Pagini

3 septembrie 2011

Maestrul Kutumi " Transformați Reacţiile voastre în Reacţii Cuantce"



Da , ce titlu interesant nu-i aşa? După cum l-aţi citit -puteți vedea- importanţa majoră a acestor cuvinte? Implicația ce o are poate transforma chiar existența voastră. Nu doar viaţa aşa cum o trăiți astăzi, nu, chiar existența voastră.

Eu cer cu umilinţă atenția voastră cu aceste cuvinte Eu, Kutumi, împărtășesc asta acum cu voi. Această învăţătură curge din învățăturile mele anterioare privind "Țeserea aspectelor voastre în Iluminiare". Această învăţătură a fost pentru a vă încuraja să vă uitați, să înţelegeți şi să vă permiteți să acceptați şi să integrați mai multe aspecte ale personalității voastre. Pentru a înţelege că toate experienţele anterioare ale acestei vieţi şi a vietilor anterioare au ajutat la crearea conștiinței voastre chiar acum, în acest moment de lectură a cuvintelor mele. Ele au creat expectanțe și decizii luate în fiecare moment prin emoțiile voastre.

Toate aceste experienţe înaintează mai departe pentru a crea reacţia voastră la orice eveniment sau experienţă în viaţa de zi cu zi. În mod repetat, ați fost îndemnați să eliberați orice durere şi resentiment din evenimentele din trecut reținute în mintea sub-conştientă şi în corpurile voastre emotionale si mentale. Unii dintre voi încă lucrează la asta. Vă încurajez să continuați. Făcând asta creaţi nu numai o creştere a sufletului, ci, de asemenea, libertate de energiile negative de care încă vă ataşaţi la orice eveniment din trecut, persoană sau experienţă.
Ştiţi că acest lucru este parte a procesului de evoluţie. S-a vorbit de acesta de multe, multe ori. Cu toate acestea, unii dintre voi rămâneți încăpăţânați şi ţineţi strâns de mentalitatea de victimă de suferință si durere. Prietenii mei, vă spun, nu este necesar, nici este niciun motiv să faceți acest lucru. Este alegerea voastră de a vă pedepsi în acest mod. Mai mult, vă spun că sufletul vostru plânge. Vă spun din nou,voi sunteți cei care alegeți să rezistați, care alegeți să nu vă vindecați, care alegeți sa nu căutați asistenţă de vindecare, care alegeți să rămâneți blocați într-o închisoare autopricinuită de durere şi amărăciune.

Este un aspect care doresc să vă ajut să-l înţelegeți astăzi. Chestiunea de alegere, la un nivel mai profund. Așadar, eu nu vorbesc de alegerea voastră în ce privește hainele voastre sau divertismentul. Eu vorbesc de alegerile pe care le faceți cu privire la evenimentele din viaţa de zi cu zi în care interacţionați cu alții. Este alegerea voastră cum alegeţi să răspundeți- să reacţionați. Când ascultaţi știrile controlate ce apar zilnic, cum alegeți să reacţionați? Când citiți articole despre zborurile planetare  de pe pământ sau despre creşterile de temperatură ale vremii, cum alegeți să reacționați la aceste declarații? Cum reacționați la opinile altora?

Vi s-a spus că sunteţi pe o planeta a liberului arbitru. Sunteți liberi să alegeți. Într-adevăr, acest lucru este adevărat, în special în timpul următoarelor  18 luni. Fiecare dintre voi va ajuta, fie cu bună ştiinţă sau în necunoştinţă în crearea viitorului omenirii şi al planetei. Citiți aceste propoziţii din nou, vă rog. Luați într-adevăr sensul, importanţa, puterea.

Mulţi se trezesc pe întreaga planetă la Lumină din sufletul lor. Ei au ales să reacţioneze într-un mod pozitiv, pe o cale care, de asemenea, testează pe fiecare în parte, prin reacția celor dragi la deciziile lor, prin dezvoltarea unui  nou mod de a trăi. Un mod de a trăi , prin adevăr şi integritate personală. Acest lucru nu este întotdeauna uşor, mai ales în primii pasi atunci când răbdarea şi încrederea în procesul sufletului şi spiritului sunt necesare.

Sufletul vostru împinge înainte propria voastră determinare si disciplină de sine. Cu toate acestea, cu fiecare interacţiune cu energiile spiritului, adesea în timpul unei meditaţii, sunteți încurajaţi să avansați cu o determinare reînnoită. Nu este nimic în existenţa voastră materială care se poate compara cu sentimentul interacţiunii sufletului cu spiritul şi manifestarea Sinelui Dumnezeiesc în voi. Nimic.

