Pagini

24 septembrie 2011

Saint Germain “Treziți-vă și Înălțați-vă”


Concentrați-vă pe teoriile conspiraţiei şi nu vă veţi trezi şi nu vă veţi înălţa. Nu că acestea nu ar fi corecte, cele mai multe dintre ele sunt fapte credibile ce contribuie la conştientizarea cabalei umane. Dar aceasta nu ar trebui sa fie focalizarea celor care doresc să se înalţe. De ce? Pentru că acest lucru ajută atitudinile negative să crească. Orice lucru "împotrivă" contează ca negativitate, indiferent ce subiect este atacat. Când omul alege orice opinie care este "împotrivă" alteia, mintea lui este prinsă în vis.

Nicăieri nu se spune ca acest vis este Realitate. Omul nu are nici o înţelegere a Realităţii. Sunteți preocupați cu privire la orice conspiraţie sau controlor de dialog menţionat de acest blog, sau de alte surse? Atunci, nu sunteți treziți încă. Toate aceste lucruri fac parte din vis, mesajele mele de asemenea precum şi orice alt contact cu Maeștrii şi îngerii.

O trezire este să se stăpânească viaţa fără credinţa în vis. Când vă treziti, deveniți conştienţi de faptul că visul este un vis, şi toți cei care încă visează nu sunt treziți. "O să mă înalţ?" este o întrebare pe care visătorul o solicită."O să ne trezim?" este o întrebare mult mai conştientă.

Toate conspiraţiile nu sunt teorii. Cele mai multe sunt explicații exacte ale visului, care este jucat ca vis. Nici una dintre  descrierile de "implicare activă" nu sunt născocite de către cei care le livrează minții omului, cu excepţia celor oficiale. Nici o declarație oficială cu privire la starea omului nu vine cu o explicație exactă, numai cu informații fabricate pentru a vă îndepărta de ceea ce este corect. Dar, nici una dintre aceste două scenarii nu vă va duce la starea trezită. Ambele sunt distrageri ale atenţiei!  Convingerea mentală pentru orice matrice a materializării nu conţine nici o acurateţe în imaginea de ansamblu, numai în gaura cheii prin o observați.

Mesajul meu de astăzi nu este  despre dacă există sau nu există o conspiratie. Este vorba despre vis și despre a nu visa.

Sunt șanse să nu fiți de acord cu nimic din ce este susţinut de mine astăzi. De ce? Pentru că vorbim despre trezirea la o imagine mai precisă decât cea pe care o întâlneste ochiul vostru atunci când acesta vede prin gaura cheii. Vă rog să nu permiteți minții voastre să anuleze acest mesaj înainte de a învăța următoarele atribute de a fi treaz:

1. Claritatea despre modul în care hipnotizează visul conștiința de masă.

2. Conştientizarea Adevărului că mintea nu poate înțelege.

3. Schimbarea în conștiință a unui adept la conştientizarea tărâmurilor mai înalte și nu numai.

4. Anularea acelor atitudini, care au învins ascensiunea.

5. Răspunsuri la toate întrebările legate de vis.
  
Realizarea unui salt în conștiință poate fi un rezultat direct de întrerupere a preocupărilor voastre mentale despre drama ce este adoptată de către toți visătorii. Plasarea tuturor acestor drame într-o categorie de "Realitate nu vis"; este o modalitate bună de a începe. Apoi, mutaţi atenţia departe de toți prestatorii de control faţă de victima materială. Toate acestea fac parte din vis şi vă puteţi detaşa de  el. A vă convinge pe voi (sau oricine altcineva) cu privire la exactitatea oricărei informații este distrugere mentală a luminii.

Voi trimiteți lumina numai din esenţa fiinţei voastre. Ghidul vostru spre trezire este în centrul acelei lumini-în profunzimea din interiorul vostru-nu în minte. Uitați de toată modificărea informațiilor,de toate teoriile hipnotizatoare ale conspiraţiei, de toate informațiile chestiunilor umane, şi mergeți în această profunzime pentru a verifica realitatea voastră. Nu doar pentru a arunca o privire obișnuită, ci pentru o acceptare profundă, clară a ceea ce se găseşte în conştiinţa din inima voastră.

Lăsați visul să fie divertismentul vostru,nu o parte din continua voastră creație. Mintea este directorul ne-înţelegerii voastre. Curățați mintea de toate știrile exterioare şi deschideți inima pentru conştientizare trezită. Avem nevoie de mai multe treziri  ca să fie atinsă schimbarea conștiinței de masă în vis.

Suntem aproape de ascensiune, iar noi nu suntem mulţumiţi cu mai puţin de toţi cei care au ales ascensiunea la următorul val. V-ați trezit? Nu? Atunci nu veți pleca când se va produce ascensiunea. Vă puteţi trezi ACUM- nu este nevoie de nimic altceva decât ceea ce tocmai v-am spus în acest mesaj.

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

transmis prin Aruna


Traducere:Eliza