură energetică vor fi transformați de incredibila cantitate a ceea ce eu numesc ridicare a planetei, un eveniment în care întreaga planetă în sine va fi ridicată şi va deveni mai uşoară, şi mai putin densă, asta nu va fi văzut, dar va fii simţit, şi se va întâmpla în curând, indiferent de încercările celor care doresc să deţină puterea care le-a dat scop, încercarea lor de a păstra umanitatea într-o vibraţie densa nu va avea succes, chiar și prin multele încercări de a promova o inima fricoasă şi un suflet greoi, pentru că este sursa cea care lucrează prin noi toţi şi este sursa cea care ascende într-o realitate de vibraţie mai înaltă, ascensiunea lui UNU.


Traducere : Eliza