Mă adresez acum lucrătorului Luminii care s-a  trezit deja din somnul lung al întunericului să înveţe pe alţii, care a arătat altora de atătea ori o nouă cale. Cu toate acestea acum vă aflați  confruntându-vă cu emoţia veche din trecutul vostru - frica. Frica de necunoscut,frica de schimbări în scoarţa Pământului, frica de a pierde posesiunile materiale, frica de supravieţuire în vremurile viitoare, chiar frica de anul 2012. Așa că, vă balansați între Lumina şi întunericul fricii.

Ego-ul reînvie în sine, şoptind în mintea voastră cu îndoieli continue şi pierderi posibile. Începeți să alimentați reacţiile trecutului vostru. Vibraţia voastră începe să coboare deoarece frica distruge determinarea voastră, adevărul vostru, chiar energia Luminii voastre. Vedem acest lucru. Ne întristează foarte mult.

Cu toate acestea, nu e totul pierdut, nu. Eu vă spun: ridicați-vă! Mergeţi la un vindecator, curătați câmpul vostru auric. Mergeți la un grup de meditație şi ridicaţi-vă energia la o vibratie mai înaltă încă o dată. Eliberați îndoială, curățați corpurile voastre mentale si emotionale. Folosiți afirmații pozitive pentru a deschide şi a reînnoi potecile gândirii. Eu vă dau această afirmaţie pentru a o repeta oricând aveți nevoie pe tot parcursul zilei, mai ales când ego-ul încearcă să răspândească îndoiala şi frica în mintea voastră. Spune-vă  -

Nu am nici o frică

Eu sunt Lumina

Eu sunt iubit

Eu sunt în pace

Eu manifest Sinele meu Dumnezeiesc acum !

Spunând aceste cuvinte, luați o pauză pentru un moment pentru a vizualiza şi a respira în Lumina albă. Simţiţi-o cum vă umple, cum vă înconjoară. Acum, vizualizati introducerea  mantiei mele aurii de protecţie, în jurul umerilor voștrii.

Şi aşa va fi.

Am chemat de multe ori toţi lucrătorii în lumină să se unească, să lucreze împreună fără nici o teamă că altcineva le va lua munca. Aceasta este gândirea veche. Cunoaşteţi că acest tip de gândire vă va ține în energia dimensiunilor joase. Așadar, eu vă spun din nou. Alăturaţi-vă împreună. Ajutați-vă unul pe altul. Alegeți o reacţie pozitivă la evenimentele din viaţa voastră. Ambele evenimente, interioare şi exterioare. Rămâneți fideli sufletului vostru. Trăiți în Lumină în fiecare zi. Bucurați-vă prietenii mei. Da, în acest fel puterea voastră reînnoită creează un nou mod magnific de viaţă, activând ADN-ul vostru într-o stare cuantică.

Vechiul mod de viaţă tridimensional va trece în istorie. Nu vă agățați de această dimensiune. Nu o revedeți prin frică. Eliberați-o în întregime acum. Aceasta nu vă mai serveste. Vă ține pur şi simplu în urmă. Sunteţi acum într-un timp  pentru a păși înainte cu îndrăzneală. Trimiteți Lumină și vindecare pentru mulţi dintre cei care au făcut tranziția în grup pentru că aceasta a fost alegerea lor. Da, ei au decis înainte de încarnarea pe Pământ când si cum se vor întoarce acasă. Experienţa lor în această viaţă este completată.

Suprafețele de pământ se vor mișca şi schimba aşa cu s-a făcut de când a fost născut Pământul. Asta nu este noutate prietenii mei. Au fost întotdeauna cicluri - şi vor fi întotdeauna. Acesta este modul pe Pământ. Înţelegeți acest lucru, acceptați acest lucru.

Un nou val de constiinta este iminent omenirii, într-adevăr, asupra tuturor lucrurilor vii de pe Pământ. Datorită tehnologiei voastre mult mai mulți sunt conştienţi de schimbările Pământului, dar, de asemenea, de cele ale spiritului, sufletului şi energiilor înalte. Este un ciclu reînnoit pe care îl experimentaţi. Acum trebuie să decideţi.

Ați face bine să alegeţi reacţiile voastre cu grijă, folosind Lumina Sursei.

Eu ofer binecuvântările mele de Lumină la fiecare dintre voi

Maestrul Kutumi


Traducere : Eliza