Pagini

12 aprilie 2011

Mesagerii-Sentol - Sistemul Ilerius -Mederikama, Troden, Siy - zona sumeriană Palmira

16 - V - 1995, ora 2.30


Solteris! Această comunicare are rolul de a preciza schimbarea de vibraţii din această perioadă de mijloc a Apocalipsului, care se face simţită cu nouă luni înainte de intrarea în anul Soarelui, Anul Luminii, Anul lui Ra, denumit astfel datorită frecvenţei subtile generate de steaua centrală a Sistemului Phydelia.
Ciclul comunicărilor realizate până în prezent urmează să apară ca prima parte a volumului I al ciclului de cărţi Viaţa pe Geea. Pentru a evita impactul informaţional şi, totodată, pentru stabilizarea vibraţiei care, de această dată, se află în rezonanţă cu transformările universale, decidem apariţia sa în cadrul ELTEI-Universitate ca material de uz intern, momentul apariţiei fiind Rarău V. Acest material urmează să fie multiplicat în prima fază în 700 de exemplare, la care vor avea acces cei care, prin vibraţia lor, vor alege drept vacanţă de vară Zona Rarăului. Ne adresăm în primul rând eltiştilor, cu rugămintea să nu-i sperie pe cei din jurul lor când aceste date vor ajunge la ei. Este necesară folosirea acestei metode, originale sau neobişnuite în algoritmul de apariţie a informaţiei, tocmai pentru a evita un impact informaţional, căci aceste rânduri vă înfăţişează nu numai o realitate a prezentului, ci ne deconspirăm în faţa voastră, având încredere în cei care se îndreaptă spre propria lor credinţă. Ceea ce solicităm este, aşa cum v-aţi obişnuit, răbdarea şi înţelegerea. De asemenea, această prezentare a informaţiei nu trebuie să surprindă cititorul care va constata că, citind o carte, o primă parte a sa a fost deja tipărită sau folosită ca material de uz intern în cadrul ELTEI, căci nu este vorba de a face o diferenţiere între cei care s-au trezit şi cei care urmează să se trezească, mai ales că privilegiul nu înseamnă beneficiu, iar cei care profită îşi asumă consecinţele acestui lucru.
În situaţia actuală în care, prin creşterea vibraţiilor, are loc o amplificare a consecinţelor, situaţia va deveni din ce în ce mai dramatică pentru cei care au ales răul sau nimic, iar pentru cei care au ales binele, de asemenea, are loc o amplificare în sens pozitiv. Nimeni nu vă poate alege, decât voi înşivă, dar pentru aceasta trebuie să vă puteţi recunoaşte astfel. Datoria noastră este de a vă ajuta să mergeţi, dar pentru acest lucru vă cerem, la rândul vostru, să ajutaţi. Căci poate fi ajutat numai cel care poate ajuta. Aceasta este dinamica actuală, în care răbdarea, pentru cei care o au, se identifică cu acţiunea, ritmul fiind dat de propria voastră imagine asupra existenţei. Nu căutaţi să fiţi conformi cu ceea ce se conformează, căci realitatea înseamnă eternul prezent, iar evoluţia înseamnă originalitate determinată de necesitate şi bun simţ. Deci, vă dorim succes şi nu uitaţi, căci a şti vă face datori cu a folosi, iar a folosi - cu a da mai departe.
Acest fascicol al primului volum va apare în 700 de exemplare, primul volum va apare mai apoi în 7000, iar deja cu următoarele va exista o expansiune de zece ori faţă de precedenta apariţie. Acesta este fondul dinamic, aceasta este perspectiva, acesta este mersul înainte, în care continuitatea realizată prin firesc marchează de la sine trecerea de la o etapă la alta, de la o vibraţie la alta la nivel universal, printr-o amplificare de zece ori. Ascultaţi-vă pe voi şi vă veţi descoperi drept unici, dar la fel de responsabili faţă de întregul univers. Solteris!

Va urma,

 Sursa: "Viata pe Geea"