Pagini

28 aprilie 2011

Maestrul Kutumi -‘Căile lumii’



canalizat prin Natalie Glasson-04/04/11

Un bun venit călduros este extins spre voi, aşa cum ne conectăm energiile la unison, atât de multă dragoste este împărtăşită din inima mea către inima voastră, aşa cum Eu onorez prezenţa voastră divină. În timp ce  mă ascultati exprimând  înţelepciunea din adâncul sufletului meu  haideţi să ne adunăm într-un balon sacru de iubire , pentru a ne proteja energiile şi a menţine echilibrul nostru interior. În acest balon de lumină minţile noastre sunt clare, gândurile noastre se extind din sursa Creatorului în timp ce păstrăm împreună iubirea pentru fiecare dintre noi şi pentru Pământ.

Prin acest process de a iubi totul ca pe un aspect al Creatorului  dezvoltăm de asemenea, o prezenţă de compasiune pentru toţi ceilalti. Haideţi să existăm în această armonie în timp ce împărtăşim adevărul nostru acum. Pământul este un loc sacru şi foarte special, deoarece deţine multă frumuseţe, dragoste şi înţelepciune pentru a fi văzute de toţi. Realitatea Pământului este complet diferită, deoarece realitatea pe care mulţi o experimentează pe Pământ poate fi dură, haotică şi confuză. Este o mirare cum pot exista la un loc pe Pământ, două energii diferite: de frumuseţe şi de confuzie, dar acesta se datorează prezenţei umanităţii.

Realitatea de pe Pământ este creată de mintea umanităţii, în timp ce însăşi existenţa Pământului este creată de vibraţia, intenţia şi energia Creatorului. Realitatea de pe Pământ este creată de mii de Dumnezei  care se află pe Pământ. Fiecare persoană de pe Pământ este un Dumnezeu sau un aspect al sufletului puternic al Creatorului, dar cele mai multe sunt Dumnezei nerealizaţi. Puterea de creaţie şi de manifestare se află încă în interiorul fiecărei persoane care formeaza realitatea Pământului.

Mintea umanităţii este cea care se comportă ca un instrument de proiecţie pentru a crea realitatea Pământului, umanitatea lucrează împreună pentru a crea realitatea Pământului, deoarece voi toţi folosiţi aceeaşi metodă de creaţie. Aceasta minte proiecteaza toate gândurile şi sentimentele, această proiecţie este apoi ca o baghetă magică, care vă permite să vizualizaţi creaţia voastră. Mulţi oameni sunt conştienţi de acest lucru, îşi dau seama că prin mintea omenirii a fost creată o lume ce are nevoie de vindecare şi atenţie.
Numeroşi oameni recunosc că haosul şi confuzia de pe Pământ au fost create din cauza aceleaşi energii existente în mintea umanităţii şi astfel acestea se întorc la propriile lor minţi pentru a începe procesul de vindecare.

Fiecare persoană si-a folosit mintea pentru a crea chiar în acest moment realitatea Pământului, dar acum trebuie să fie plantate în minte seminţele schimbării şi vindecării pentru a instiga schimbarea pentru care inima tânjeşte. Luaţi-vă un moment pentru a absorbi puterea enormă pe care o deţineti în timp ce staţi într-un corp uman, voi şi toată lumea din jur aţi creat realitatea pe care o vedeţi şi o experimentaţi,vă place ceea ce vedeţi?  Persoanele şi mintea lor sunt conectate împreună.V-aţi întrebat vreodată de ce au oamenii aceleaşi idei? Acest lucru se datorează faptului că mintea unei singure persoane nu este separată de mintea altora, ele sunt conectate ca o reţea şi astfel fără sa fi vorbit nimic, se pot influenţa reciproc. Când vă gândiţi la altcineva, mintea şi energia acelei persoane, va fi conştientă de gândurile voastre de multe ori la un nivel nevăzut, însa uneori, oamenii sunt capabili să realizeze acest lucru.

Responsabilitatea pe care o aveţi de a menţine o minte liniştită, echilibrată, iubitoare şi armonioasă nu este doar pentru voi, ci şi pentru pacea întregii omeniri.

