Pagini

19 septembrie 2011

Hilarion Mesajul săptămânii: 18-25 septembrie 2011



primit de Marlene Swetlishoff

Voi aţi integrat cu toții energiile primite într-un ritm incredibil. Senzaţia de disconfort din zona plexului solar necesită mai multă relaxare din partea voastră şi practică de respiraţie profundă, de preferinţă atunci când sunteți în aer liber. Există în continuare multe schimbări care au loc în interiorul vostru si acest proces va continua,și o mai mare usurință va fi resimţită. Unii dintre voi simt deja mai mare uşurinţă înăuntrul celor patru corpuri inferioare și aceștia vor găsi viaţa devenind mai fericită şi mai plină de grație.

Vălul dintre dimensiuni devine mult mai slăbit şi sunt multe cazuri de interacţiune între ele. Acestea sunt momentele când unii dintre voi își agită capetele şi credeţi că sunteţi confruntați cu momente de rătăcire trecătoare în câmpul vostru de perceptie și asta este, de fapt, ceea ce se întâmplă. Acestea pot fi timpuri de foarte mare confuzie, ce v-ar putea lua de pe calea voastră. Chemați-ne în fiecare dimineaţă şi cereți-ne să venim mai aproape de voi pentru îndrumarea şi protecţia voastră în fiecare zi deoarece aceste momente de rătăcire vor continua să vină cu o frecvenţă mai mare.

Pretutindeni în jurul vostru are loc o mai mare conștientizare şi umanitatea începe să-și asume responsabilitatea şi începe să înţeleagă că a lua o poziţie pentru ceea ce ea crede că este drept are efectul său puternic. Pe măsură ce oamenii se alătură în a-și aduna vocile în diferite proiecte și se concentrează să pună capăt desconsiderării cetăţenilor din această lume şi a resurselor de pe această planetă de la cei care doresc doar sa menţină controlul, în cadrul Celor treziti se iveste realizarea că există o mare putere în cifre şi această realizare are un efect de domino. În timp ce mai mulţi oameni se ridică şi își apară drepturile lor, precum şi drepturile tuturor asupra lumii voastre, schimbarea va veni în moduri incredibil de pașnice.

Pe măsură ce preaiubiții Lucrătorii în Lumină şi cei Treziti de pe planetă iau parte la meditaţii comune şi alte concentrări care sunt conţinute în momentele cele mai oportune în fiecare lună, grila conștiinței de masă este curăţată mai eficient ca oricând înainte. Deoarece este creat tot mai mult spaţiu pentru energiile înalte ale Iubirii Cosmice ce va pătrunde tot, în interiorul şi în jurul Pământului, aceste energii înalte sunt apoi asimilate de către toată lumea şi de totul de pe planetă. Este posibil să fi observat acest lucru în cea mai mare parte, oamenii sunt mult mai dispuşi să fie mai răbdători cu fiecare, decât obisnuiau să fie,sunt mult mai plini de umilinţă şi bunătate unii faţă de alţii şi sunt dispuşi să se oprească şi să se asculte unii pe alţii. Această tendinţă va creşte tot mai puternic cu fiecare zi care trece..


Tot ceea ce aţi pastrat în viziunile voastre pentru o lume mai bună începe acum să vină la îndeplinire şi de aceea vă rugăm să continuaţi ceea ce faceti, chiar dacă lumea ar putea părea mai întunecată ca oricând în timp ce vizualizaţi evenimentele din jurul vostru. Aceasta este, doar iluzia pe care au trăit-o cu toții vieți la rând ,ce este adusă la suprafață pentru reexaminare, atenţie, realizare şi învăţare, şi cel mai important, pentru eliberare şi dizolvare. Multe soluţii noi şi viabile la problemele de vârstă vor începe să iasă la suprafață în conștiința multora si noi idei vor începe să prindă rădăcini, care vor revoluţiona lumea într-una care este demnă şi capabila să devină încă o dată o parte a familiei de Lumină Galactice.

Fiți prezenți în acest moment, dragilor, noua istorie a Noului Pământ este acum scrisă şi voi, fiecare dintre voi, sunteți o parte integrantă a acesteia. Traiți fiecare zi ca /şi pentru slava lui Dumnezeu şi toate vor continua să fie bine. Credinţa şi răbdarea pot muta într-adevăr muntii.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

http://www.therainbowscribe.com/hilarion2011.htm

Traducere: Eliza