Pagini

12 septembrie 2011

Hilarion Mesajul săptămânii: 11-18 septembrie 2011




Preaiubiților,

Mulți dintre voi ați învățat foarte bine cum să vă aliniați pentru a face cunoștință cu energiile exprimate de cei din jurul vostru, cu echilibru, înţelegere şi claritate. Aceasta este o bună abilitate ce o transportați cu voi pe măsură ce traversati energiile cosmice care inundă acum atmosfera din jurul vostru și care contribuie la crearea marii schimbări în toate aspectele vieţii pe planul Pământului.

Aliniaţi-vă cu cine sunteti cu adevărat, simțiți acest lucru în inima voastră şi continuați să lăsaţi inima / mintea să vă ghideze în fiecare zi. Învăţați să faceți toate deciziile să vină din inimă, mai degrabă decât a fi prinși în pălăvrăgeala constantă a minții cu privire la modul în care să vă trăiti viaţa. Cunoscând inima voastră şi adevărul şi frumuseţea care se află acolo vă va ajuta, să vă mențineți centrați asupra a ce este cu adevărat important în fiecare zi.

Scribul nostru a obţinut o bucată de stâncă de sulf galben de dimensiuni mari și găsește că este un instrument incredibil de rapid în curăţarea câmpului ei energetic rulând rapid piatra peste fiecare chakră, ţinând piatra pentru un minut sau două la fiecare centru de chakră. Această piatră este una ce cade în afară sub formă de pulbere în timp ce este ţinută de cineva de aceea este important să se ocupe de ea pe cât posibil de delicat şi să fie păstrată și împachetată în folie cu bule atunci când nu este utilizată. Deoarece majoritatea dintre voi sunteți foarte sensibili la mișcarea de energie, veţi simţi după toate probabilităţile, puterea acestei pietre, deoarece curăţă câmpulul vostru de toată negativitatea, atât al vostru cât şi al altora, şi aceasta la rândul său, va ajuta să vă mențineți echilibrul şi armonia necesare.

Din nou, sfatul pe care noi vi-l dăm este să petreceti după posibilități cât mai mult timp în natură, pentru că în acest cadru natural codificările ce vin prin voi pot fi asimilate şi integrate în timp ce ancorați câmpul vostru personal de energie în Pământ. Este important să vă amintiți de obiectivul vostru de a face loc pentru Sinele vostru măreț pentru a începe să se manifeste în interiorul ființei voastre fizice. Acesta este un proces în curs de desfăşurare, nu este ceva ce se va întâmpla instantaneu. Pe măsură ce eliberati, si daţi drumul tuturor tipurilor de obiceiuri, modelelor de gandire, modelelor inconștiente, care au iesit la suprafață pentru atenţia şi recunoaștrea voastră, intenţionați ca aspectele mai înalte ale Sinelui vostru Cristic, să se alinieze mai puternic cu corpurile voastre fizice, emotionale, mentale şi eterice.

Mergeți oriunde vă simțiți în pace şi în armonie cu voi, şi spuneţi-vă des că totul este bine si totul este perfect în lumea voastră. Aceasta vă stabileşte şi vă aliniază la binele vostru cel mai înalt şi cel mai măreț şi prin repetare, va aduce acel ceva asupra căruia vă concentrați în viața de zi cu zi. Mulți dintre voi vă veți aminti scopul vostru și motivul pentru care vă manifestați pe această planetă în aceste timpuri începând să exprimați acest lucru într-o manieră mult mai solidă în timp ce pășiți în viaţa de zi cu zi.


Este important să vă susțineți şi să vă iubiți pe voi înșivă, deoarece nu puţeți iubi cu adevărat pe altcineva dacă nu vă puteţi iubi pe voi mai întâi. A o face nu este o calitate egoistă , aceasta este o bază, deoarece iubind Sinele, cineva iubeşte, de asemenea, Creatorul şi la rândul său, încearcă să servească Creatorul în orice fel este ghidat să o facă. Învăţând a avea încredere în Cel Infinit şi afirmând această prezenţă în interiorul vostru este foarte important în acest moment de mari întâmplari si evenimente Cosmice. Aveti credinţă, păstrati credinţa şi binecuvântați toate în jurul vostru cu credinţa că sunteți exact acolo unde ar trebui să fiți în acest moment. Totul este perfect si totul este bine.

Până saptamana viitoare ....

EU SUNT Hilarion

C 2011 Marlene Swetlishoff

http://www.therainbowscribe.com

Traducere: Eliza