Imaginaţi-vă dacă aţi avea un difuzor conectat la mintea voastra şi fiecare gând pe care l-aţi acceptat în mintea voastră ar fi fost proiectat prin difuzor pentru toţi pentru a-l auzi. Unii dintre voi aţi fi jenaţi probabil de gândurile voastre, de modul în care repetaţi tipare, derulaţi amintiri şi vă agăţaţi de idei. Îmi imaginez că aţi deveni, de asemenea, foarte plictisiţi a vă audia mintea vorbind tot timpul, aţi duce dorul pentru un pic de pace. În timp acest lucru ar fi un exerciţiu minunat pentru a vă înţelege mintea, care este deja experimentată la un anumt nivel.
La un anumit nivel al energiei fiinţei voastre, voi puteţi auzi fiecare gând pe care-l creaţi tare şi răspicat, tot aşa poate oricine altcineva din lume din cauza legăturii voastre naturale şi conexiunilor de energie. Mintea voastră este o parte a unei surse mai mari de energie, doar pentru că aspecte ale Creatorului au fost plasate în corpurile fizice de pe Pământ nu înseamnă că energia Creatorului se va separa vreodată, cu această înţelegere realizarea responsabilităţii voastre zoreşte.

Mintea multor oameni nu este încă programată pozitiv şi acest lucru poate provoca dureri indivizilor şi omenirii, aşadar o schimbare în procesul de creaţie şi în minte este necesară pentru a aduce pacea pe Pământ. O modalitate de programare a minţii este de a conecta mintea cu Creatorul pentru a alimenta în minte pacea, precum şi pentru a supraveghea gândurile ei  şi a elimina frica. Când vom înţelege mintea ca un instrument de proiecţie noi devenim conştienţi de cât de puternică este, dar şi cât este de susceptibilă la influenţele exterioare. Mintea a fost concepută pentru a proiecta gândurile şi creaţiile sufletului sau esenţei din interior. Dacă această conexiune nu este puternică, atunci mintea unui individ poate fi uşor controlată de mintea altuia. Mulţi care doresc să obţină autoritate au realizat deja acest lucru, înţelegând modul în care o idee poate fi exprimată pentru umanitate, acceptată de umanitate şi apoi proiectată de omenire pentru a crea ideea ca pe o realitate pe Pământ. Aceast lucru se întâmplă adesea fără ca umanitatea să-şi dea seama. Încercaţi să vă amintiţi acum, dacă aţi preluat vreodată gândul sau opinia cuiva, în mintea voastră şi l-aţi proiectat "ca pe propriul vostru gând' pentru a vă crea realitatea. Un exemplu simplu al acestui lucru ar putea fi, când vă treziţi dimineaţa şi observaţi că plouă, dar nu lăsaţi să treacă opinia voastră despre acest lucru. Apoi vă întâlniţi cu cineva care vă spune că este o zi oribilă, pentru că plouă. Apoi sunteţi de acord cu gândul lor, şi-l acceptaţi în mintea voastră, gândindu-vă că este o zi oribilă din cauza ploii, chiar dacă cu o clipă în urmă aţi fost indiferenţi la ploaie. Aţi acceptat gândul aceastei persoane ca pe al vostru şi l-aţi proiectat în realitatea voastră şi, poate, aţi creat apoi o zi negativă pentru voi deoarece aţi fost deschişi la părerea altei persoane în privinţa  realităţii de pe Pământ. Aceasta este o explicaţie foarte generală, dar influenţa poate fi atinsă pe o scară mai mare aşa cum oamenilor li se spune adesea ce să gândească. Aţi putea crede acum că vă spun ce să credeţi,ceea ce într-o anumită măsură, este adevărat, dar eu ştiu că celor care le vorbesc acestea sunt conectaţi la inima şi intuiţia lor, astfel că ei sunt capabili să simtă ceea ce este necesar pentru a absorbi în minte. Există o nevoie de a proteja mintea, mai degrabă decât de a permite altor persoane să creeze, prin propria voastră minte.


Pentru a vă proteja mintea trebuie să o înţelegeţi şi să puneţi sub semnul întrebării gândurile care vă sunt administrate de alţii precum şi gândurile pe care le creaţi. Întrebându-vă dacă ele reflectă adevărul, dacă deţin vibraţii pozitive şi iubitoare, dacă se vor manifesta pentru a aduce pacea şi o legătură mai profundă cu Creatorul. Imaginaţi-vă că mintea voastră are două comutatoare, automat şi manual, rotiţi comutatorul pe manual şi permiteţi-vă să cerneţi gândurile vostre neglijându-le pe acelea care nu au scopuri mai înalte sau nu au scop deloc.
Nu numai că vă opriţi mintea de a fi influenţată de alţii, dar vă şi protejaţi, înţelegând mai multe despre voi şi totodată ajutând pentru a crea o realitate mai bună pe Pământ. Este important atunci când vedeţi că mintea vă este influenţată de către altcineva să nu pedepsiţi sau să da-ţi vina pe acea persoană, ci doar sa vă corectaţi procesul de gândire şi să iubiţi această persoană că vă ajută să lucraţi la construirea echilibrul şi puterii minţii voastre.

