Pagini

8 septembrie 2011

Saint Germain "Cometa Elenin şi lumea noastră"


Toți copiii lui Dumnezeu sunt chemați să găsească iubirea care a fost activată înăuntrul lor, nu numai candidaţii la ascensiune. Toate omenirea a fost contactată puternic în conștiința ei eterică asupra nevoii deciziilor ei mentale de a fi mai iubitoare. Acest lucru poate însemna că va apărea mai puţină daună atunci când cometa Elenin se mişcă între soare şi pământ. Ambele bucăţi ale cometei ce orbitează vin acum spre o cavitate de antigravitatie, şi când acestea intră în apropierea acestei cavități prezenţa lor va începe să reducă densitatea continentelor omului în timp ce bucățile cometei continua să-și facă drumul în jurul galaxiei.

Schimbarea atentă poate şterge acum tulburările craniene pe care efectele acestui eveniment le poate provoca. Nu este posibil a elimina contactul cometei, deoarece mandatele de acest gen nu schimbă cursul unei comete, ele pot diminua efectele doar influenţând apropierea căii într-un anumit grad.  

Ce au oamenii nevoie să schimbe? Cuvinte şi atitudini neiubitoare, şi acţiunile împotriva oricărei creaţii a lui Dumnezeu. De ce? Pentru a regla frecvenţa conștinței de masă pentru a se potrivi cu ce se va întâmpla atunci când Elenin intră în influenţa cavităţii de antigravitație. Când se produce asta ,eliminarea contactului dens  va schimba, modul în care toţi copiii lui Dumnezeu sunt conectați  în bunătate. Pe măsură ce această cometă continuă orbita sa, orice încărcătură densă conţinută în atmosfera de coeziune din constiinta de masă va fi ştearsă de  zgura crescută a cometei. Ce puteţi anticipa este moartea si distrugerea. Dar vă rog realizați șansele împotriva  a unui om fiind capabil să transforme contribuţia sa negativă la conștiința de masă într-o clipă de prevenire. Ce se poate face ACUM nu se poate face după ce intră cometa în spațiul de antigravitație.

Grija  față de efectele cometei nu este motivul pentru această menţiune a ei. Revelaţiile mele despre cometa vor adăuga stimulentul pentru a crea o conştiinţă mai înaltă pentru cei care aleg să acţioneze asupra acestui mesaj. Darul cometei este de a aduce întreaga planetă la un grad mai mare de conştientizare. De ce? Schimbarea conștiinței de masă poate şterge multe dezastre. Cometele sunt periculoase şi pot distruge multe. Puteți face singurul lucru care poate anula aceste efecte? Meditați,liniştiți-vă.  Fiți conştienți, nu vă temeţi. Închideţi orice concepte despre respingerea cometei cu capacitatea mentală. A pretinde că nu există efecte poate cauza mai multe provocări nedorite decât anularea gândirii voastre negative. Vă rog nu oferiți cuvintelor mele nici o atitudine deranjantă, realizați doar mai multe opţiuni ce vin din inimă. Continuarea atitudinilor actuale negative invită modificările majore ale lumii omului la configuraţia planetei, să urmeze cu alte efecte.

Schimbarea este pe drum. Niciodată până acum nu a fost atât de fragilă o conexiune cu o cometă. Un astroid vine în spatele ei. Sunteți capabili să amânați calea ei în jurul universul vostru? Puteţi. În primul rând ocupați-vă de perturbările lui Elenin într-un mod conştient. Întâmpinați toate aceste perturbări, și daţi drumul oricărei supărări mentale pe care o aveţi despre orice subiect. Simțiți-vă ciudați, descurajați sau confuzi, dar nu vă temeţi. Teama nu va favoriza livrarea candidatului la ascensiune. A fi pozitiv şi iubitor, sunt mesajele mele de astăzi.

Sunteți capabili să diferenţiați între a fi iubitor admițând teama  și permiţându-i să domine suprafața corpului vostru? Spuneți-ne nouă temerile voastre , şi oferiți-le  un mijloc prin care sa fie eliberate. Purtați-vă ca și cum acestea ar fi în regulă, dar nu sunt necesare. Înfruntați teama si da-ți-o în stăpânirea noastră.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înăltat Saint Germain

transmis prin Aruna

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com/

Traducere: Eliza