Pagini

5 septembrie 2011

Hilarion Mesajul săptămânii: 4-11 septembrie 2011


primit de Marlene Swetlishoff

Preaiubiţilor,

Aceia dintre voi care au menţinut disciplinele de zi cu zi au descoperit că acum simt mai multă pace în ei înşisi decât au simţit de ceva timp. Cel mai mare efect care este încă vizibil este sentimentul de pierdere a tonusului în chakra plexului solar. Acesta este un rezultat al intrării energiilor cosmice. Menţinerea Luminii va atrage în mod inevitabil, energii mai înalte pentru voi şi pe măsură ce convertiţi aceste energii mai înalte şi le ancoraţi în miezul Pământului pentru folosirea lor atunci şi când are el nevoie de ele, voi ajutaţi să curaţaţi grila de conştiinţă umană de tot ceea ce trebuie să fie disipat înainte de intrarea într-un nivel superior de conştiinţă pentru toţi.

Există multă curăţare care are loc şi această activitate devine mai vizibilă decât oricând înainte. Tot mai multe persoane se trezesc şi desenează linii în nisip, delimitând în mod clar limitele lor personale, astfel că Fiinţele lor sunt protejate de prea multe intrări din lumea exterioară din jurul lor. Bunăstarea voastra personală contează şi fiecare dintre voi trebuie să facă tot ce poate, pentru a vă asigura că aveti un sanctuar liniştit unde puteţi merge pentru reîncărcare şi întinerire.Ca canale ale energiilor înalte,multă înlocuire de energie trebuie să aibă loc în corpurile voastre fizice. Ascultati întotdeauna semnalele pe care corpul vostru vi le dă şi urmaţi direcţia sa.

Continuaţi, Dragii mei, să practicaţi atitudinea de recunoştinţă, pentru ca această practică singură, vă va ajuta enorm în aceste timpuri de schimbări intense, deoarece gândurile emise afara în Univers sunt ceea ce Universul vă va da înapoi manifestat în lumea voastră a formei. Mintea este constructorul şi aceasta este o cheie majoră pentru a crea Lumea în care doriţi să trăiti,deoarece ceea ce locuieste în mod constant in gândurile voastre va aduce într-o formă sau alta manifestarea acelui lucru  în viaţa voastră de zi cu zi,în scopul de a îndeplini cerinţele creaţiei voastre.


Urmaţi îndemnurile inimii voastre, pentru că dintre toate chakrele care sunt activate în cele patru corpuri inferioare ale voastre, este chakra inimii, care este cea mai puternică şi mai activă în acest moment de schimbare, deoarece forţa Iubirii adună impulsuri pentru a crea miracole de transformare în corpurile voastre, la toate nivelurile fiinţei voastre. Suişurile si coborâşurile pe care le-ati experimentat în cadrul emoţiilor voastre sunt o indicaţie că chakra inimii devine din ce în ce mai larg deschisă şi aceasta creşte sentimentul de vulnerabilitate în unii dintre voi,deoarece voi ati învăţat să protejati inimile voastre pentru a le proteja de dureri de respingere, trădare, tristeţe, înşelăciune şi separare.

Sarcina voastra este de a vă muta dincolo de frică, si de a permite apoi Sinelui vostru interior adevărat să devină manifestat prin voi în timp ce păşiti în viaţa voastră de zi cu zi, şi aveţi încredere că sunteţi mereu înconjuraţi cu iubire, protecţie şi îndrumare în toate aspectele vieţii voastre.

Vă felicitam şi vă aplaudăm, pentru persistenţa voastră necontenită în aplicarea factorului de Iubire pe raza voastră de activitate şi influenţă. Mulţumesc, fiecăruia dintre voi, pentru că sunteti o forţă de pace şi de bine în lumea voastră şi pe planeta voastră frumoasă.


Până data viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© 2011 Marlene Swetlishoff
Traducere: Eliza