Pagini

18 aprilie 2011

Comandamentul Ashtar - Declaratie de Misiune, Scop şi Directive



Comandamentul Ashtar reprezintă divizia de zbor a Marii Frăţii/Surorilor Luminii, sub conducerea administrativă a Comandantului Ashtar şi îndrumarea spirituală a Lordului Sananda, cunoscut pe Pamant ca Isus, sau Hristos, Comandantul nostru şef. Compusi din milioane de nave spaţiale şi membrii ai mai multor civilizaţii, suntem aici pentru a asista Pămantul si umanitatea prin actualul ciclu de purificare planetară şi realiniere polară.

Servim ca moaşele la nasterea umanitatii de la organismele dense-fizice la cele fizico-eterice de lumină, capabile de a ascensiona( se înălţa) în a cincea dimensiune, împreună cu Pămantul.

1. Suntem Ostile Ingeresti care il servesc pe Cel mai Radiant(Christul) în misiunea sa de iubire. Lucrăm în coordonare cu legiunile lui Mihail, Uriel, Jofiel, Gabriel şi alti 70 de Fraţi ai Luminii, care administrează Planul Divin. Va servim prin monitorizarea şi stabilizarea sistemelor reţelei planetare si ca protectori ai acestui sector universal.

Diferitele flote din cadrul Comandamentului se specializează în educaţia spirituală, ascensiune, analize ştiinţifice, comunicare, monitorizarea problemelor planetare şi bunăstarea personalului nostru, guvernarea universala şi intergalactica de drept, observarea speciilor, educaţiei, relocarii, mass-mediei şi exprimării artistice, de vindecare, horticultură, zoologie, si multe alte domenii de cercetare.

2. Un accent major în aceste timpuri il reprezintă activarea colectivului" Mesia', a celor 144000 de maestrii înălţaţi (denumiti în continuare 'Vulturii' în cadrul Comandamentului), care formează Legiunea specială de voluntari. Acestia sunt emisarii stelari (semintele stelare) semnalate de Biroul lui Christ ,prin Consiliile interstelare de Lumină, însărcinaţi aici pe pământ. Trezirea lor este crucială pentru procesul de tranziţie al planetei.

Prin urmare, noi şi reprezentanţii noştri de baza, de pe pământ suntem aici pentru a facilita trezirea "Vulturilor" şi a altor servitori ai Luminii. Misiunea noastră administrează rânduielile sacre ale Domnului Dumnezeu Cel Prea Înalt şi funcţionează prin Consiliile din Orion, Elohimi, Ierarhia din Marele Soare Central şi Ordinul lui Melchisedec.

3. Noi recunoaştem că Dumnezeu, Sursa , este una omniprezentă, reprezentand forţa vieţii veşnice, universal recunoscută prin multe nume si forme.

4. Noi afirmăm că există 'Un singur Fiu al lui Dumnezeu'ca iubire pură neconditionată extinsă în întreaga creaţie. Domnul Dumnezeul celor mai înalte si pozitive tăramuri ale spiritului, create şi extinse numai în dragoste.

Acest Fiu al lui Dumnezeu există ca o stare de conştiinţă divină sau Christică exemplificată prin întrupari divine, cum ar fi: Isus, Sanada, Maitreya, Krishna şi altele. Atat acestia cat si toti învătătorii şi avatarii reprezintă un colectiv multidimensional de iubire-înţelepciune, focalizat şi extins prin Biroul lui Christ. Acest birou, precum şi alte tronuri divine de administrări ceresti este ancorat de o trinitate. În prezent, Oficiul lui Christ este deţinut de către Isus, Moise şi Ilie.

