Pagini

27 septembrie 2011

Mesajul Arhanghelului Uriel - Sunteţi mereu ÎN iubireIubirea vă înconjoară, ea este peste tot în jurul vostru, pătrunzând totul în Univers. Voi sunteţi iubire, iubirea este voi şi sunteți întotdeauna în iubire. Aceasta nu este iubirea emoțională pe care ego-ul o caută,care are nevoie de o reamintire constantă că este vrednic de iubire. Aceasta este octava cea mai înaltă a iubirii, iubirea care este şi poate fi simţită doar în chakra cea mai înaltă, inima, iubirea care vindeca si nu are nevoie de vindecare, iubirea care iubeşte şi care nu are nevoie de iubire, iubirea care este veselă, dar care nu are nevoie de veselie. Este iubirea în care că aflați întotdeauna,indiferent care sunt  situațiile sau circumstanțele voastre, vă înconjoară în fiecare moment deoarece este structura Universului.

Această iubire nu implică parteneri, relaţii sau emoţii ce le înconjoară. Ceea ce experientați ca iubire în aceste situaţii este o reflectare a nevoii voastre de validare a iubirii spirituale în planul material. Căutaţi iubirea din ego și ignorați iubirea care este în jurul vostru, deoarece nu aveţi o altă persoană în viaţa voastră, care să vă reflecte iubirea. În călătoria umană pentru iubire, ştiţi că aveţi iubire și sunteți iubiți atunci când altcineva vă iubeşte. În călătoria spirituală a iubirii, ştiţi că sunteţi iubit,pentru ca voi sunteți iubire,iubirea este peste tot în jurul vostru și voi sunteți mereu în energia iubirii.

A fi iubit şi a fi în iubire sunt diferite aspecte ale acestui principiu. Stare de a fi în iubire este modul în care recunoaşteţi că sunteţi mereu în energia iubirii. Există două aspecte de a fi în iubire, unul este spiritual şi are la bază  energia, celălalt este material şi este emoţional. A fi în iubirea din spiritul vostru cere pur şi simplu să recunoaşteţi iubirea care este în jurul vostru, din aceasta iubire proveniți voi, si  este în voi, ca lumina voastră divină. A fi în iubirea din ego înseamnă că lumea trebuie să dovedească că sunteți iubit, fie că asta înseamnă a avea o relaţie de iubire, a fi iubit de prieteni şi de familie, sau de a fi evaluat şi apreciat pentru cine sunteți și pentru ceea ce faceți. Toate acestea împărtăşesc o singură caracteristică, ele fac parte din lumea voastră exterioară şi tot ce pot face este să oglindească starea voastră interioară de a fi în iubire înapoi la voi.

Când vă uitaţi la lumea exterioară pentru a valida nevoile voastre interioare,sunteți adesea nemultumiți de rezultate, deoarece realitatea exterioară nu poate fi mai mult decât fiinţa lăuntrică. Ceea ce sunteţi pe interior, este întotdeauna reflectat în realitatea voastră, în oameni şi situaţii care fac parte din calatoria voastră interioară. A înfrunta lumea în fiecare zi, ştiind că sunteți iubire şi a fi întotdeauna în iubire , creează rezonanţă, care va permite iubirii să se desfașoare pentru voi, în fiecare relatie, cu fiecare etapă a călătoriei. A fi iubire înseamnă a cunoaște iubirea; a fi în iubire înseamnă a avea iubire şi a trăi în prezenţa şi confortul iubirii necondiționate înseamnă a cunoaște raiul pe pământ.

 www.urielheals.com 

Traducere : Eliza