Pagini

29 septembrie 2011

Saint Germain "Alegând Ascensiunea din nou"


Când datele ascensiunii sosesc, va fi făcut un apel tuturor celor care au ales să se înalțe. Cei care vor răspunde la apelul respectiv vor şti dacă sunt capabili să se înalțe sau nu, deoarece vor alege din nou să fie îngerul care s-au întrupat să fie. Sunt ei dispuşi să dispară în lumea pe care o ştiu pentru a se înălţa? Cei care nu pot sunt cei care nu sunt pregătiți. Frica, îndoiala sau dorința pentru mai multe provocări pământești va decide care mandat îl vor urma. Mințile clare, ordonate vor fi primele care vor pleca. Alegerea nu va fi o provocare pentru acestea,dar va fii pentru cei care nu vor putea să fie de acord încă.

Previziunile mele sunt apelul în avans. Atunci când vine defapt apelul, cei care sunt în măsură să-i determine conţinutul şi sensul vor avea un avantaj asupra celor care nu sunt conştienţi de ceea ce am spus despre urmatoarele zile si ascensiune. Poate această predicţie discredita mesajele mele? Desigur, pentru că nici o ascensiune nu poate avea loc fara acordul omului în întregime. Atunci când apelul vine vom avea nevoie de acest acord, încă o dată. Spunând "da"; ne va da permisiunea de a activa dematerializarea corpurilor. Cei care nu vor ezita se vor înălța.

Ce vi se va întâmpla vouă este alegerea voastră. Puteți să vă decideţi acum şi apoi să modificați această decizie? Da, şi oricine face acest lucru poate să intre la urmatorul val. Dar, aveți de gând să renunţați la oportunitatea de a trăi cea mai bună viaţa pe care o puteţi face pentru alţii, precum şi pentru voi înșivă? Voi sunteţi cei care pot schimba soarta celor care nu se înalță. Numai această mare dramă poate obţine o schimbare de directie pentru absolut toţi cei care au nevoie de mai multă conştientizare. Sunt ei motivul pentru a ascende? Da. Unul dintre voi care ascende poate aprofunda lumina pentru ei. Mai mulți care ascend pot manifesta o nouă dramă în viaţa lor. Noi nu vă cerem să-i părăsiți pe cei dragi. Dorim ca ei să facă ascensiunea cu voi.

Toate mesajele mele sunt cuvintele mele, nu cele ale canalului meu. Ea nu are dorințe sau preocupări cu privire la oricare dintre aceste mesaje sau conţinutul lor şi nu poate determina acurateţea acestora. Noi, cei din Marea Frăţie Albă suntem recunoscători ei pentru că oferă o livrare neataşată a cuvintelor noastre.
Putem avea alții care trimit mesaje, atunci când nu avem acest blog? Da. Vă rugăm să o faceţi, dar faceți asta dintr-o claritate fără teamă şi nepărtinitoare. Nici un mesaj de acest fel nu urmează să fie livrat la cei care nu sunt clari. Canalizarea nu este grea pentru cei cu o minte deschisă.

Poate cometa distruge această planetă? Da. O va face? Nu, va face doar lucrurile mai provocatoare. Va putea un astroid să ofere distrugere finală în masă ? Nu, Pământul va continua să existe, cu o posibilitate de a fi energizat din nou. Când această energizare este completă va exista un Nou Pământ.

Veți accepta oferta de a vă înălţa atunci când vine? Nici un detaliu nu lipsește din aceste mesaje. Toate ţările au candidați la ascensiune, chiar şi cele cu dictatori negativi. Această alegere nu este determinarea ţării, aceasta este doar a voastră.

Urmaţi îndrumarea inimii voastre. A face alegerea de a vă înălța este alegerea inimii. Un trezit nu va fi condus de un ego activ. Numărați zilele acum. Bucuraţi-vă de toate momentele. Pregătiți-vă. Puneți-vă treburile voastre în ordine. Obţineţi un plan maestru pentru cei care vor să asiste cu sarcinile de a doua zi. Nu puneți pe nimeni mai presus de chemarea inimii voastre, şi nu depindeți de nimeni să răspundă pentru voi. Fiți împreună cu îngerii şi pretindeți destinul pe care alegeți să-l aveți. Faceţi din acest apel cel la care aspirați.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

transmis prin Aruna


Traducere:Eliza