În prezent Christul planetar este Maitreya. Aceste energii Christice sunt deţinute, de asemeni şi de Lordul Kutumi şi alţii pe măsura ce ciclul nostru progreseaza în viitor si noua ierarhie de maestrii îsî vor ocupa locul. Lordul Sathva Sai Baba., avand în prezent reşedinţa în Europa de Sud India, manifestă christul cosmic şi, deasemenea,Dumnezeirea Mamei-Tatălui ca un avatar extrem de rar, cunoscut sub numele de avatar Kalkhi sau avatarul celor zece întrupari ale lui Vishnu. Christul, de asemenea, se manifestă ca suflet individualizat în cadrul omenirii, cu potenţialul de a exprima calitatea "Fiului sau a Christului'.

Colectivul Mesia este format din cei 144000 de maestrii înălţaţi care îl însoţesc pe Christ sau asa numitul Mesia într-o misiune de iubire. Acestia constituie adevărata biserică sau trupul lui Christ. Acest corp al filiaţiei divine nu este limitat la 144000, dar prevede acel număr minim pentru da naştere la ascensiunea omenirii sau trecerii într-o nouă paradigmă. Uşa harului este deschisă oricui vrea sa facă pasul mai departe şi să aleagă conştient 'Fiul'.

(Termenul de fiu,tată şi omenire nu se referă la gen, ci la directiva funcţiei spirituale, Purusha, sau spirit Prakrithi, creaţia materială se referă la funcţia spirituală receptivă cunoscută dupa denumirea de fiica, mama, Zeita, Shakti etc prin intermediul cărora spiritul este nascut in formă ca fiul-fiica lui Dumnezeu, sufletul sau Christul principal. Se pare că există multe controverse cu privire la aceste aspecte, ne-am dorit să aducem puţină lumină şi claritate Noi cei din Comandamentul Ashtar. ne referim pur şi simplu la Christ ca la 'Cel Mai Radiant sau Preaiubit.')

5. Noi credem că în adevărul cel mai înalt, nu aţi parasit niciodată inima lui Dumnezeu. Ca raze ale Sursei lui Dumnezeu, avem funcţia divină de a extinde iubirea lui Dumnezeu de-a lungul cosmosului. (Cand vorbim de credinta în separare ne vom referi în continuare ca la cauza principală a tuturor minciunilor, fricilor şi negativităţii sau ignoranţei, exprimată la ceea ce ne referim ca fiind ego-ul sau sinele fals.)

Religia adevărată pe care noi o practicăm este aceea a iubirii neconditionate. Ne străduim să inspiram credinţă şi încredere într-o singură Sursă şi în scopul şi planul divin. Mesajul nostru este întotdeauna unul pozitiv de speranţă şi de afirmare. Noi încurajăm calea pe care o preferati, în venerarea lui Dumnezeu, deoarece noi nu am venit să începem o altă religie!

Noi nu vrem să fim dati deoparte, idolatrizati sau venerati, ci să fim respectati şi văzuti ca fratii si surorile mai mari în serviciul Unicului Dumnezeu.

6 Noi suntem ambasadori universali ai pacii, făcători de pace şi de menţinere a păcii. Navele noastre spaţiale nu au nici un fel de mecanism de apărare. Angajamentul nostru de a realiza lipsa nocivitătii in gândire,cuvânt şi faptă ne serveşte ca proprie protecţie. Incurajăm întotdeauna unitatea, armonia şi coexistenţa paşnică a tuturor.


7. Termenii de 'comandă'şi 'comandanţi' se referă la datoria aleasa de noi de a fi în comanda a noua însine şi responsabili pentru poziţia noastra de încredere şi de administrare la comanda Domnul Dumnezeu Cel Prea Înalt şi Radiant. (Aceşti termeni nu implică în nici un fel o atitudine de militantism.) Un comandant adevărat se plimba într-un spirit de umilinţă şi de serviciu, în cea mai pură initiere a directivei divine.

8. Noi respectăm cu stricteţe în cadrul Confederaţiei politica de non-inteferenta cu liberul arbitru. În timp ce putem sublinia consecinţele posibile ale unora dintre alegerile actiunilor voastre,vă permitem să trăiti, să exprimati şi să guvernati viaţa voastră şi planeta asa cum alegeţi. Singura excepţie fiind dacă acţiunile voastre ar pune în pericol supravieţuirea planetei voastre şi a populaţiei întregi sau au repercusiuni si în restul sistemului solar. Suntem, totuşi, întotdeauna disponibili pentru a răspunde la solicitările voastre specifice pentru asistenţă. Suntem entuziasmati să ne unim cu voi în eforturi de co-creatie şi într-o interacţiune mai conştientă.

