Pagini

25 septembrie 2011

Saint Germain "Contactul cu Nibiru este un mit"


Toate mesajele mele au fost despre urmatoarele zile si despre ascensiune.Dragii mei, curiozitatea despre evenimentele viitoare nu face nimic pentru a avansa aceste două conștientizări de care este cea mai mare nevoie astăzi.

Nibiru nu este nici o constelaţie de moarte galactică, nici un factor care contribuie la schimbarea axei. El nu exista in universul vostru. Au fost în stare teoreticienii conspirației să conceapă o planeta nouă să vă sperie? Aparent da, cel puţin aşa se pare.

Puteţi să vă îndreptați atenţia departe de evenimentele curente sau de dinamicile operatorului de frică inclusiv ameninţarea cu moartea planetei de la acest lucru sau de la orice alt mecanism de contact? Nici una din aceste drame creative nu sunt corecte. Comunicarea mea despre cometă a fost pentru a vă spune că vor fi multe schimbări, nu distrugere totală. Nici o cometă sau alte metode de a distruge Pământul nu este necesară  omul-a oferit deja o activare de distrugere, care nu are nevoie de asistenţă.

Sunteți gata să renunţați la frica voastră, astfel încât să vă puteţi înălța? Frica anulează capacitatea de a accepta cantitatea de lumină necesară pentru a dematerializa un organism. Anulați visul, care include moartea şi distrugerea. Credeți într-un singur lucru: EU SUNT CEL CE SUNT. Nimic altceva nu este exact.

Maeștrii şi îngerii se înghesuie cu toții pentru ascensiune. Nici un alt detaliu care poate împiedica ascensiunea nu are nevoie de atenţie. Sunteți capabili să acceptați ascensiunea ca o realitate? Vă este frică de asta? Faceţi angajamentul de a vă înălța înainte de a nu mai rămane zile pentru a face acest lucru. Practicați meditaţia sau o altă formă de a fi liniştit. Lăsați Dumnezeul din interior să ia toate decizile voastre, și permiteţi recunoştinţei , nu plângerilor , să fie abordarea voastră în viață.

Nu faceți nici o greşeală, atunci când vine apelul veți fi notificat ca un candidat la ascensiune DACĂ aţi făcut ceea ce mesajele mele au cerut. Cuvintele mele despre acest lucru au fost clare. Alegerile voastre sunt diferenţa dintre ascensiune sau nu.

Fiind calm, limpezit, treaz şi conştient sunt detaliile cele mai importante ale candidaţilor. Bârfele false despre orice solicită atenţia voastră. Să fie clar că numai direcția interioară trebuie să obțină atenția voastră.
Colegii mei contribuabili la aceste mesaje şi la blog-ul Maeștrilor şi Omenirii nu doresc să controlez sau să deranjez pe nimeni, doar vă pregătesc pentru a face alegeri mai informate. Acum este timpul să fim foarte atenţi cu privire la acceptarea oricărora din concluziile omului cu privire la viitor. Nimic nu este sculptat în concret care să fie făcut categoric. Toate pot fi modificate la apelul  lui Dumnezeu.

Mulți dintre voi sunt capabili să se înalțe. Numărați zilele acum, căci doar câteva zile au mai rămas. Săptămâni? Poate. Luni? Nu mai sunt pentru a fi numărate. În cursul lunii octombrie din calendarul vostru va fi o uşă uimitoare la ascensiune. Sunteți capabil să treceți prin această uşă?

Fiți cu îngerii în timp ce vă duceți. Fiți unul din îngeri şi îndrumații pe alții. Fiți așa cum sunteți, un înger în haine umane. Amintiţi-vă acest concept şi permiteți altora să ştie:"  Toată omeniriea este materie ce se va întoarce la țărână". Toate cele bune.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

transmis prin Aruna


Traducere:Eliza