Pagini

4 septembrie 2011

Saint Germain & Arhanghelul Rafael "Aşteptarea este aproape de sfârşit"



Maha Cohan Saint Germain va da mesajul său după aceasta.

EU SUNT Arhanghelul Rafael.

Când constiința de masă dintr-o zonă se unește, există opinii diferite pe fiecare subiect, dar există, de asemenea, mai multă comunicare pentru a aduce o înţelegere a acestor diferenţe. Schimbarea obiectivelor lumii materiale într-o altă conștiință nu vor fi rapide sau complet schimbate, deoarece doar un controlor activ poate face acest lucru. Nu sunt luate măsuri drastice pentru a controla nimic.

Forţele dincolo de controlul nostru sunt în mişcare. Ele arata la fel de periculoase cum le desenează omul în desenele animate: în care omul distruge tot pe drumul spre obiectivul său. Dar schimbările create acum nu sunt facute de om: ele sunt un răspuns la ceea ce toți oamenii aşteaptă acum - completarea măiestriei experienţei umane.

Modificarea acestei condiţii naturale,complexe se va respecta numai cu Voința divină. Alte schimbări în timpul pierderii controlului chestiunilor omeneşti nu sunt de dramatizat. Toate aşteptările omului cu privire la controlul în colaborarea cu extraterestrii urmează să fie refuzate. Toate aşteptările lui Dumnezeu sunt în vigoare.

Nu mai trebuie să aşteptaţi. Noi nu vrem ca această următoare solutie la șansa lumii de vindecare să fie întârziată. Sunteți capabili să faceți mutarea în dimensiunile mai înalte? Sunteţi detaşați şi pregătiți să fiți de acord să plecați? Noi, cei din tărâmul angelic aşteptăm acum să mergem mai departe pentru a vă conduce din dimensiunea a 3 a. De îndată ce Dumnezeu decide care este cel mai bun moment, apelul va veni. Puteţi să acceptaţi mesajul meu ca fiind valabil? Eu sunt îngerul care vă va transmite apelul.

Iubirea  este tot ce există,

Arhanghelul Rafael

Dragilor, EU SUNT Saint Germain. Atunci când mesajul de astăzi va fii pe internet următoarea acţiune necesară este de a le spune tuturor celor care sunt candidati la ascensiune să fie pregătiți să treacă în modul de acțiune.( N.T.Engl"can do"mode -a face ) Să poată să părăsească această dimensiune, cu o minte deschisă şi fără suferinţă. Un sentiment de fericire este cheia către un alt apel: conștienizarea de a fi un înger pentru toţi cei care nu vor ascensiona.

Nu mergeți nicăieri. Veţi fi în măsură să oferiți asistenţă celor care vă interesează, dar aceștia nu vor putea să depindă de asta, deoarece nu veți fi vizibili pentru ei. După ce vor acceptă că ați plecat vor primi raspunsurile de care au nevoie cu privire la ceea ce s-a întâmplat.

China nu va deveni tara care ar putea fi, deoarece cei care sunt cei mai important factori de decizie vor ieși din zona Chinei. Pe măsură ce ei acceptă faptul că ascensiunea a fost o alegere făcută de om, ei vor descoperi, de asemenea, că controlul omului este acum sfârșit. Toţi dictatorii de control vor fi lăsați pe continentele pe care le controlează de către cei care nu pot să se apere de rău cu arme (aceia, care livrează iubire în fiecare situatie, vor ascensiona). În schimb, acești dictatori vor fi lăsați cu cei care vor converti dictaturile lor in haos.

Dragii mei, oricine primeste apelul poate ascensiona. Dați acordul, şi apoi mergeţi spre o zonă deschisă. Poate cei care nu și-au dat încă acordul vor merge cu voi. Tot ce trebuie să faceți este să pretindeți adevarata voastră identitate, cu un apel către îngeri al lui"EU SUNT CEL CE SUNT." O schimbare instantanee, este posibilă în voi. Intenţia este tot ce contează.

Vă rog permiteţi-vă bucuria acestei grandioase ocazii. Aliniați-vă cu lumina din inima voastră şi co-creați următoare creație dimensională.

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com/2011/08/waiting-is-almost-over.html

Traducere: Eliza