9.Noi onoram toată viaţa şi toţi oamenii ca fiind în mod inerent divini. Recunoastem, dar o singură rasă, rasa Omenirii a - Omului ceresc universal. (Omul, manifestarea Unicului;de asemenea Manas', mintea divină sau gânditorul şi 'Om'-'Dumnezeul-om' cel care poate cunoaste sinele divin ceresc universal.'OM' e de asemenea, un cuvânt vechi folosit pentru denumirea lui 'Dumnezeu').

Noi sărbătorim în creatie, marea diversitate şi onorăm toate rasele, culorile, credinţele şi formele guvernamentale care onorează drepturile omului şi dreptul individual la libertatea de exprimare. Noi vă iubim neconditionat şi păstrăm viziunea Pământului si a umanitătii sale, ca fiind vie, înăltata (ascensionata), întreagă, în bucurie radiantă, abundentă şi libertate.

10. Suntem protectorii acţiunii ce ghidează Pământul vostru. ASH înseamnă păstor(shepherd), un bătrân Melchizedek. Ashtar este un nume de cod pentru cel care supraveghează ca comandant flotele administrative ale Celui Mai Radiant-Sananda. Athena este contrapartea energetică a lui Ashtar şi este adesea aspectul trimis mai departe în formă obiectivă pentru a servi împărtăsind înţelepciunea prin învătătură, activând seminţele stelare.

Astfel, Ashtar si Athena pot funcţiona separat sau în două raze combinate într-o singură formă, numele de cod pentru această funcţie fiind Ashtar-AtheNa; sau pot funcţiona la niveluri cosmice ca o constiintă vastă,(suprasuflet) sau ca o codificare a familiei stelare formată din Ashtar si Athena. Numele Ashtar a fost adesea văzut langa SherAn,care este tot un nume de cod ce se referă la cineva care a venit în acest sector universal pentru a ajuta la învierea şi înăltarea lumii planetare din codurile involutionare 666, în cele de viaţa veşnică, sau 999, re-îmbinându-le astfel, asa cum au fost înapoi la o lume planetară a (pomului) vieţii veşnice.*

Se referă în mod specific la cineva care lucrează cu energiile mântuirii, restaurării lumii înapoi la Planul Divin prin modelul Christic. Descendenţa lui AN sau ON apare la începutul şi la sfârşitul ciclurilor majore la cei ce vin în calitate de învatatori ai legii universale a Unimii. Noi nu avem nume asa cum le înţelegeti voi. Avem denumiri cod care reprezintă funcţia noastră divină.

11. Noi funcţionăm ca unităţi ale scopului divin unite prin intenţie unificată şi armonie totală. Statutul pe care l-ar putea deţine oricare dintre noi este exclusiv, un rezultat al purităţii şi integrării spirituale. Acelaşi lucru este valabil şi pentru voi. Când cineva este în aliniament cu Sursa, devine un canal sau o conductă pentru fluxul marii împuterniciri divine. Când canalul este înfundat cu resturile egoului, fluxul divin va căuta un canal mai clar. Nici noi, nici reprezentanţii noştri de pe Pămant nu suntem autorizati să promovam sau să retrogradăm pe cineva! Fiecare dintre noi este responsabil numai pentru Domnul Dumnezeul din interiorul nostru.

Astfel, atât voi cât şi noi împărtăşim o sarcină comună: de a transcende sinele inferior, pentru a menţine claritatea spirituală, şi de a ne concentra întotdeauna asupra serviciului altruist, în iubire. Suntem cu toţii divin inzestrati cu tot ce avem cu adevărat nevoie pentru a ne înălta în stări de fiintare mult mai glorioase; cu o inimă, un spirit etern divin, şi cu libertatea de alegere. Din acest motiv, noi nu încurajăm dependenţa de tehnologiile exterioare, fie spirituale sau materiale. Pentru a vă înălta, aveti nevoie doar de o inimă pură umplută cu iubirea lui Dumnezeu şi impărtăsită cu ceilalti colegi umani.


