Pagini

15 septembrie 2011

Mira din Consiliul Înalt Pleiadian


14 septembrie 2011, prin Valerie Donner

Salutări, eu sunt Mira. Eu vă vorbesc astăzi din Înaltul Consiliu Pleiadian. Suntem aici pentru a vă oferi îndrumare constantă şi pentru a vă ajuta pe voi şi Pământul în acest moment. Suntem mereu la dispoziția  apelului vostru. Noi vă auzim tare în aceste zile. Ştim ce se întâmplă în vieţile voastre. Vă rugăm să fiți răbdători pe măsură ce progresăm  spre a lumina cerul vostru.

Sunteţi în procesul de destindere. Acest lucru are loc atunci când o planeta face ascensiunea ei. Liniile spirală de timp a modului în care ați existat se despart, sunt înregistrate în istorie şi sunt şterse din experienţele voastre actuale. Acest lucru poate fi deslușit, deoarece ceea ce este cunoscut şi familiar ca indicatoarele, lipsește. Chiar daca unele lucruri arată la fel vă rugăm să înţelegeţi că nu sunt. Vibrațional ele sunt diferite şi aşa și voi. Frecvenţele şi vibraţiile sunt crescute ca parte a procesului. Trebuie să vă ridicați vibraţiile voastre, pentru a absoarbe Lumina extinsă, care vine la voi. Este transfiguratoare. Ea este transformatoare şi necesară. Acesta este motivul pentru care vă puteţi simți ciudat sau pentru care alții se comporta ciudat în jurul vostru. Este rezistență la aceste energii noi. Vă recomandăm să le respirați și să găsiți încântare în frumuseţea şi grația de a simţi noul.

Ca Lucrători în Lumină sunteți fiinţele cele mai sensibile şi receptive de pe planetă. Pământul se bazează pe voi, pe măsură ce el se schimbă şi primeşte abundenţa Luminii și noilor energii. El  avansează cu modificările lui, care, de asemenea, ajută  la potrivirea variaţiilor în conștiință care au loc cu noile frecvențe. Este o trezire de proporţie mare.

Pământul este cea mai diversă planetă. Acest lucru face procesul de ascensiune complex. Nivelele de conștiință sunt combinate cu diferite credințe religioase, culturi şi moduri de viaţă. O parte a  umanităţii este conectată la Pământ, iar alta este destul de separată. Eu vă garantez că, atunci când aceste modificări sunt încheiate, toți vor avea un nou respect şi o conexiune mai profundă a Mamei Pământ.

Familia voastră spaţială admiră şi adoră Pământul. Acest lucru este valabil pentru acei dintre voi care lucrează pentru Lumină. Savurăm momentul în care fiecare dintre voi vă respectați reciproc, împreună cu Pământul. Anticipăm o reuniune cu familia noastră pământească. Vom avea multe experienţe de schimb şi de expansiune așa cum vom învăța de la voi şi voi de la noi. Familiarizarea din nou, va fi o perioadă de învăţare. Suntem deja pe Pământ. Asta include pe cei din alte sisteme stelare deoarece fiecare dintre noi își ia rolul în complexul proces de ascensiune în care vă găsiți acum.

Facem prezenţa noastră mult mai cunoscută pe cerul vostru. Acest lucru devine evident şi este chiar raportat în media. Este doar o chestiune de timp înainte ca adevărul prezenţei noastre să fie anunţat. Fiți pregătiți pentru surprize. Stați neclintiți pe calea voastră.

Fie ca Lumina și iubirea să fie calea voastră pe măsură ce procedăm cu tot ce avem de făcut în călătoriile noastre reciproce.

Eu sunt Mira din Înaltul Consiliu Pleiadian. Vă iubesc.


Traducere : Eliza