Pagini

11 septembrie 2011

Saint Germain "Sunteți capabili să vorbiți despre Ascensiune?"


Poate discuţia mea despre cometa să fie o modalitate de a deschide un dialog cu cei care nu sunt conştienţi de deschiderea ascensiunii actuale? Nu ar fi minunat dacă ar putea ascensiona mai mulți decât sunt deja angajați? Ce să spun? “Sunteți conştienți că există potenţialul de mai multe dezastre majore ce urmează, din cauza mișcării cometei spre această zonă? Contactul cu cometa nu o să le creeze, dar o conditie atmosferică ce o provoacă, poate. Ce putem face pentru a vă pregăti pentru aceasă posibilitate? Luați echipamentele de camping, o cantitate bună de alimente uscate pentru tabără, şi un purificator de apă pentru a schimba calitatea apei pentru a fi potabilă. Pregatiți un bagaj! Fiți pregătiți să mergeți departe de casa voastră doar cu aceste lucruri. Orice zonă a Pământului poate fi modificată. Orice zonă poate deveni haotică. Nici o mulțime de lucruri de preț nu pot neutraliza aceste pretenții de schimbăre activă ale cometei. Cauza şi efectul nu pot fi modificate de-acum doar adunarea acelor lucruri de care ați putea avea nevoie. Putem face previziuni despre asta? Nu, doar că se poate întâmpla orice."

Acum, acest lucru nu menţionează ascensiunea, dar vă puteți duce acolo, dacă apoi  întrebați."Sunteți conştienti de faptul că mulţi oameni cred că pot ascensiona? Poate fi aceasta o posibilitate reală?"În această deschidere puteţi vorbi despre ceea ce se spune, nu, despre ceea ce gândiți despre acest subiect. Ascensiunea poate însemna orice pentru ei, şi, de asemenea, nimic. Ceea ce vreau este  a deschide mințile la curiozitatea a ceea ce este ascensiunea şi ai lăsa pe ei să verifice informațile disponibile prin intermediul internetului. Multe site-uri sunt disponibile pentru ai ajuta să înţeleagă atitudinea mentală necesară ascenisunii.
Poate că ei nu vor fi capabili să accepte ascensiunea acum. Pot fi ei candidaţi pentru urmatorul val? Absolut, pentru că dacă sunt în măsură să determine ascensiunea o cauză a dispariţiei în masă, acest lucru îi poate îndruma spre vindecare, interes şi trezire.

Agenţi de schimbare pot fi, de asemenea, baieti buni care deschid uşi mentale prin intermediul căreia să vina mai multă conştientizarea conştientă  . Oferiți darul conştientizarii şi mergeti  spre ascensiune cu recunoştinţă divină  pe măsură ce răspundeți  apelului.

Au fost prezentate numeroase avertizări oamenilor cu privire la modificările care vin. A nu fi conştient nu este o scuză atunci când o schimbare majoră activează. Încrederea în planul divin va conduce organismul spre ascensiune, deşi nu vă va duce către siguranţă dacă  detonează o tornadă casa voastră sau dacă pare ca un astroid distruge pământul în ţara voastră. Toate solicitările mentale către Dumnezeu pentru îngrijire şi siguranţă nu pot fi auzite. Sunt organismele capabile să evite moartea? Nu. De ce ați vrea atunci când ascensiunea poate fi atinsă în pragul morţii? Pașiți în uşă. Ascendeți ca Eu Sunt Cel Ce Sunt şi activați iubirea în organism astfel încât să-i poată contacta pe toţi cei care au prins frica în recipientul lor.

Ce se poate face pentru a lăsa această frică să plece? Alergați-o cu mare fericire, apoi adânciți această fericire în conştientizarea faptului că iese din Maestrul din interior. Într-o dinamică de frică, cu cât aduceți mai multă fericire în lume cu atât mai uşor va fi pentru voi a ascende. Ce se poate face pentru a finaliza contractul? Ascendeți.  Nici un contract nu va mai continuă dincolo de ascensiune.  Doar  o conştientizare a iubirii rămâne.

Ați evitat conversaţii despre ascensiune? Vă pasă de ce cred alţii despre voi? Da? Atunci nu sunteți pregătiți să ascendeți. Atunci când veți putea să trăiți fără să vă fie frică, chiar dacă aceasta este frica de a fi declarat debil mintal, veți putea merge dincolo de toată experienţa 3-D. Îngrijorarea despre capacitatea voastră de a fi acceptați de către cei care nu sunt atât de conștienți ca si voi, este atitudinea densă proprie, care are nevoie să plece. Aveți de gând să fiți un Maestru Înălţat sau nu?

O definiţie clară a ascensiunii este de ajutor: "Sfârșitul iluziei în întuneric." Atunci când există frică, comandă întunericul! Alegeţi să lăsați întunericul să plece. Oferiți LUMINII din voi o şansă de a fi liberă. Ascendeți și nu mai visați visul. Sunteți capabili să renunţați la atitudinile dense? Alegeți  asta acum!

EU SUNT CEL CE SUNT

Maestrul Înălțat Saint Germain

transmis prin Aruna

http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com/

Traducere: Eliza