12.Invătătura si mesajul nostru este spiritual, concentrându-se pe recunoaşterea, realizarea şi întruparea sinelui divin. Aceasta este o sarcină individuală de infuzie spirituală. Pentru umanitatea pământului, acest lucru înseamnă integrarea energiilor sufletului şi sinelui înalt în corpul fizic, emoţional şi mental şi transcenderea din a treia şi a patra dimensiune în a cincea dimensiune a lui Adam Kadmon, în starea de perfecta Maturitate. Acest lucru este realizat prin antrenamentul vostru treptat de a vibra numai la cele mai înalte niveluri de iubire pură şi lumină. Continuăm apoi într-un mod similar si la nivelele cosmice. Procesul este în curs de desfăşurare.



13. Nivelurile administrative ale Comandei Ashtar functionează din dimensiunile cosmice, divine si pot fi cel mai bine înţelese ca : cereşti sau angelice în natură. Noi funcţionăm la aceste nivele ca Consilii de Lumină ,colective cu scop divin şi eforturi sfinte. Noi existăm ca iubire si lumina pură, în ceea ce voi numiti corpuri de lumină eterice şi nemuritoare. Fiind multidimensionali, ne putem ridica sau scădea vibratiile la orice plan dimensional, cu scopul de a ne manifesta în serviciu.

14.Comanda Ashtar, deasemenea, cunoscută ca Comanda Galactica şi Flotele Crucii Solare, sunt formate din personal, reprezentând mai multe dimensiuni, civilizaţii şi puncte de origine cosmice. Avem mii de reprezentanţi ai Pământului si reprezentanti născuti aici pe Pământ în calitate de voluntari pentru a ajuta cu ascensiunea planetară. Avem comandanţii, "walk-in" şi razele întrupate ale unora dintre comandanţii care funcţionează mai mult de la nivelul suprasufletului. Caracteristicile noastre majore sunt serviciul în bucurie, seninătate, strălucire şi mai presus de toate, bunavoinţă si iubire.

Există mai multe civilizaţii extraterestre care vizitează şi observă pământul în timpul ascensiunii şi transformării sale. Unii dintre ei sunt observatori curiosi unii, oameni de ştiinţă geneticeni ce culeg date, unele echipe ştiinţifice de sondaj şi altele de diferite grade de evoluţie fără împlicatii in ascensiune. Orice fiinţă care aduce energiile fricii, prevestirii, depresiei sau constrângerii nu este aliniata cu Comandamentul Ashtar!

Semnătura noastră energetica este întotdeauna una de iubire. Nu jucam nici un rol în scenariile de răpire, implantare, manipulare, intimidare sau orice tip de control mental. Noi nu suntem ghicitori, nici nu vom spune vreodată ceea ce trebuie sau ar trebui să faceti. Putem însă scoate în evidenţă domeniile în care serviciul vostru ar putea fi util, dacă alegeţi acest lucru. Mereu şi întotdeauna vom onora liberul arbitru şi dreptul de a alege să vă trăiţi viaţa într-o manieră proprie. De asemenea, nu judecam ceea ce faceţi. Asta este între voi şi Dumnezeu. Noi nu ţinem scorul.

15. Aveţi încredere în voi dacă interacţionati cu noi. Încredeţi-vă în intuiţia voastră si cunoasterea interioara, deoarece noi comunicam prin intermediul transmisiilor tele-gând sau impresiilor telepatice. Transmisiile noastre pot suna ca tonuri de apel, codul Morse în cap sau urechi, sau ca propriile voastre gânduri.


