Pagini

9 septembrie 2011

Mesajul Arhanghelului Uriel - Ce nu mai aveţi nevoie?




Totul în viaţă serveste unui scop şi joacă un rol în călătoria voastră de vindecare, începând cu gândurile şi credinţele. Chiar si energiile  pe care le folosiţi pentru a crea viata voastră servesc unui scop şi există un moment în care acestea nu mai sunt folositoare sau adecvate. Fiecare lucru de care nu vă mai bucuraţi şi-a îndeplinit scopul său în viaţa voastră şi este ceva de care nu mai este nevoie. Puteţi elibera acele lucruri stiind că acesta este un semn de închidere şi finalizare? Ce nu mai este vesel reprezintă o energie pe care voi o finalizati, ati terminat cu ea si ea de asemenei cu voi.

Aşa cum aveţi lecţii de învăţat din fiecare experienţă, ele, de asemenea  au lectii de învătat de la voi. În fiecare situaţie, voi sunteti atât student cât şi profesor, cel care trebuie să înveţe şi prin învăţarea voastră, voi învătaţi pe altii. Fie că este o persoană sau o experientă, vine un moment ce nu mai deţine nici o învăţare sau energie pentru voi, dar voi, de asemenea, nu mai deţineti nici o energie pentru el. Conexiunea dispare şi ea devine neimplinitoare, nesatisfăcătoare şi potenţialul de vindecare, de învăţare şi de transformare a disparut. Fără o conexiune energetică a devenit ceva ce nu mai aveţi nevoie şi se poate acum elibera.

Atunci când viaţa voastră este plină cu lucruri de care nu mai aveti nevoie exista un sentiment de a fi blocat si nefericit, deoarece nu există nici o rezonanţă energetică sau conexiune cu cine sunteti si ceea ce este în viaţa voastră. Este timpul pentru o schimbare într-un nou nivel de creaţie şi de înţelegere. Din limitările voastre puteţi învăta despre cum vă limitati pe voi înşivă. Din nefericire vă puteţi crea noi oportunităţi pentru bucurie. Din durerea voastră puteti găsi noi modalitati de a vă exprima iubirea. Pentru fiecare lucru de care nu mai aveţi nevoie este ceva ce aşteaptă să-l înlocuiască, odată ce aţi îmbrăţişat transformarea si ati permis noi modalităţi de gândire şi de a fi sa fie noua voastră realitate.


Există o mare putere în a fi capabil să vă eliberati de ceea ce nu mai aveţi nevoie pentru că vă eliberati pe voi înşivă din acea energie şi, de asemenea, îi permiteti să mearga mai departe, deoarece nu mai are nici ea nevoie de voi. Apoi, puteţi trece fiecare în alte experienţe cu care rezonati. Acest lucru este valabil pentru oamenii din viaţa voastră, locul de muncă pe care ştiţi că trebuie să-l schimbati, convingerile care limitează bucuria voastră şi gândurile care vă ţin în frică. Când ştiţi că acestea trebuie să se schimbe, permiteti schimbarea să se întâmple cu bucurie şi recunoştinţă şi să fiti constienti că eliberând ceea ce nu mai aveti nevoie permite noii energii să intre în viaţa voastră. Şi, odată ce vă daţi seama că nu mai este nevoie de ceva, o vindecare şi un ciclu de învăţare a fost completat şi v-aţi mutat într-un nou nivel de vibratie energetică, experienţă şi potenţial.

www.urielheals.com

Traducere :Eliza