Pagini

13 septembrie 2011

Mesajul Arhanghelului Uriel - Onorați-vă viața astăzi




Viața pe care o trăiți astăzi, realitatea pe care aţi creat-o, este singura pe care o puteți avea. Ea reflectă vibraţiile voastre energetice, istoria, credinţele şi intenţia. Atunci când judecați  viaţa voastră, pe baza trecutului sau a unui viitor care nu a avut încă loc, vă necinstiți pe voi înșivă si de-valorizați realitatea pe care aţi creat-o. Felul în care vă creaţi viaţa voastră, din clipă în clipă, este aşa cum aţi permis să fie, fie că ați permis conştient sau inconştient. Universul nu ia în considerare dacă alegeți conştient din intenţia voastră cea mai înaltă sau inconştient, alegând din frică şi obicei, pur şi simplu vă onorează pe voi şi opţiunile voastre. Așadar a onora viata voastră, înseamnă de asemenea,a onora Universul şi parteneriatul vostru cu el.

Nu există alte opţiuni pentru voi, altele decât cele pe care le-ați ales, prin onorarea vieţii voastre astăzi, voi permiteți tuturor aspectelor legate de călătoria voastră să se desfăşoare în moduri noi, pentru că prin viaţa  voastră şi prin realitatea pe care o creați puteți să vedeți manifestarea vibraţiilor voastre energetice. Dacă acestea nu iau formă în a treia dimensiune vă sunt ascunse, așa că  prin intermediul formei voi sunteți capabili să vedeți şi să ştiți unde vă aflați în călătoria voastră. Imaginați-vă viaţa ca o imagine pe care o puteţi modifica prin voință, deoarece nu este mai mult decât atât. Detaliile vieții voastre nu sunt la fel de importante ca şi învăţarea și călătoria de vindecare din care acestea fac parte.

Deveniţi blocați în detalii, judecându-vă şi criticând-vă pentru ceea ce simțiți sunt greşeli în alegeri deoarece detaliile sunt paşi mărunți pe calea sufletului vostru. Fiecare pas este important, dar cu judecarea voastră aveţi o perspectivă foarte mică despre voi înșivă ca fiinţă divină. Când vă vedeți în plenitudinea şi întregimea spiritului vostru, în măreţia infinită a sufletului vostru,fiecare pas are o semnificaţie diferită şi vă puteţi onora viaţa pentru că reprezinta calea sufletului vostru, şi învăţarea care este parte a ascensiunii voastre.

Onorați fiecare aspect al vietii voastre astăzi, lecţiile şi profesorii, situaţiile şi evenimentele, temerile şi provocările, deoarece acestea nu sunt mai mult decât aspectele energetice ale călătoriei alese. Şi atunci când le onorați le cunoaşteţi pentru ceea ce sunt şi nu le împuterniciți dincolo de scopul lor adevărat. Acestea sunt instrumente pentru vindecare, învăţare, creştere şi transformare şi atunci când aţi terminat fiecare pas al acestui proces puteți elibera acest aspect şi să permiteți altuia să îi ia locul. Pe măsură ce onorați viaţa voastră, vă onorați pe voi înșivă, lecţiile voastre, calea voastră şi divinitatea voastră. Şi formând acest loc de onorare a cine sunteţi şi a creației voastre, voi permiteți binecuvântărilor abundente să curgă spre voi, în timp ce stați în grația divinitătii voastre si puterii voastre ca un co-creator al realitătii voastre.

picture -www.stardolphin.com
Traducere : Eliza