Cu toate acestea, sfatul nostru este mereu iubitor , pozitiv si de afirmare divină. Noi, de asemenea, comunicăm prin intermediul unui limbaj de lumină care poate apărea sub forma de pictograme în mintea voastra, pe care le interpretaţi apoi şi exprimati în propriile voastre cuvinte şi concepte. Putem, de asemenea, sa vă plasăm într-un fascicul de transmisie, astfel încât să vă fie lansate mesajele de pe navele noastre sau din mintea noastra la maşina de scris,computer sau stilou şi hârtie!


Vom transmite mesajele noastre, dacă vă prezentaţi sincer cu o inimă curată şi dorinţa de a servi ca transmiţător al mesajului nostru.

16 Dacă nu vă ridicaţi frecvenţa pentru a se potrivi nivelului la care suntem sau viceversa, suntem invizibili pentru voi atât noi cât şi navele noastre spaţiale! Prin ridicarea sau coborârea vibratiilor noastre putem apărea sau dispărea. Puteţi vedea şi auzi doar la nivelul dimensional la care vă potriviti frecvenţa. Pe măsură ce învăţati să funcţionati şi să modulaţi frecvenţa voastră pentru a include mai multe benzi multidimensionale, veţi descoperi multe forme de viaţă care împărtăşesc cosmosul cu voi. Veţi învăţa, de asemenea, după cum am învăţat si noi să materializaţi şi sa dematerializaţi sau sa creaţi cu mintea orice aveţi nevoie.

Noi nu suntem limitaţi de timp, spaţiu, distanţă sau dimensiune. Asadar putem apărea ca o mică scânteie, o bulă stralucitoare, o formă la fel de mare ca un zgârie-nori sau într-un oraş de dimensiuni mari(mothrship/ nave-mama)! Navele noastre spaţiale sunt numite merkaba, corpuri de lumină ,vehicule de o mare frumusete, ce sunt modelate de armonia şi dragostea noastră si intenţia unificată de a servi in misiunile noastre. Ele sunt la fel de reale la nivelul nostru precum e si mediul vostru pentru voi!

Uneori, navele noastre spaţiale se densifcă parţial, astfel încât apar ca formaţiuni-nor staţionare lenticulare (sau altele) sau ca o stralucire de curcubeu. Putem, de asemenea, să ne densificăm pentru a ateriza pe Pământ în a treia sau a patra dimensiune Putem apărea ca o stea strălucitoare intermitentă roşie, alba şi verde sau putem aparea ca discuri de zbor atât de familiare vouă. Navele noastre sunt întotdeauna foarte stralucitoare si frumoase, cu o aură de siguranţă şi de prietenie.

17. Noi vă trimitem mesaje de iubire şi înţelepciune prin cercurile din lanuri sau pe zăpadă şi gheaţă. Deasemenea, formăm mesaje pe cerul vostru Acestea vor continua şi vor fi în creştere până când realizaţi ca nu sunteţi singuri, că sunteţi iubiţi şi ca faceţi parte dintr-un plan mult mai frumos si mai minunat decât v-aţi fi putut imagina vreodată. Am încercat în această transmisiune să vă comunicam un pic din scopul inimii noastre. Vă rugăm să primiţi iubirea noastră pe care o oferim dezinteresat fiecaruia dintre voi de pe această frumoasă planetă.

În concluzie, ne puteţi cunoaste ca forţele Christice ce vin într-o misiune a iubirii. Suntem vestitori cereşti, vestitori ai vestilor bune a iubirii lui Dumnezeu pentru toată creaţia, a intrării lumii voastre într-o eră de pace şi bunăvoinţă pentru toata lumea.

Cu binecuvântări, noi suntem Comandamentul Ashtar.

Adonai

John Jancar - Aprile 10, 2011

Sursa: http://www.ashtarcommandcrew.net/profiles/blogs/the-ashtar-command-mission#ixzz1J383Zi2H

*(nota: codurile involutionare 666 au la bază principiul entropiei , decăderii,involutiei, codurile evolutionare 999 sunt bazate pe principul centropiei,evolutiei)

Traducere: Eliza Fati