Acest proces vă permite să deţineti propria putere interioară, realizând că singura energie în care vă puteţi încrede este cu adevărat propria voastră putere şi a puternicul Creator, pentru că toţi ceilalţi din jurul vostru sunt în realizarea unui proces de creştere similar şi din acest motiv poate fi experimenta confuzia.

A vă urma acum intuiţia este mai important ca niciodată. Când acceptaţi puterea voastră în acest fel, începeţi să urmaţi propria cale şi să experimentaţi sau să atrageţi ceea ce este necesar pentru voi. Mulţi oameni sunt obişnuiţi ca alte persoane să proiecteze gânduri prin mintea lor şi găsesc că este foarte dificil să se încreadă în ei însişi, gândul de a urma o cale care este corectă pentru ei, mai degrabă decât de a urma calea pe care o urmează grupul, le poate aduce multe temeri. Fiecare dintre voi aveti un scop divin pe Pământ,si  nu-l puteţi experimenta cu adevărat, dacă  permiteţi altora să vă influenţeze, influenţa trebuie să provină din miezul fiinţei voastre, atunci veţi şti că urmaţi voinţa Creatorului şi îndepliniţi nevoile voastre ca un Dumnezeu pe Pământ.


Realitatea şi viitorul vostru abundă cu posibilităţi infinite, deoarece mintea şi sufletul proiectează şi creează în orice moment. Viteza de energie a Pământului este în accelerare de asemenea, ceea ce înseamnă că gândurile se pot manifesta instantaneu, mai degrabă decât după o perioadă de timp.

 Omenirea evoluează de asemenea şi este în continuă schimbare, în acest fel calea este plină de posibilităţi. În trecut calea voastră ar fi fost foarte precisă şi pregătită , dacă cineva ar fi accesat şi ar fi descris viitorul pentru voi, atunci cel mai probabil, s-ar fi adeverit şi s-ar fi manifestat în acest fel. Cu accelerarea energiei şi creşterii (evoluţiei) accelerate a omenirii, posibilităţile viitorului vostru se schimbă cu fiecare moment dat.
Dacă voi sau o persoană ar accesa şi ar explica viitorul vostru, chiar în acest moment ar fi descrisă o posibilitate sau o cale. Dacă se  întâmpla la fel în următoarea zi, în acelaşi timp explicaţia poate fi complet diferită pentru că aţi crescut atât de mult într-un timp scurt permiţând astfel să se deschidă pentru voi noi posibilităţi.


Acesta este motivul pentru care este important să trăiţi în prezent acum, pentru a vă proteja mintea şi a şti ceea ce doreşte sufletul şi inima voastră.
Mai degrabă decât să păstraţi anumite aşteptări sau înţelegeri a realităţii voastre, este o nevoie de a cunoaşte pur şi simplu că aveţi  posibilităţi infinite disponibile voua şi că sunteţi conectaţi la voinţa Creatorului. În fiecare moment dat  pe Pământ, veţi adopta voinţa Creatorului cu perfecţiune divină; această înţelegere vă va deschide mai multe posibilităţi, dar va crea pentru voi de asemenea o cale mai  clară, pentru a vă atinge scopul, mult mai mult de atât prin procesul gândului de a fi deschisi , acceptand orice experienţe care vă ies în cale, veti  simti ce e corect în inima voastră  care  vă va oferi o extraordinară libertate şi atenţie în orice moment.

Este important a permite minţii să fie sensibilă la inimă şi sufletul vostru. Poate fi înfricoşător a da drumul tuturor aşteptărilor create de voi sau de alţii pentru viitor, dar odată ce este realizat şi practicat acest lucru  veţi observa pacea în interiorul vostru şi ghidarea fermă a mâinii Creatorului, astfel confuzia, nesiguranţa şi durerea vor fi înlăturate.

Sper că în liniştitul nostru balon de lumină, v-am ajutat să dizolvaţi unele temeri, anxietăţi si griji precum şi să vă fi impulsionat.


 Mereu cu dragoste pură,
 eu sunt Maestrul Kuthumi


Traducere : Eliza Fati