Pagini

26 septembrie 2011

Hilarion Mesajul Săptămânii: 25 septembrie -1 octombrie 2011



primit de Marlene Swetlishoff


Preaiubiți lucrători în lumină, 


Acesta este un timp pentru a vă susține şi a asculta mesajele interioare pe care corpul vostru fizic vi le oferă acum. Cu infuzia energiilor înalte intense din ultimele zile, mulţi dintre voi descoperiți că dormiți mai multe ore decât înainte. Acesta este felul corpului de a integra energiile și de a permite transformării să aibă loc în interior. Fiecare dintre voi devine un model al noului sistem de operare uman şi, ca atare, aţi fost în fruntea acestui proces.

Mișcarea corpului în timpul acestor momente şi stretching-ul mușchilor, tendoanelor si ligamentelor şi respiraţia profundă ajută la mişcărea energiilor prin voi într-un mod echilibrat. Urmarea unor obiceiuri alimentare adecvate şi hidratarea în cantităţi mari de apă pură este esenţială în timpul acestor vremuri. Mulți dintre voi ajungeți atât de absorbiți în activităţile de zi cu zi că uitați să oferiți organismului hidratare si exerciții de care are nevoie pentru a trece prin schimbările care au loc cu mai mare uşurinţă şi graţie. Amintindu-vă să faceți aceşti paşi simpli, vă va uşura mult stresul.


Este extrem de important să păstrati gândurile voastre în echilibru deoarece aceste timpuri cu energii crescute se vor manifesta cu o rapiditate mai mare decât cea la care gândiți. Dacă vă găsiţi în procesul de eliberare a emoțiilor negative din adâncul interiorului vostru, este esenţial să completaţi rapid ceea ce tocmai a plecat din sistemul vostru, cu mai multe afirmaţii/decrete sau intenţii puternice şi pozitive. Amintindu-vă că sunteţi conectați la Divinitate vă va ajuta să continuați să vă păstraţi pe drumul cel bun.

  Pământul, de asemenea, continuă să se întindă şi să-și deplaseze plăcile tectonice şi schimbările de suprafaţă vor continua să aibă loc. Totul este într-o stare de mişcare şi schimbare constantă. Nu mai există şedere în continuare, decât când mergeti în interiorul vostru iar aceasta tăcere ca o practică de zi cu zi este un dar extrem de important pe care vi-l puteți oferi pe măsură ce zilele continuă în acest an şi în următorul, a fi centrat în esenţa inimii voastre este profund vital.

Veţi începe să observați schimbări pozitive care au loc în transformările corpului vostru, deoarece un sentiment mai mare de ușurință va deveni acum normă şi un sentiment mai mare de bine va începe să înlocuiască sentimentele de pierdere a tonusului şi de anxietate, care au fost răspândite printre voi în timp ce frecvenţele crescute au lovit atmosfera Pământului. Aceste sentimente vor începe acum să se reducă şi pe măsură ce energiile conștiinței umane sunt în continuare ridicate, semnele pozitive ale metamorfozei pașnice vor deveni tot mai mult evidente

Acestea sunt vremuri interesante si provocatoare pentru toţi de pe Pământ şi mult bine este dus la îndeplinire, însă, acestea nu sunt difuzate prin intermediul mass-mediei principale aşa că masele Omenirii nu sunt, în general, conştiente de acestea. Mulți dintre voi vă amintiți acum rădăcinile voastre Divine și darurile pe care le aduceți şi vă ocupați locurile pe Pământ pentru  a fi de mai mare serviciu în zilele următoare. Eforturile Unificate aduc mai departe rezultate puternice. Continuăm să va sprijinim pe fiecare dintre voi prin schimbări şi aplaudăm eforturile voastre neincetate de a ancora mai multă lumină pe Pământ.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

© 2011 Marlene Swetlishoff

www.therainbowscribe.com

Traducere: Eliza